LLM Képzés Finnországban

A Legjobb 2 Jogi Mesterképzés Megtekintése Finnországban 2018/2019

LLM

A Master of Laws mértékben, közismert nevén a LL.M., egy speciális posztgraduális jogi diplomát. A jelentkezőknek gyakran már rendelkeznek az első fokú jogi és érdekli mozdította tanulmányaikat a törvény. Megszerzése LL.M. rendelkezik számos előnnyel.

LLM (Master of Law) egy fejlett jogi diplomát, amely segít felkészíteni a hallgatókat speciális jogi képzés. Tanfolyama gyakran össze a kutatás, a tanfolyam, és a dolgozat. LLM programok gyakran 1-2 év alatt fejezik be.

Finnországban, hivatalosan a Finn Köztársaság, a skandináv ország található a fennoskandiai régió Észak-Európában.

Kérj Információt A Legjobb LLM Képzések Finnországban 2018/2019

Mutass többet

Master in Environmental Policy and Law

University of Eastern Finland Law School
Campus Nappali 2 év September 2019 Finnország Joensuu

[+]

A mester fokozat program környezet, a természeti erőforrások és az éghajlatváltozás a környezetvédelmi politika és törvény egy új, multidiszciplináris kétéves mesterképzésre program, amely egyesíti a magas színvonalú oktatás és a szakképzés-orientált oktatási célokat. A program biztosítja a fejlett képzés politika, a jog és a hatásvizsgálatok, az éghajlatváltozás és a fenntartható gazdálkodás a természeti erőforrásokkal.

Minden diák köteles, hogy tanfolyamok Természeti Erőforrások Governance, Környezeti Jog és politika, valamint az éghajlat-változási Jog és politika kiválasztása előtt a fő.

Kik vagyunk?

A környezet, a természeti erőforrások és az éghajlatváltozás egy közös mesterképzési programot szervezett a két tudományág; környezetvédelmi jog és a környezetvédelmi politika. ... [-]


Master in International Business Law

University of Helsinki
Campus Nappali 2 év August 2019 Finnország Helsinki

[+]

Tájékoztatás az oktatási nyelv

A tanítás nyelve a program angol nyelvű. Legalább 75% mértékben be kell fejezni teljesen angol (például szemináriumok, szeminárium papírok és hasonló írásbeli munka, vizsgák és a Diplomamunka). Azonban, akkor is tanulni más nyelveken, és például tartalmaz egy szemesztert külföldön vagy törvény kurzusok finn vagy svéd.

Terjed ki a mester program 120 kredit (ECTS) kell kitölteni két tanévben.

A kutatás során a szeminárium kapsz rendszeres visszajelzést a munkádról felettese és a diáktársak. Amikor az kutatási szeminárium, akkor fejlett tudományos érvelés és íráskészség, valamint alapos megértése a dolgozat témája.... [-]