Criminal Law Studies Jogi Diplomák

17 Criminal Law Studies Jogi Mesterdiploma Összevetése

A posztgraduális programok, amelyek a Master of Laws fokozatot, vagy LLM, jellemzően 1-2 egyéves tanulmányi. A diploma követelményei az intézmények között változnak, de jelentõs kutatási vagy téziseket eredményezhetnek.

Mi az a LLM a büntetőjogi tanulmányokban? Mind a büntetőjogi, mind a büntető igazságosságot magában foglaló büntetőjogi tanulmányok során a tudósok rendszerint érdeklődnek az egyének és a büntetőrendszerek közötti kölcsönhatások iránt. Bár a büntetőjog és a büntető igazságszolgáltatás szorosan összefüggő területekről van szó, az egyes fokozatok általában az etikai, gyakorlati és az igazságszolgáltatási folyamatokra összpontosítanak. Míg a büntetőjogi hallgatók általában a büntetőjogi jogi szövegeket és folyamatokat tanulmányozzák, a büntető igazságszolgáltatás tudósai gyakran jobban aggódnak a büntetőjog igazgatásának társadalmi és politikai vonatkozásaiban. Továbbá, bár a legtöbb program az egyetem helyzete jogrendszerére összpontosít, lehetőség nyílik a nemzetközi büntetőjog vagy a büntető igazságszolgáltatás tanulmányozására is.

Az analitikus írás, a jogi kutatás és az időgazdálkodás a büntetőjogi diplomás diplomásokban talált legkiválóbb készségek egyike. Amellett, hogy biztosítja a pályafutás utat, ezek a készségek segíthetnek a hallgatók mindennapi kommunikációjának és tevékenységének javításában.

A diploma árát számos összetett tényező befolyásolhatja, például az időtartamot és az egyedi programokat. A leendő iskolák pénzügyi vagy állambiztonsági irodái általában a legpontosabb költségvetési becsléseket adják a részvételre.

A jogi pozíciók rendkívül versenyképesek lehetnek, de a büntetőjogi tanulmányokban a szakmai jogi diploma megszerzését biztosító diplomások is képesek lesznek kritikus élvonalat szerezni a versenyen. A közvetítők, a bűnüldözési ügynökök, a bírósági adminisztrátorok, a jogi írók és a paralegals minden lehetséges lehetőségeket kínálnak a büntető igazságszolgáltatásra összpontosító LLM jelöltek számára. Alternatívaként a büntetőjoggal foglalkozó LLM-k általában olyan jogászok vagy büntetőügyvédek, büntetőügyészek és bírák szolgálatában állnak, akik közvetlenül a jogon alapuló karriert folytatnak.

Az LLM bűnügyi jogi tanulmányokat kínáló programok széles körben elérhetőek a világon, és mind részidős, mind nappali tagozatokat kínálnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

 

Mutass többet

LLM büntető igazságszolgáltatás és a büntetés-végrehajtási változás

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Nappali Részidős 12 - 24 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Glasgow + 1 további

A LLM / MSc in Criminal Justice & büntető Change vizsgálja körű jogi, politikai és társadalmi válaszok szerte a világon, hogy milyen széles körben ismert, mint "a büntető válság". [+]

A LLM / MSc in Criminal Justice & büntető Change vizsgálja körű jogi, politikai és társadalmi válaszok szerte a világon, hogy milyen széles körben ismert, mint "a büntető válság".

Elegyítő szigorú megértése alapvető elmélet bizonyítékot valós problémák akkor elemezni legújabb fejlesztése elmélet, politika és gyakorlat.

Rajz egy sor fegyelmi megközelítések, a tanfolyam lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy racionális és csak bûncselekmények.

A LLM / MSc in Criminal Justice & büntető Change egyedülálló mind a megközelítés és a rugalmasság.

Főbb jellemzők összpontosítok megnyomásával kortárs hazai és nemzetközi kérdésekről politika és gyakorlat akkor választhat, hogy végzős akár egy LLM vagy MSc tanulmányozza teljes munkaidős vagy részmunkaidős tanulni egy világszínvonalú oktatási csapat diákok egy sor nemzetiségek és tudományos háttérrel akkor részesül a munkát a Centre for Law, Bűnügyi és Igazságügyi Ki a kurzus alkalmas? dolgozó szakemberek széles körű jogi, igazságszolgáltatási és jóléti területeken szakemberek fejlődő igazságügyi politika tagjai a harmadik / önkéntes szektor friss diplomások jogi, társadalmi és humán tudományok Rugalmas tanulmányi lehetőségek ... [-]

LLM a nemzetközi büntetőjogban és eljárásban

London South Bank University
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság London + 1 további

Ez az LLM kurzus lefedi a nemzetközi büntetőjog érvényesítésének fogalmát. Fókuszban a nemzetközi bűncselekmények, például a népirtás, az emberiség elleni bűncselekmények, a háborús bűncselekmények és az agresszió. [+]

Több mint 30 éves tapasztalatával az LSBU törvény alakította meg a több ezer jogi diák szakmai jövőjét.

Ez az LLM kurzus foglalkozik a nemzetközi büntetőjog fogalmával és végrehajtásával. A nemzetközi bűncselekményekre a nemzetközi büntetőbíróságok és bíróságok (népirtás, emberiség elleni bűncselekmények, háborús bűncselekmények és agresszió) hatáskörébe tartozik. A nemzetközi büntetőjog alapvető elveit, jogát és intézményeit a nemzetközi jog és az emberi jogok, valamint a nemzetközi humanitárius jog összemossza.

7 ok a törvény tanulmányozásáraSzakértői tudósok: a szakemberek és a szakemberek tanítják. Számos látogató professzor és előadó fog tanítani a tanfolyamon. Mindannyian a nemzetközi büntetőjog és az emberi jogok területén a nemzeti hírnevű vezető szakemberek.Szakmai linkek: A növekvő látogatottsági és professzorok körében a jogtudományi osztály erős kapcsolatfelvételi hálózatot alakított ki az Egyesült Királyság vezető jogi szakembereivel. Dinamikus kutatás: kihasználja a magasan képzett tudományos munkatársak bevonását.Ingyenes iPad: Fejlett technológia és e-learning, egy ingyenes iPad támogatja tanulmányait.Átfogó olvasási források: virtuális tanulási környezetünkkel egy 6,000 font értékű személyes e-jogi könyvtárat.A foglalkoztathatóság: akik a nemzetközi büntetőjog és a nemzetközi büntetőeljárás területén (vagy az Egyesült Királyságban vagy külföldön) dolgoznak tanácsadók, szakértők, kutatók és döntéshozók számára szükséges ismeretekkel és készségekkel.Nagyszerű tanítás: Az LSBU Jogi Tanszék erős szakértői, tanácsadókkal és nemzetközi tanácsadókkal rendelkezik a nemzetközi büntetőjog terén, és számos éves rendezvényt és konferenciát szervez.A Nemzetközi Törvény: Nemzetközi Büntetőjog, Nemzetközi Emberi Jogok és Humanitárius Jogok alábbi részhalmazainak tanulmányozása a nemzetközi bűncselekményeket elkövetők büntetőeljárási kötelezettségének kontúrok feltérképezésével. A hazai és a nemzetközi jognak a nemzetközi bűncselekményekre vonatkozó joghatósággal kapcsolatos kérdésére, többek között a nemzeti bíróságok egyetemes joghatóságára való alkalmazására kell összpontosítania.A kurzus a büntetőügyekben... [-]

LLM a bűnözésben és peres ügyekben

London South Bank University
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság London + 1 további

Értsd meg azokat az alapvető elveket, amelyek az Egyesült Királyság büntető igazságszolgáltatási rendszerét alapozzák meg. A büntetőeljárás és a büntető igazságszolgáltatás mélyreható és szisztematikus megértése. [+]

Több mint 30 éves tapasztalatával az LSBU törvény alakította meg a több ezer jogi diák szakmai jövőjét.

Az igazságszolgáltatás és a büntetőjogi eljárás kritikus és összehasonlító tanulmányai révén ez a kurzus bizonyíthatóan meg tudja érteni az Egyesült Királyság büntető igazságszolgáltatási rendszerének alapját képező alapelveket, annak problémáit, megközelítéseit és aktuális vitáit.

