3 EU-jog Jogi Mesterdiploma Összevetése

A Master in Laws programok értékes előnyöket kínálnak. A fejlett oktatási lehetőség általában egy-két évig tart. A programok közelebbről megvizsgálják a jogi fókuszú területeket, és olyan jogi hallgatók képzését nyújtják, akik remélik, hogy tovább folytatják a koncentráció egy vagy két területét. Mi az európai jog? Ez a szakképzési program megvizsgálja az E… Tovább

A Master in Laws programok értékes előnyöket kínálnak. A fejlett oktatási lehetőség általában egy-két évig tart. A programok közelebbről megvizsgálják a jogi fókuszú területeket, és olyan jogi hallgatók képzését nyújtják, akik remélik, hogy tovább folytatják a koncentráció egy vagy két területét.

Mi az európai jog? Ez a szakképzési program megvizsgálja az Európai Unión belüli konkrét jogrendszereket. A tanulók anyagi és eljárási gyakorlatokat vizsgálhatnak. A tanfolyamok magukban foglalhatják a törvény gazdasági, alkotmányos és intézményi alapjait, valamint az adminisztratív és büntetőjogot. Az uniós jog hajlamos az egyes nemzetek törvényeire, és a törvény minden területére kiterjed.

Az EU jogi programjában való részvétellel a tudósok gyakran olyan készségeket szereznek, amelyek hasznosak személyes életükben és szakmai karrierjükben. Például a program résztvevői megismerhetik törvényi jogaikat egy adott ország állampolgárságaként és az Európai Unió polgáraiként.

Számos nemzetközi és online lehetőség van a beiratkozásra, és a költségek gyakran tükrözik ezeket a különbségeket. Ésszerű, hogy a leendő hallgatók kapcsolatba lépjenek a felsőoktatási intézményekkel, és kérdezzenek költségeket és egyéb beiratkozási kérdéseket.

Az európai uniós jogban szereplő LLM bemutatja a várható szakmai magatartást a bírósági és bírósági eljárásokban. A diplomások a karrierlehetőségeket hazájukban vagy nemzetközi elhelyezésekben találhatják meg. A munkalehetőségek jellemzően magukban foglalják a vállalati és a magánjogot, a nemzeti közszolgálatot (például köztisztviselőként vagy diplomáciai képviselőként), a politikai elemzést, a kormányzati pozíciókat, a civil szervezeteket és az akadémiai és jogi területeken folytatott kutatást. Egyes diplomások munkát találhatnak az európai ügyekkel foglalkozó felügyelő testületeknél vagy ügyvédeknél a transznacionális cégeknél. Mások kutatóként dolgozhatnak, szemináriumokon és konferenciákon.

Az osztályok elérhetők online és személyesen az egyetemeken és más intézményeken szerte a világon. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő iskolát, keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével. 

Kevesebb
Ghent University Law School
Ghent, Belgium

Az Európai Unió jogának LLM-je a Gent Law School híres szakértelme az EU-ban

Az Európai Unió jogának LLM-je a Gent Law School híres szakértelme az EU-ban -
LLM
Nappali
10 hónap
Angol
Campus
 
Université Catholique de Lille - Faculté de Droit
Lille, Franciaország

Az LL.M. nemzetközi szinten

Az LL.M. nemzetközi szinten -
LLM
Nappali
Angol, Francia
szept. 2020
Campus
 
Universidade da Coruña
A Coruña, Spanyolország

A fő cél a Mester EU alkotja szakember képzés európai közigazgatás és kezelése az EU-források szakemberek.

A fő cél a Mester EU alkotja szakember képzés európai közigazgatás és kezelése az EU-források szakemberek. -
LLM
Nappali
Spanyol
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here