close

Szűrők

Lásd a találatokat

Családjog Jogi Mesterdiploma Összevetése

Számos hallgató számára a főiskolai végzettség előfeltétele több tekintélyes programnak. A jogtudományok iránt érdeklődő diákok választhatják, hogy továbbképzésüket egy LLM programba való beiratkozással választják. Ez a fajta végzettség általában a diákok szakértelmét biztosítja a jog területén egyetlen területen, felkészítve őket a sikeres pályára a jö… Tovább

Számos hallgató számára a főiskolai végzettség előfeltétele több tekintélyes programnak. A jogtudományok iránt érdeklődő diákok választhatják, hogy továbbképzésüket egy LLM programba való beiratkozással választják. Ez a fajta végzettség általában a diákok szakértelmét biztosítja a jog területén egyetlen területen, felkészítve őket a sikeres pályára a jövőben.

Mi az a LLM a családi jogban? Általában úgy tervezték, hogy a hallgatók mélyreható ismeretekkel rendelkezzenek arról, hogyan oldják meg a családon belüli jogvitákat, ez a program általában a családi élethez kapcsolódó jogi témákra összpontosító kurzusokon alapszik. A diákok jellemzően tanulmányozzák a visszaéléseket, az elhanyagoltságot, a válást, a támogatást és a gyermek felügyeletét. A partnerségre, szerződésekre, adókra és ingatlanokra vonatkozó kurzusokat is lehet venni, hogy a hallgatók átfogó ismereteket szerezzenek a témában.

A családjogi LLM rendszerint felkészíti a hallgatókat karrierjükre, segítve nekik a kritikus képességek, például a kommunikáció, a problémamegoldás és az analitikai kompetenciák fejlesztését. Erős kommunikációs és problémamegoldó képességek lehetnek a diákok számára az ügyfelekkel való kapcsolódás és egyedi problémák megoldása érdekében. Az analitikus készségek hasznosak mind az élet személyes, mind szakmai vonatkozásaiban.

Ha teljes munkaidőben vesz részt, az LLM program általában egy évig tart. Minden iskola eltérő tandíjat és az árak drasztikusan eltérőek lehetnek, különösen a különböző országokban található egyetemek között.

A családjogi háttérrel rendelkező diákok általában több fontos karrierhez is hozzáférhetnek. Sokan válnak ügyvédekká, míg mások inkább örökbefogadóként dolgoznak. Néhányan úgy döntenek, hogy anyák jogvédőjeként dolgoznak, vagy pedig az apák jogvédőjeként. Gyakran állnak rendelkezésre állások, mint állami védők, vagy a diákok választhatják, hogy pályafutásukat reprodukciós jogokkal foglalkozó szakemberekként folytatják. Egyesek úgy döntenek, hogy nemhagyományos családjogi szakértőként dolgoznak.

Míg a tanfolyamokat a campus lehet interaktív lehetőség a felsőoktatás, beiratkozás online tanfolyamok általában a diákok nagyobb rugalmasságot. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Hempstead, Amerikai Egyesült Államok

A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetem létrehozta a LL.M. Program Family Law válaszul kortárs családi jog gyakorlat megnövekedett kereslet a szakosodás és szükség va ... +

A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetem létrehozta a LL.M. Program Family Law válaszul kortárs családi jog gyakorlat megnövekedett kereslet a szakosodás és szükség van egy interdiszciplináris kiemelt megoldására családi problémák. -
LLM
Nappali
Részidős
Angol
szept. 2021
Campus