close

Szűrők

Lásd a találatokat

Csődtörvény Jogi Mesterdiploma Összevetése

Az LLM olyan oklevelet kap, aki olyan jogalanyok számára ítél oda, akik egy jogi területen felsőoktatást választanak. A program hossza változó lehet, és akár három év vagy akár egy év lehet. Mi az LLM a csődtörvényben? Ez a program kifejezetten a vállalati fizetésképtelenségre összpontosít. Tanulmányaik során a diákok megismerhetik azokat a tényezőket, amelyek a vá… Tovább

Az LLM olyan oklevelet kap, aki olyan jogalanyok számára ítél oda, akik egy jogi területen felsőoktatást választanak. A program hossza változó lehet, és akár három év vagy akár egy év lehet.

Mi az LLM a csődtörvényben? Ez a program kifejezetten a vállalati fizetésképtelenségre összpontosít. Tanulmányaik során a diákok megismerhetik azokat a tényezőket, amelyek a vállalati fizetésképtelenséghez és a gazdasági csúszást segítő tendenciákhoz vezetnek. Az oktatók röviden tájékoztathatják a résztvevőket a globális és nemzetközi gazdasági tényezőkről, amelyek befolyásolják a vállalati intézményeket. A tudósok választhatnak ilyen kurzusokat, például a vállalati felszámolást, a határokon átnyúló fizetésképtelenséget, az üzleti szervezeteket, az üzleti szabályozás elveit és a vállalati mentést.

A program végzős hallgatói általában pénzügyileg hozzáértőek, mint a többiek, és erősen megértik a gazdasági tényezőket, és hogyan befolyásolhatják a vállalati szervezetet. Sokan erős elemzéssel és kritikai gondolkodási képességekkel is rendelkeznek. Mindezek a készségek könnyen átadhatók az élet egyik oldaláról az élet egyik oldaláról a másikra.

Az LLM csődtörvényköltsége változik. Az oktatási költségek összköltségét befolyásoló tényezők közé tartozik az iskola helyszíne, függetlenül attól, hogy a tanfolyamokat online és a megélhetési költségek terhelik-e.

Egy csődtörvényes magánszemély lehet a legboldogabb a nagyvállalatok tanácsadójaként működő vállalati környezetben. Ilyen szerepben a személy elemzi a gazdasági trendeket, és javaslatokat tesz arra vonatkozóan, hogyan lehet elkerülni a pénzügyi katasztrófát. Más diplomások is megkezdhetik saját cégeiket, amelyekben a csődeljárásban álló egyéneket képviselik. Egyes diplomások úgy érzik, hogy készségüket a legjobban a segítő hitelezők segítik vissza a pénzükből a csődbe jutott egyénekből.

Ha egy személy iskolába jár, végül függ a helyétől, a költségvetéstől és a rugalmasságtól. Az online tanfolyamok kényelmesek, mivel lehetővé teszik a diákok számára, hogy saját idejüket tanulmányozzák. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Nottingham, Egyesült Királyság

A társasági és fizetésképtelenségi törvény a vállalati szervezetekre és a törvényekre összpontosít, mivel ezekre vonatkozik. A kurzust a vállalati jog Nagy-Britanniában és Eur ... +

A társasági és fizetésképtelenségi törvény a vállalati szervezetekre és a törvényekre összpontosít, mivel ezekre vonatkozik. A kurzust a vállalati jog Nagy-Britanniában és Európában történő gyors fejlődésével, valamint az e területen működő jogi szakma igényeinek kielégítésére tervezték. -
LLM
Nappali
Részidős
Angol
Campus
On-line