LAWSTUDIES

3 Fúziók és felvásárlások Jogi Mesterdiploma Összevetése

A továbbképzésben részt vevő hallgatók, a mesterfokozatok vagy az LLM fokozatot szerzett. A legtöbb LLM-program rendelkezik a tanfolyam és a kutatás egyensúlyával, és vannak olyanok is, amelyeknek tézisfeltételei vannak.

Mi az LLM az egyesülések és akvizíciók terén? Szükséges a számviteli és üzleti ismeretek megkövetelése érdekében, a fúziókra és felvásárlásokra összpontosító tanulmányi tervek gyakran interdiszciplináris jellegűek és dinamikusan változatos kurzusokat tartalmaznak. A vállalati irányítás, a kereskedelmi szabályozás, az adózás és az üzleti stratégia általában ezeknek a programoknak a gerincét képezik, és felkészítik a tanulókat arra, hogy vállaljanak magas szintű kockázatkezelést a különböző üzleti vállalkozások közötti ügyletekhez. Mivel a legtöbb tranzakció jelenleg globális szinten zajlik, a diákok tanulmányozhatják a fúziókkal és felvásárlásokkal kapcsolatos nemzetközi szabályokat is. Jellemző, hogy az alapítói számviteli és gazdasági kurzusokat választani kell a diák jogi és üzleti képzéseinek kiegészítéseként.

Az egyesülések és akvizíciók Master of Laws készítésével szerzett készségek tovább folytathatják a diákokat a karrierjükben és otthonukban. A sikeres hallgatók közös jellemzői közé tartozik a jól fejlett üzleti érzékiség, kivételes érvelési képességek és kiváló pénzügyi menedzsment képességek.

Amellett, hogy figyelembe veszi a tandíjat, figyelembe kell vennie az osztályaihoz kapcsolódó bármely laboratóriumi díjat, mivel ezek jelentősen befolyásolhatják iskolai költségvetését. Egyéb szempontok is figyelembe kell venni az egyetem elhelyezkedését, a képzés időtartamát és azt, hogy online vagy személyesen részt vesz-e.

Tekintettel az oklevelek speciális jellegére, a legtöbb diplomás a magánszektorban dolgozik, és számos magas szintű pozíciót tarthat a műveletek és a számvitel terén. A diákok számára elérhető konkrét karrierek közé tartoznak a jogi szakemberek, az egyesülési és felvásárlási szakemberek, a megfelelés és a szabályozási tanácsadók, valamint a vállalati társultság. Míg a legtöbb jogi pozíció további hitelesítő adatokat igényel, számos olyan karrierlehetőség van, mint például az ügyfelek megfelelőségével foglalkozó tanácsadók és a stratégiai üzleti elemzők, akik a vállalati piacon elérhetőek azok számára, akiknek nincs kiterjedt jogi háttere.

A világszerte rendelkezésre álló, részidős és teljes munkaidős programok egy LLM-ben a Fúziók és Vásárlások számára bőségesek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

3 Találatok Fúziók és felvásárlások Filter

LL.M. Fúziók és felvásárlások és társasági jog

University Of Zurich - Faculty of Law
LLM
<
Részidős
<
4 félévek
Angol
Német
Campus

LL.M. Fúziók és felvásárlások és társasági jog

Tovább

LL.M Program

University Of California Davis (UC Davis) School of Law
LLM
szept. 2021
Angol
Campus

Az UC Davis-i Jogi Iskola a világ egyik vezető jogi iskolája. Büszkék vagyunk a kiemelkedő ösztöndíj, a tanítás és a valós hatások történetére. A kar, a hallgatótársaink és a ...

Tovább

LL.M. program

University of Minnesota
LLM
szept. 2021
Angol

Kombinálja az Egyesült Államok egyik legjobb jogi iskoláját az egyik legnépszerűbb városával, és University of Minnesota Jogi Karát. A minnesotai törvény LL.M. a programok nem ...

Tovább