LLM

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

COVID-19 Információ és források

Az AAU tudományos tanácsadást és felvételi tanácsadást biztosít a tudományosan képzett hallgatók számára, akiket a londoni LL.M. Program. Az LL.M. a program nyitva áll a hallgatók számára, akik már megszerezték az első fokozatot; a jogi oktatás nem követelmény a tanuláshoz.

A Londoni Egyetemen világszerte több mint 54 000 hallgató tanul, több mint száz különböző fokozatú, diploma és bizonyítvány programot tanulmányozva. A volt hallgatók és öregdiákok között hét Nobel-díjas, a Nemzetközösség országainak vezetõi, a kormány miniszterei, a neves írók, a tudósok, a bírók és az üzleti vezetõk szerepelnek. A Londoni Egyetemen aktív Alumni Egyesület működik, amely egyedi hálózati lehetőségeket kínál.

Ahhoz, hogy jelentkezzen be, a leendő hallgatóknak egyetemi diplomával kell rendelkezniük, amely megfelel az Egyesült Királyság második osztályú kitüntetésének, nem feltétlenül a törvényben, és megfeleljen az angol nyelvű követelményeknek.

Míg az LL.M kurzusokat nem utasítják az AAU-nál, munkatársaink képesek a Cseh Köztársaságban élő diákoknak programinformációkat, útmutatásokat és alkalmazási információkat nyújtani az LL.M fokozattal kapcsolatban. Az AAU tanulmányi támogatási csomagot is tervezett a független tanulók számára.

Az LL.M tanulmányi támogatási csomag lehetővé teszi a helyi diákok számára a könyvtárhoz való hozzáférést, az AAU internet-hozzáférést, egy hétköznap 18:00 és 21:00 között, hétvégén, szombaton 9: 00-17: 00-ig, egy csendes, dedikált tanterem. Vasárnap 9: 00-12: 00, valamint másolási és nyomtatási szolgáltatások.

A tanulmányi támogatási csomag költsége 5000 Kc / szemeszter; a félévek őszig (szeptember-január) és tavasszal (február-június) vannak, és a Cseh Köztársaságban helyi hallgatók számára elérhető. Az AAU további szolgáltatásokat kínálhat az LLM hallgatóknak, például a felajánlott LLB üléseken való részvételt / ellenőrzést, egyéni konzultációkat vagy tutorokat; ezekre külön megállapodás vonatkozik.

Az LL.M. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy több mint 30 különböző szakterület közül választhatnak, vagy általános tanulmányi fokozatot szerezzenek. Miközben a tanulmányaik időtartama alatt csak 4 kurzusra van szükség, több mint 40 különböző kínálat közül választhatnak. Az önképzési program jellegéből adódóan minden hallgató a saját érdeklődésük területére összpontosíthat, tanulmányait munkahelyi és otthoni kötelezettségvállalásai köré szervezheti, akár egy éven belül befejezheti, vagy öt éven keresztül elterjedheti tanulmányait.

A londoni egyetemre való bejelentkezéskor a kurzusokhoz kapcsolódó tanfolyamokat, olvasási anyagokat, értékes jogi adatbázisokhoz és egyéb könyvtári erőforrásokhoz való hozzáférést, valamint minden egyes kurzus online fórumát biztosítják. Minden tanfolyam négy modulra oszlik (A. B, C és D). Minden modult 45 perces láthatatlan írásbeli vizsga fog értékelni. Nincsenek szóbeli vizsgák és disszertációk. A vizsgaszakaszokat évente kétszer, májusban és októberben tartják. A vizsgaszakaszok kihagyhatók, azonban szem előtt kell tartani, hogy a tanulmányokat az ötéves regisztrációs időszakon belül be kell fejezni. A megfelelő Londoni Egyetem díjait megtekintheti honlapján.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Founded in Prague in 1990, Anglo-American University (AAU)*, is the oldest private institution of higher education in the Czech Republic. We pride ourselves on providing a personalized and distinctive ... Tovább

Founded in Prague in 1990, Anglo-American University (AAU)*, is the oldest private institution of higher education in the Czech Republic. We pride ourselves on providing a personalized and distinctive university education in the English language. Utilizing the best from American and British academic traditions, AAU educates future leaders and global citizens in a multicultural setting of students and faculty from over 60 different countries. Kevesebb