Ha Ön nemrég végzős, vagy már dolgozik a büntető igazságszolgáltatás területén, akkor tovább fogja tanulmányozni és gyakorlati ismereteket szerezni a peres eljárásban. A program szintén nagy jelentőséggel bír az Egyesült Királyságban vagy külföldön dolgozó emberi jogi dolgozók és ügyvivők számára. Befejezése után átfogó és szisztematikus megértést kap a büntetőjogi és büntető igazságszolgáltatás terén, és képes lesz ezen a területen a gyakorlat és a kutatás élvonalában dolgozni.... [-]


LLM a nemzetközi büntetőjogban - közös program

University of Amsterdam
Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Hollandia Amsterdam

A Columbia Egyetem Jogtudományi Kar és az Amszterdami Jogtudományi Iskola közös LLM programot kínál a nemzetközi büntetőjogban, cserébe az Egyesült Államokba a második félévben. Ez a mesterpálya az elsõ, amely a nemzetközi büntetõjogra összpontosít, mint a jogi tanulmányok különbözõ területe. A közös LLM program központi célja a nemzetközi büntető ügyvédek új stílusának felkészítése, akik képesek meghaladni (fegyelmi) határokat, széles körű és mély megértést nyújtva a nemzetközi és határokon átnyúló igazságszolgáltatáshoz kapcsolódó kérdésekben, az akadémiai készségek mélyreható elemzésével. [+]

A Columbia Egyetem Jogtudományi Kar és az Amszterdami Jogtudományi Iskola közös LLM programot kínál a nemzetközi büntetőjogban, cserébe az Egyesült Államokba a második félévben. Ez a mesterpálya az elsõ, amely a nemzetközi büntetõjogra összpontosít, mint a jogi tanulmányok különbözõ területe. A közös LLM program központi célja a nemzetközi büntető ügyvédek új stílusának felkészítése, akik képesek meghaladni (fegyelmi) határokat, széles körű és mély megértést nyújtva a nemzetközi és határokon átnyúló igazságszolgáltatáshoz kapcsolódó kérdésekben, az akadémiai készségek mélyreható elemzésével.

Legfontosabb tényeket... [-]

LLM nemzetközi és transznacionális büntetőjogban

University of Amsterdam
Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Hollandia Amsterdam

Az Amszterdami Jogi Egyetem a nemzetközi és nemzetközi büntetőjogban teljes körű LLM-t kínál, transznacionális büntetőjogi kurzusokat és lehetőséget kínál a hollandiai bíróságok és törvényszékek gyakorlására, jogi klinikáira és kutatásaira a második félévben. Ez a mester program pálya az első, amely a nemzetközi és a nemzetek feletti büntetőjogokra összpontosít, mint a jogi tanulmányok különálló területeire. A központi cél a büntető ügyvédek új stílusának felkészítése, akik képesek meghaladni (fegyelmi) határokat, széles körű és mély megértést nyújtva a nemzetközi és határokon átnyúló igazságszolgáltatáshoz kapcsolódó kérdésekben, valamint az egyetemi ismeretek fejlődésének támogatása révén. - az ilyen kérdések alapos elemzése. [+]

Az Amszterdami Jogi Egyetem a nemzetközi és nemzetközi büntetőjogban teljes körű LLM-t kínál, transznacionális büntetőjogi kurzusokat és lehetőséget kínál a hollandiai bíróságok és törvényszékek gyakorlására, jogi klinikáira és kutatásaira a második félévben. Ez a mester program pálya az első, amely a nemzetközi és a nemzetek feletti büntetőjogokra összpontosít, mint a jogi tanulmányok különálló területeire. A központi cél a büntető ügyvédek új stílusának felkészítése, akik képesek meghaladni (fegyelmi) határokat, széles körű és mély megértést nyújtva a nemzetközi és határokon átnyúló igazságszolgáltatáshoz kapcsolódó kérdésekben, valamint az egyetemi ismeretek fejlődésének támogatása révén. - az ilyen kérdések alapos elemzése.... [-]


LLM (nemzetközi büntető igazságszolgáltatás)

University of Kent, Kent Law School
Campus Nappali Részidős 12 - 28 hónapok January 2019 Egyesült Királyság Canterbury + 1 további

A nemzetközi büntető igazságszolgáltatás különös jelentőséggel bír azok számára, akik szélesebb körben dolgoznak, kívánnak dolgozni, vagy érdeklődnek a nemzetközi és transznacionális büntető igazságszolgáltatás, a büntető igazságszolgáltatás és az emberi jogok területén. [+]

A Kent LLM (és a kapcsolódó Diploma program) lehetővé teszi, hogy szélesítse és elmélyítse a tudását és a jog megértését egy vagy több különböző területen.

