LAWSTUDIES.HU

A Legjobb LLM-k in Joensuu Finnországban 2019/2020

Az LL.M. (Master of Laws) egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. Az LL.M. erő csak általában nem teszi lehetővé egy jogi gyakorlatot, a legtöbb esetben, LL.M.a diákok meg kell keresni a szakmai fokozat

LLM egy posztgraduális jogi diplomát, amelyet követett a diákok, akik szeretnének szakosodni egy adott területen a jog. Diplomások ez a speciális képzés gyakran képzett dolgozni globális jogi környezetben.

A formális felsőoktatási rendszer Finnország az 7-3-2-2 minta. Az egyetem két évig tart a szakmai és műszaki képzést, és végül két év előtti felsőoktatás. Finnországban is több állami és a magánegyetemek, amelyek lehetővé tették elérhetősége felsőoktatásban a diákok.

Joensuu található a keleti régióban Finnországban. Ez a község Észak-Karélia, ahol a lakosság több mint 70.000 embert. Ez ad otthont a University of Joensuu.

Jogi Mesterek Keresése in Joensuu Finnországban 2019/2020

Találat Filter

Mester a környezetvédelmi politika és a jog

University of Eastern Finland
Campus Nappali 2 év Szeptember 2020 Finnország Joensuu

A Környezet, a Természeti Erőforrások és az Éghajlatváltozás a Környezetvédelmi és Jogpolitikai Master programban egy új multidiszciplináris kétéves mesterképzési program, amely a magas szintű oktatást és a szakmailag orientált oktatási célokat ötvözi.