Jogi Mester tbilisziben Grúziában

A Legjobb LL.M-k tbilisziben Grúziában 2018

LLM

A speciális LL.M. mértékben lehetővé teszi, hogy fokozzák ügyvédi vagy módosítani a szakértelem egy adott területen a jog. Egy speciális koncentráció egy adott területen nyithat új lehetőségeket.

LLM (Master of Law) egy fejlett jogi diplomát, amely segít felkészíteni a hallgatókat speciális jogi képzés. Tanfolyama gyakran össze a kutatás, a tanfolyam, és a dolgozat. LLM programok gyakran 1-2 év alatt fejezik be.

Grúzia szuverén állam, a kaukázusi régió Eurázsia. Található a tengerparton, a Fekete-tenger, a korlátos északon és északkeleten Oroszország, a délen Törökország és Örményország, valamint a délkeleti Azerbajdzsán.

Mivel a legnagyobb városa, több mint 1 millió lakos, Tbiliszi is a főváros Grúzia. Nem található partján Kura folyó. A város több jelentős oktatási intézményekben a köztük a legnagyobb és legfontosabb Egyetem Grúzia - az ottani állami egyetemen.

Jogi Mesterek (LLM) Keresése tbilisziben Grúziában 2018

Mutass többet

Nemzetközi üzleti Jog Program

The University Of Georgia
Campus Nappali 4 félév September 2018 Grúzia Tbiliszi

Az IBL tanulmánya megkülönbözteti Önt a többi hallgatók mestereitől. Angol szinted nagyban javulni fog. Önnek szakosodása lesz a növekvő jogi területen. Ön értékes jogi kutatási és írásbeli készségeket, valamint szóbeli tanácsadói készségeket nyer - amelyek minden ügyvéd számára értékesek! És nagy kurzusválasztékunk van! [+]

Ez a mester a törvény, amely célokat fontos és növekvő jog területén. A program egyedülálló tulajdonságai: 1) a nemzetközi üzleti jog; 2) Intenzív jogi kutató-író tananyag; És 3) gyakorlati tapasztalat a vitatott bíróságok és a jogi klinikák.

A program igazgatója az Egyesült Államokból származik. A legtöbb oktatónk (nagyjából ¾) az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság vagy Nyugat-Európa egyetemein végzett felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Olyan oktatási módszereket fogadtunk el, amelyek hasonlóak a fenti joghatóságok területén alkalmazott gyakorlatokhoz, külön hangsúlyt fektetve az interaktív osztályokra, amelyekben a tanulókat arra ösztönzik, hogy aktívan részt vegyenek, valamint a bírósági döntések elemzésére összpontosító esettanulmányi módszert. ... [-]