Távoktatás LLM Diploma a Tilburg Hollandiában

Távoktatás Jogi Mester (LLM) Keresése a Tilburg Hollandia

LLM

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.

LLM (Master of Laws) egy posztgraduális tanulmányokat folytató hallgatók számára jogot. Ez általában tervezték a gyakorló jogászok és a diákok, akik szeretnének ismereteket szerezni egy speciális jog területén, mint például a nemzetközi vagy az adójog.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

A gyönyörű város Tilburg ismert, mint egy tökéletes üdülőhely. Azonban nem sokan tudják, hogy ez a hely jó oktatási intézmények, mint például a Tilburg University - School of Economics és a menedzsment. Az egyetemek ismert a minőségi oktatáshoz, és jó üzleti tanulmányok részlegek.

Távoktatás Jogi Diploma a Tilburg Hollandiában

Mutass többet

LLM Nemzetközi üzleti Adózás, Adójog Pálya

Tilburg University
On-line Nappali 1 év August 2018 Hollandia Tilburg

Tilburg Egyetem Master in International Business Adózás LLM programok (sub-track: International Business Tax Law) felvértezi az Ön számára a korszerű eszközök szükségesek, hogy megértsék és kezelni a komplex problémák vállalatok és a kormányok terén a nemzetközi üzleti adózás. Adózás egyre fontosabb meghatározója a vállalatok döntéshozatali folyamatokat, hogy hol és hogyan kell befektetni. Ösztönzők és ... [+]

LLM Nemzetközi Üzleti adózás, adójog pálya

Tilburg Egyetem Master in International Business Adózás LLM programok (sub-track: International Business Tax Law) felvértezi az Ön számára a korszerű eszközök szükségesek, hogy megértsék és kezelni a komplex problémák vállalatok és a kormányok terén a nemzetközi üzleti adózás.

Adózás egyre fontosabb meghatározója a vállalatok döntéshozatali folyamatokat, hogy hol és hogyan kell befektetni. Ösztönzés és szankcionálás által létrehozott adórendszer befolyásolja a viselkedését a multinacionális vállalatok. Ennek ellenére, a jogi megfontolásokat is figyelembe véve, valamint a döntéshozatali folyamat-e, hol és hogyan kell befektetni. A hallgatók szerezzenek alapos ismerete a kulcsfontosságú területeken, a nemzetközi üzleti adójog. A megértést, hogyan adózási és jogi szempontok kapcsolódnak, akkor optimálisan kész segíteni multinacionális vállalatok, szervezetek és a kormányok, hogy javítsa a mai döntéshozatali folyamatok terén a nemzetközi üzleti adózás.... [-]