LAWSTUDIES.HU

A Legjobb 3 Jogi Mester Megtekintése Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Az LL.M. (Master of Laws) egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. Az LL.M. erő csak általában nem teszi lehetővé egy jogi gyakorlatot, a legtöbb esetben, LL.M.a diákok meg kell keresni a szakmai fokozat

Az LLM lehetővé teszi, hogy legálisan arbitrázs tussles bármely területén karrier specializáció. A Master of Law ad rengeteg tudás, a legtöbb ember, aki diplomával a diploma szakosodott bármely területén a jogi védelem.

Oktatás az Egyesült Arab Emírségek megvannak a maga előnyei: nap, tenger, homok, az adómentes jövedelem a diploma megszerzése után, és néhány, a legjobb egyetemek az Öböl region.In kívül számos magas rangú egyetemek a más országokban ág campusok az Egyesült Arab Emírségek.

Kérj Információt A Legjobb Jogi Diplomák Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Találat Filter

LLM

University of Dubai
Campus Nappali 12 hónap Szeptember 2019 Egyesült Arab Emírségek Dubai

A College of Laws kínál LLM két dupla szakon, valamint a diákok a lehetőséget, hogy szerezzen egy LLM kettős koncentrációjú kombinálásával bármely két szakon.

Közjogi Mester

UAEU United Arab Emirates University
Campus Nappali 1 év Augusztus 2020 Egyesült Arab Emírségek Al Ain

A közjogi szakterület az állammal, mint szuverén állammal kapcsolatos törvényeket hangsúlyozza, mint például a büntetőjog, a közigazgatási jog, a nemzetközi jog és az alkotmányjog.

Magánjogi Mester

UAEU United Arab Emirates University
Campus Nappali 1 év Augusztus 2020 Egyesült Arab Emírségek Al Ain

A magánjog az a jogi ág, amely az egyének vagy intézmények közötti kapcsolatokra, nem pedig ezek és az állam közötti kapcsolatokra vonatkozik.