Filter
Jogi Mester
Ázsia

Orvosi jog Jogi Mesterdiplomák Áttekintése Ázsia 2020

A speciális LL.M. mértékben lehetővé teszi, hogy fokozzák ügyvédi vagy módosítani a szakértelem egy adott területen a jog. Egy speciális koncentráció egy adott területen nyithat új lehetőségeket.

LLM in Health foglalkozik jogi és etikai kérdéseket, és biztosítja az Ön számára egy szélesebb körű megértéséhez a törvény keretében. Ez egy nagy területen a specializáció, amely segítené a politikák kidolgozása a közegészségügy, az orvosi ellátás, peres anti-trösztök ügyekben orvosi műhiba büntetőeljárás többek között jogi kérdésekben az egészségügyi területen.

Mivel a legnagyobb és legnépesebb kontinens a világon, Ázsiában áll számos etnikai csoportok, a kultúrák, a környezet, a gazdaság, történelmi kapcsolatok, és a kormányzati rendszerek.

Orvosi jog LLM-k Áttekintése Ázsia 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Orvosi jog, Ázsia

Diplomák
Helyszín
Ázsia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Taylor’s University

Az LLM elérése számos módon segíthet a karrier fejlesztésében. Mint gyakorló ügyvéd vagy ügyvéd, mesterképzési programunk az egészségügyben és az orvosi jogban segíthet a ... [+]

Kényeztesse magát a keresett szaktudással

Az LLM elérése számos módon segíthet a karrier fejlesztésében. Mint gyakorló ügyvéd vagy ügyvéd, mesterképzési programunk az egészségügyben és az orvosi jogban segíthet abban, hogy a jelenlegi területeden olyan mélyreható, speciális ismereteket fejlesszen ki, amelyek elkülönítik egymástól a társait. Alternatív megoldásként, szakosodott ezeknek a jogi szempontoknak a segíthet megváltoztatni a karrier irányát vagy hangsúlyát. Segíthet a jelenlegi szerepének kiterjesztésében is; ha például általános vezetői szerepet tölt be, akkor joggal kapcsolatos funkciókat vehet fel.

Az alábbi szakterületek már nyitva állnak Önnek:... [-]

Malajzia Subang Jaya
Kérj Információt
Angol
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul