LAWSTUDIES.HU

A Legjobb Jogi Diplomák in Tbilisi Grúziában 2019/2020

Az LLM vagy Master of Laws egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. LLM programok általában nyitva áll azok előtt, akik elsőként szerzett jogi diplomát.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Grúzia szuverén állam, a kaukázusi régió Eurázsia. Található a tengerparton, a Fekete-tenger, a korlátos északon és északkeleten Oroszország, a délen Törökország és Örményország, valamint a délkeleti Azerbajdzsán.

Mivel a legnagyobb városa, több mint 1 millió lakos, Tbiliszi is a főváros Grúzia. Nem található partján Kura folyó. A város több jelentős oktatási intézményekben a köztük a legnagyobb és legfontosabb Egyetem Grúzia - az ottani állami egyetemen.

Jogi Tanulmányok Keresése in Tbilisi Grúziában 2019/2020

Találat Filter

Mester Nemzetközi Üzleti Jog

The University Of Georgia
Campus Nappali 4 félévek Nyílt Beiratkozás Grúzia Tbilisi

A Nemzetközi Üzleti Jog (IBL) tanulmányozása különbözteti meg a jogtudományi mesterek többi tagjától. Az üzleti, jogi és angol szintű ismeretei jelentősen javulni fognak. Értékes jogi kutatást fog kapni