Filter
Jogi Mester
Egyesült Arab Emírségek Al Ain A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Jogi Tanulmányok in AL Ain Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

LLM a latin Legum Magister, jelezve, Master of Laws. A Master of Laws (LL.M.) Program az amerikai törvény egy egyéves posztgraduális program. Külföldi jogi diplomával, akik sikeresen befejezik a program elnyerte a diplomát "LL.M. az amerikai jog."

Az LLM lehetővé teszi, hogy legálisan arbitrázs tussles bármely területén karrier specializáció. A Master of Law ad rengeteg tudás, a legtöbb ember, aki diplomával a diploma szakosodott bármely területén a jogi védelem.

Oktatás az Egyesült Arab Emírségek megvannak a maga előnyei: nap, tenger, homok, az adómentes jövedelem a diploma megszerzése után, és néhány, a legjobb egyetemek az Öböl region.In kívül számos magas rangú egyetemek a más országokban ág campusok az Egyesült Arab Emírségek.

Al Ain egy város az Egyesült Arab Emirátusok határ Omán. A város ismert, mint egy oázis az oktatás és a kultúra és a progresszív gondolat. A város ad otthont néhány a legrangosabb egyetemek a régió, sőt az egyik régió első női főiskolák.

LL.M-k Keresése in AL Ain Egyesült Arab Emírségekben 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Egyesült Arab Emírségek
Al Ain
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
UAEU United Arab Emirates University

A közjogi szakterület az állammal, mint szuverén állammal kapcsolatos törvényeket hangsúlyozza, mint például a büntetőjog, a közigazgatási jog, a nemzetközi jog és az alk ... [+]

Áttekintés

A közjogi szakterület az állammal, mint szuverén állammal kapcsolatos törvényeket hangsúlyozza, mint például a büntetőjog, a közigazgatási jog, a nemzetközi jog és az alkotmányjog. A program célja, hogy fokozza a diplomások szakmai készségeit, kritikus gondolkodási képességüket, jogi érvek elemzését, ötletek megfogalmazását, a kutatás hatékonyságát, a hatékony írást, és támogassa a főiskola akadémiai helyzetét, mint figyelemre méltó egyetem az Egyesült Arab Emírségekben és külföldön.

A program célkitűzéseiÉpítsen és fejlesszen ki alapos és fejlett tudományos alapot a közjogi ismeretekről a hallgatók körében.Lehetővé teszi a hallgatóknak, hogy mélyreható kutatásokat és speciális jogi tanulmányokat folytassanak a közjog különböző területein.Kreativitás és fejlett folyamatos tudás fejlesztése a közjog területén.Biztosítsa a hallgatókat a jogi hivatás gyakorlásához szükséges legmagasabb értékekkel és etikával.Tanulási eredmények a programban... [-]
Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Augusztus 2020
Arab
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
UAEU United Arab Emirates University

A magánjog az a jogi ág, amely az egyének vagy intézmények közötti kapcsolatokra, nem pedig ezek és az állam közötti kapcsolatokra vonatkozik. ... [+]

Áttekintés

A magánjog az a jogi ág, amely az egyének vagy intézmények közötti kapcsolatokra, nem pedig ezek és az állam közötti kapcsolatokra vonatkozik. Ez a specialitás vonzza azokat a jogi diplomákat, akik kereskedelmi társaságokban, ügyvédi irodákban, gazdasági intézményekben és az igazságszolgáltatásban akarnak toborozni. A program célja, hogy a diplomások számára megfelelő kutatási és szakmai ismereteket biztosítson az egyének közötti pénzügyi tranzakciókra összpontosítva, legyen az polgári vagy kereskedelmi ügylet.

A program célkitűzéseiÉpítsen és fejlesszen ki alapos és fejlett tudományos alapot a magánjogi ismeretekről a hallgatók körében.Lehetővé teszi a hallgatóknak, hogy mélyreható kutatásokat és speciális jogi tanulmányokat folytassanak a magánjog különböző területein.Kreativitás és fejlett folyamatos tudás fejlesztése a magánjog területén.Biztosítsa a hallgatókat a jogi hivatás gyakorlásához szükséges legmagasabb értékekkel és etikával.Tanulási eredmények a programban... [-]
Egyesült Arab Emírségek Al Ain
Augusztus 2020
Arab
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul