Fúziók és felvásárlások Jogi Mesterdiploma Összevetése

A továbbképzésben részt vevő hallgatók, a mesterfokozatok vagy az LLM fokozatot szerzett. A legtöbb LLM-program rendelkezik a tanfolyam és a kutatás egyensúlyával, és vannak olyanok is, amelyeknek tézisfeltételei vannak. Mi az LLM az egyesülések és akvizíciók terén? Szükséges a számviteli és üzleti ismeretek megkövetelése érdekében, a fúziókra és felvásárlásokr… Tovább

A továbbképzésben részt vevő hallgatók, a mesterfokozatok vagy az LLM fokozatot szerzett. A legtöbb LLM-program rendelkezik a tanfolyam és a kutatás egyensúlyával, és vannak olyanok is, amelyeknek tézisfeltételei vannak.

Mi az LLM az egyesülések és akvizíciók terén? Szükséges a számviteli és üzleti ismeretek megkövetelése érdekében, a fúziókra és felvásárlásokra összpontosító tanulmányi tervek gyakran interdiszciplináris jellegűek és dinamikusan változatos kurzusokat tartalmaznak. A vállalati irányítás, a kereskedelmi szabályozás, az adózás és az üzleti stratégia általában ezeknek a programoknak a gerincét képezik, és felkészítik a tanulókat arra, hogy vállaljanak magas szintű kockázatkezelést a különböző üzleti vállalkozások közötti ügyletekhez. Mivel a legtöbb tranzakció jelenleg globális szinten zajlik, a diákok tanulmányozhatják a fúziókkal és felvásárlásokkal kapcsolatos nemzetközi szabályokat is. Jellemző, hogy az alapítói számviteli és gazdasági kurzusokat választani kell a diák jogi és üzleti képzéseinek kiegészítéseként.

Az egyesülések és akvizíciók Master of Laws készítésével szerzett készségek tovább folytathatják a diákokat a karrierjükben és otthonukban. A sikeres hallgatók közös jellemzői közé tartozik a jól fejlett üzleti érzékiség, kivételes érvelési képességek és kiváló pénzügyi menedzsment képességek.

Amellett, hogy figyelembe veszi a tandíjat, figyelembe kell vennie az osztályaihoz kapcsolódó bármely laboratóriumi díjat, mivel ezek jelentősen befolyásolhatják iskolai költségvetését. Egyéb szempontok is figyelembe kell venni az egyetem elhelyezkedését, a képzés időtartamát és azt, hogy online vagy személyesen részt vesz-e.

Tekintettel az oklevelek speciális jellegére, a legtöbb diplomás a magánszektorban dolgozik, és számos magas szintű pozíciót tarthat a műveletek és a számvitel terén. A diákok számára elérhető konkrét karrierek közé tartoznak a jogi szakemberek, az egyesülési és felvásárlási szakemberek, a megfelelés és a szabályozási tanácsadók, valamint a vállalati társultság. Míg a legtöbb jogi pozíció további hitelesítő adatokat igényel, számos olyan karrierlehetőség van, mint például az ügyfelek megfelelőségével foglalkozó tanácsadók és a stratégiai üzleti elemzők, akik a vállalati piacon elérhetőek azok számára, akiknek nincs kiterjedt jogi háttere.

A világszerte rendelkezésre álló, részidős és teljes munkaidős programok egy LLM-ben a Fúziók és Vásárlások számára bőségesek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 

University Of Zurich - Faculty of Law
Zürich , Switzerland

LL.M. fúziók és felvásárlások és vállalati jog

LL.M. fúziók és felvásárlások és vállalati jog -
LLM
Részidős oktatás
4 félévek
Angol, Német
Február 2020
Campus