LAWSTUDIES.HU

A Legjobb 2 LLM Képzés Megtekintése Görögországban 2019/2020

Az LLM egy fejlett jogi diplomát, vagy más néven a Master 's törvény. A pályázóknak rendelkezniük kell már tartani a Bachelor 's jogi vagy hasonló végzettség a legtöbb LLM programokat. Bár a LLM Általában nem szükséges jogi gyakorlatot Görögországban, a hozzáadott képesítés építeni szakmai ismeretek és készségek egy adott területen a jogi szakma. Függetlenül attól, hogy a terület az érdeklődés is a társasági jog, nemzetközi vitarendezés, vagy bármilyen más specializáció, egyetemek és tudományos intézetek Görögországban kínál megfelelő LLM programot.

A LLM tanterv a legtöbb egyetemen Görögországban egyesíti a kutatás, a tanfolyam és a mester 's dolgozat. Tartó 1-2 éven LLM programok Görögország elérhető mind a részmunkaidőben és a teljes munkaidőben, lehetővé téve az eltérő pályázók érdekeltek beiratkozott LLM programokat. Ezért lehetséges, hogy a munka felé kereső LLM mértékben miközben továbbra is dolgozik az osztályon kívül.

Ha úgy gondolja, hogy hasznosak lehetnek tudományosan és szakmailag egy LLM diploma egyetemi vagy felsőoktatási intézmény Görögországban, csak lapozzunk lefelé, és kattintson többet megtudni a lehetőségeket, hogy állnak az Ön rendelkezésére, még ma! Jogi iskolák Görögországban csak néhány kattintásnyira van a mi praktikus webes űrlapot, ha további információra van szüksége a bármelyik program.

Találat Filter

LLM transznacionális / európai kereskedelmi jog, közvetítés, döntőbíráskodás és energia törvény

International Hellenic University (IHU)
Campus Nappali Részidős oktatás 14 hónap Kérj Információt Görögország Thessaloniki + 1 további

Ez a program ad elő egy valóban nemzetközi és európai perspektívát. Ez egy rendkívül rugalmas minősítési alkalmas széles körű karrier nyílások számos ágazatban. Ez a címzettje friss diplomások és a képzett jogászok kívánó karriert a nemzetközi, uniós és nemzetközi kereskedelmi jog, társasági jog, tőkepiaci jog, pénzügyi jog és az alternatív vitarendezés, valamint a nemzeti szabályozó hatóságok és köztisztviselő.

Llm (a törvények mestere)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Cyprus Online + 25 további

A University of South Wales LLM kurzus kínál rugalmas megközelítést posztgraduális tanulmány, ahol tudod testre a mester program, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és karrier törekvéseit. Megtalálhatja a jogi tárgyak széles körét, ideértve a kereskedelmi jogot, a nemzetközi kereskedelmi jogot, a versenyjogot, a munkajogot és a szellemi tulajdonjogot.