LL.M. prágában Csehországban

A Legjobb LL.M-k prágában Csehországban 2018

LLM

LL.M. programok hossza változó, az érték és a mennyiség. A normál program egy év teljes munkaidőben cikket, vagy 2-3 év részmunkaidős tanulmány. A diákok gyakran a tanfolyamok akár szakosodnak egy adott területen, mint például a nemzetközi jog, vagy hozzon létre egy egyéni tanulmányokat, hogy megfeleljen az egyéni érdekek és szakmai igényeket.

LLM (Master of Law) egy fejlett jogi diplomát, amely segít felkészíteni a hallgatókat speciális jogi képzés. Tanfolyama gyakran össze a kutatás, a tanfolyam, és a dolgozat. LLM programok gyakran 1-2 év alatt fejezik be.

Csehország szívében Európa szomszédja Szlovákia, Ausztria, Németország és Lengyelország. Cseh egyetem kínál hosszú távú hírnevét és érdekes szakirányok.

Ez a legnagyobb város a Cseh Köztársaságban, és a 's az egyik legfontosabb kutatási és oktatási központok. A sok oktatási intézmény található, itt biztosítja a hallgatók hazai és nemzetközi széles választéka programok, hogy vegyenek részt tartózkodásuk alatt. Az oktatás hatással van ez a város igen kedvező a társadalmi-gazdasági növekedést.

Jogi Mesterek (LLM) Keresése prágában Csehországban 2018

Mutass többet

Törvények Mestere (ll.m.)

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Nappali September 2018 Csehország Prága

A prágai New York-i Egyetem a Bolton Egyetemmel együttműködve akkreditált Master of Laws (LL.M) programot kínál. [+]

Vegye meg a jogi diplomáját globálisan az Egyesült Királyság Mesterfokozata fokozattal

A prágai New York-i Egyetem a Bolton Egyetemmel együttműködve akkreditált Master of Laws (LL.M) programot kínál . Amint a kereskedelem és az üzleti élet egyre világosabbá válik, a jogi tanácsadóknak a nemzeti jogokon túlra kell nézniük, és meg kell érteniük az európai és a nemzetközi jog kérdéseit.

A program középpontjában a szabályozó jogi keret az európai és a nemzetközi közösség, valamint a különböző jogi kérdéseket a nemzetközi kereskedelem és a globális piacokon. A munkáltatók most nagy előnyt vállalnak a diplomások számára, akik bizonyítani tudják a nemzetközi társasági jog, a kereskedelmi jog és az üzleti jog kérdéseinek alapos megértését.... [-]


Master Of Law (LL.M.)

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Nappali 1 év September 2018 Csehország Prága

Masters fokozatot tanulmányi program törvény kínálják együttműködve a University of Bolton (Egyesült Királyság). A növekvő jelentőségét a világkereskedelem a jelenlegi jogi tanácsadók várható tudás határain kívül nemzeti joghatóság és megértése az európai és nemzetközi formátumban jogok területén. [+]

Master of Law (LL.M.)

Masters fokozatot tanulmányi program törvény kínálják együttműködve a University of Bolton (Egyesült Királyság). A növekvő jelentőségét a világkereskedelem a jelenlegi jogi tanácsadók várható tudás határain kívül nemzeti joghatóság és megértése az európai és nemzetközi formátumban jogok területén. A program középpontjában a szabályozó jogi keretet az európai és nemzetközi vállalatok, valamint a különböző jogi problémákat vet fel a nemzetközi kereskedelem és a globális piacokon. A munkáltatók most mutatnak nagy érdeklődést diplomások kiváló ismerete és megértése a jogi kérdéseket a nemzetközi vállalatok.... [-]