Távoktatás Jogi Mesterképzés Hollandiában

Távoktatás LLM Képzés Hollandiában

LLM

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

LLM (Master of Law) egy fejlett jogi diplomát, amely segít felkészíteni a hallgatókat speciális jogi képzés. Tanfolyama gyakran össze a kutatás, a tanfolyam, és a dolgozat. LLM programok gyakran 1-2 év alatt fejezik be.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

A Legjobb Távoktatás LLM Képzés Hollandiában 2018

Mutass többet

LLM Nemzetközi üzleti Adózás, Adójog Pálya

Tilburg University
On-line Nappali 1 év August 2018 Hollandia Tilburg

Tilburg Egyetem Master in International Business Adózás LLM programok (sub-track: International Business Tax Law) felvértezi az Ön számára a korszerű eszközök szükségesek, hogy megértsék és kezelni a komplex problémák vállalatok és a kormányok terén a nemzetközi üzleti adózás. Adózás egyre fontosabb meghatározója a vállalatok döntéshozatali folyamatokat, hogy hol és hogyan kell befektetni. Ösztönzők és ... [+]

LLM Nemzetközi Üzleti adózás, adójog pálya

Tilburg Egyetem Master in International Business Adózás LLM programok (sub-track: International Business Tax Law) felvértezi az Ön számára a korszerű eszközök szükségesek, hogy megértsék és kezelni a komplex problémák vállalatok és a kormányok terén a nemzetközi üzleti adózás.

Adózás egyre fontosabb meghatározója a vállalatok döntéshozatali folyamatokat, hogy hol és hogyan kell befektetni. Ösztönzés és szankcionálás által létrehozott adórendszer befolyásolja a viselkedését a multinacionális vállalatok. Ennek ellenére, a jogi megfontolásokat is figyelembe véve, valamint a döntéshozatali folyamat-e, hol és hogyan kell befektetni. A hallgatók szerezzenek alapos ismerete a kulcsfontosságú területeken, a nemzetközi üzleti adójog. A megértést, hogyan adózási és jogi szempontok kapcsolódnak, akkor optimálisan kész segíteni multinacionális vállalatok, szervezetek és a kormányok, hogy javítsa a mai döntéshozatali folyamatok terén a nemzetközi üzleti adózás.... [-]