17 LLM Programok ban ben Gazdasági jogi tanulmányok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

LLM Programok ban ben Gazdasági jogi tanulmányok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Dallas, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    36 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Masters in Taxation program (LLM adótörvény), a teljes munkaidős vagy részmunkaidős hallgatók, egy átfogó, fejlett szakú program célja az ügyvédek, amelyek specializálódtak az adó gyakorlat. Nemcsak az adótörvények műszaki mesterkedésére összpontosít, hanem az adó- és adópolitika szélesebb kérdéskörére is. A legtöbb kurzus tanfolyama felmérési szintű oktatást nyújt olyan témákban, amelyek jellemzően nem szerepelnek a JD szintű adózási kurzusokban.

    • Fort Worth, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Ha valaha is fontolgatta, hogy elnyerheti jogi mesterét, nincs jobb idő, mint most, és nincs jobb hely, mint Texas A&M University School of Law . Az LL.M. felsőfokú jogi végzettség azoknak a diákoknak, akik JD-t vagy azzal egyenértékű diplomát szereztek az Egyesült Államokon kívüli jogi egyetemen. egy adott jogterület; törekedjen az amerikai jog és eljárás megértésére, beleértve azokat is, akik esetleg részt kívánnak venni a texasi ügyvédi vizsgán. Online LL.M. Fokozási lehetőségek: nemzetközi adó, kockázatkezelés, vagyonkezelés.

    • Irvine, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Kaliforniai Egyetem Graduate Tax Programja, az Irvine School of Law olyan innovatív tantervet kínál, amely a hallgatókat mind tanítási mélységgel, mind pedig a legmagasabb szintű adózási törvények gyakorlásához szükséges gyakorlati készségekkel egyesíti az Egyesült Államokban vagy külföldön.

    • Hartford, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A UConn School of Law biztosítási jogi LLM programja az Egyesült Államokból és a világ minden tájáról érkező jogászok és hallgatók számára a legjobb célpont, akik komoly diplomás képzésre vágynak a biztosítási és pénzügyi szolgáltatások jogában. Köszönhetően a történelmi Hartfordban, Connecticutban – a híres "biztosítási fővárosban" és a legnagyobb globális biztosítótársaságok székhelyén - diákjaink az ország legkifinomultabb biztosítási jogi szakértőinél tanulnak. New York és Boston mindössze két órányira, a Connecticut állambeli Fairfield megye, az Egyesült Államok fedezeti alapok fővárosa pedig még közelebb van.

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A modern környezetvédelmi jogi korszak elején alapított George Washington University University School környezetvédelmi és energiajogi programja közel 50 éve a területen folyó oktatás élvonalában áll. Az elmúlt évtizedben a programot kibővítették annak érdekében, hogy fokozott figyelmet fordítsunk az energiajogra, új osztályok felvételével és a Fenntartható Energia Kezdeményezés létrehozásával.

    • Fort Worth, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    Távoktatás

    Angol

    • Lansing, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A biztosítási törvény tananyag került kidolgozásra konzultálva iparági szakértők és az a célja, hogy a kitettség a sok és változatos aspektusait biztosítási és kockázatkezelési.

    • Oklahoma, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A LL.M Energia és Természeti Erőforrások Törvény program tartalmaz egy teljes tanfolyam több mint két félév augusztustól májusig minden évben. A diákok várhatóan teljes tanfolyamok Energy Research, elemzés és írás; Olaj-és Gázipari Jog (Basic és Advanced); Környezeti vagy a nemzetközi környezetvédelmi jog; Közigazgatási Jogi és éghajlatváltozás.

    • Boston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Graduate Tax Program online opciója lehetővé teszi az aktív szakemberek számára, hogy rugalmasan megszerezzék a BU Law magas rangú adózási LLM fokozatát. Ideális azoknak az ügyvédeknek, akiknek a munkájuk miatt nem vehetnek részt a BU bostoni bentlakásos programjában. A program formátuma lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a tanulmányaikat a három – őszi, tavaszi vagy nyári – szekció bármelyikében kezdjék meg, és különféle speciális adózási kurzusokra jelentkezzenek. A hallgatók teljes vagy részmunkaidőben teljesíthetik az LLM adózási fokozathoz szükséges 24 kreditet. A nappali tagozatos hallgatók két ülésben, míg a részmunkaidős hallgatók akár négy egymást követő ülésben vagy négy éven keresztül is teljesíthetik a diplomát, az ütemtervük igényeitől függően.

    • New York, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az ingatlanjogból szerzett jogi mester (LL.M.) szilárd alapot biztosít a hallgatóknak az ingatlanjogban, valamint olyan kulcsfontosságú területeken, mint az ingatlanfinanszírozás, a lakás- és kereskedelmi lízing, a földhasználat és a megfizethető lakhatás, mint pl. valamint különböző területeken, mint például a környezetvédelmi jog, a társasági jog, az adózás és a kapcsolódó jogi területek.

    • New York, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    Az 1945-ben létrehozott Diplomás adó program a legfontosabb ilyen jellegű program. A diplomát adó karon az ország számos vezető adózási akadémikusa, valamint adószakértők vesznek részt, akik a tanítás iránti rendkívüli elkötelezettséget ötvözik az évek során szerzett gyakorlati ismeretekkel az adózási gyakorlat legfejlettebb szintjein. A program öregdiákjai az adóügyi gyakorlat, a kormány, az igazságszolgáltatás és az akadémia kiemelkedő pozícióiban találhatók.

    • Gainesville, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    Több mint 40 éve a University of Florida Graduate Tax Program felkészítette a hallgatókat izgalmas adójogi karrierre. A University of Florida Levin College of Law adóügyi programjait az adótudósok és a szakemberek országszerte széles körben elismerték az adójog fejlett tanulmányainak vezető programjaiként.

    • Hartford, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    A biztosítási jogi LLM programunk az Egyesült Államokban és világszerte működő ügyvédek és hallgatók számára a legfontosabb célpont, akik komoly diplomát szereznek a biztosítási és pénzügyi szolgáltatási jog területén.

    • Baltimore, Amerikai Egyesült Államok

    Az egyetemen

    Angol

    A Jogi Iskola LL.M. Az adó programban az ügyvédek számára lehetőséget nyújt adóügyi ismereteik megerősítésére és képességeik fejlesztésére számos adószakterületen. Karunk nemcsak az adóterület szakértője, hanem tapasztalt professzor is, aki tudja, hogyan kell a hallgatókat egy kihívásokkal teli és kifizetődő tanterven keresztül vezetni. A diplomás adóprofesszorok között szerepelnek a Jogi Iskola nappali tagozatos oktatói, a Baltimore és Washington DC területén dolgozó kiemelkedő szakemberek, a Bevételi Szolgálat tisztviselői, a helyi önkormányzatok tisztviselői és az Egyesült Államok adóügyi bíróságainak bírái.

    • St. Louis, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás

    Washington Egyetem online adózási LL.M. átfogó képet nyújt a diákok számára a szövetségi, állami és helyi adójogról, és felkészíti őket arra, hogy segítsen az ügyfeleknek azonosítani és megoldani az összetett adózási kérdéseket.