Áttekintés

A nemzetközi büntető igazságszolgáltatás Pathway nyomán lehetővé válik a nemzetközi és transznacionális büntető igazságszolgáltatás működésének kritikai megértése, különösen olyan kontextusokban, amelyek ellentmondásosak vagy evolúciós állapotban vannak. Megtanulják azokat a főbb jogi eszközöket és intézményeket, amelyek nemzetközi, transznacionális és nemzeti bűncselekmények nemzetközi együttműködését és büntetőeljárását, valamint az emberi jogok hatását biztosítják, és ez összekapcsolja a tágabb kontextus és a jog hatékonyságának kritikus tükrözésével.... [-]


LLM - kriminalisztika, kriminológia és a jog

Maastricht University, Faculty of Law
Campus Nappali 1 év September 2019 Hollandia Maastricht

Ha szeretne dolgozni, mint egy ügyvéd a büntető igazságszolgáltatási rendszer, egyre fontosabb, hogy nemcsak a jogi poggyász ismerniük kell az egyes igazságügyi tudományágak. Information Technology [+]

LLM - kriminalisztika, kriminológia és Jog

Oktatás nyelve: holland

Ha szeretne dolgozni, mint egy ügyvéd a büntető igazságszolgáltatási rendszer, egyre fontosabb, hogy nemcsak a jogi poggyász ismerniük kell az egyes igazságügyi tudományágak. Nem tesz különbséget, hogy az ügyvédje, ügyész, bíró vagy akar válni politika. A mester kriminalisztika, kriminológia és Law fog tanulni, amit különböző törvényszéki tudományok tenni a nyomozás és a bizonyítékok. Így a hatálya alá tartozó képzés:

Törvényszéki Pszichológia Törvényszéki számviteli Kriminalisztika

A multidiszciplináris megközelítés bűnözés és a büntető igazságszolgáltatás központi szerepet játszik ebben mester. E megközelítés révén jobban megértsék és mélyebb betekintést a büntető igazságszolgáltatási rendszer. Úgy nézel ki, egy másik fegyelem bűnözés és a bizonyítást. Ebben meg megy keresi a választ olyan kérdésekre, mint:... [-]


LLM a nemzetközi jogban: bűncselekmény, igazságszolgáltatás és emberi jogok

University of Birmingham - College of Arts and Law
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság Birmingham + 1 további

Azok számára, akik mélyrehatóbb megértést keresnek a büntető igazságszolgáltatással kapcsolatos egyre inkább globális struktúrákról, valamint a büntető igazságszolgáltatási struktúrákkal szembeni finomabb kérdésekről, ez a kurzus egyedülálló tanulási lehetőséget kínál, és kiváló választás azok számára, akik jogi lehetőségeket keresnek szerte a világon. [+]

Ez az út a Birmingham Law School kutatási erősségeire támaszkodik a nemzetközi jogban, a nemzetközi humanitárius jogban, a büntetőjogban és az igazságszolgáltatásban, valamint az emberi jogok terén, lehetővé téve a diákok számára, hogy szakértelmet fejlesztenek ki a releváns nemzetközi jogi témák széles skáláján.

A hallgatók nemzetközi, transznacionális és európai büntetőjogban és igazságszolgáltatásban tanulhatnak modulokat a nemzeti szinten gyökerező specializmussal és az emberi jogi modulok széles körével. A régóta álló, a terrorizmus elleni küzdelemre szolgáló speciális moduljaink és a konkrét elméleti vagy gyakorlati büntető igazságszolgáltatási kérdések (a helyreállító igazságszolgáltatástól kezdve a szellemi fogyatékossággal élők ellen), valamint a speciális emberi jogi moduljainkon keresztül egyedülálló lehetőséget kínálunk diákjainknak a széles körű tanulmány és mélyreható specializáció.... [-]


LLM a büntetőjogban és a büntető igazságszolgáltatásban

University of Birmingham - College of Arts and Law
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság Birmingham + 1 további

Ez az út a birminghami jogi egyetem (BLS) régóta fennálló kutatási erősségeire támaszkodik a büntetőjog és a büntető igazságszolgáltatás területén. A büntetőjog az államhatalom leghatásosabb inváziós állításával foglalkozik: ha nem tartja be a törvényt, akkor büntetni fogják. Ez az út a bűncselekmény holisztikus elemzését biztosítja a törvény elemzésével, filozófiai alapjaival és gyakorlati működésével. [+]

Ez az út a birminghami jogi egyetem (BLS) régóta fennálló kutatási erősségeire támaszkodik a büntetőjog és a büntető igazságszolgáltatás területén. A büntetőjog az államhatalom leghatásosabb inváziós állításával foglalkozik: ha nem tartja be a törvényt, akkor büntetni fogják. Ez az út a bűncselekmény holisztikus elemzését biztosítja a törvény elemzésével, filozófiai alapjaival és gyakorlati működésével.

A hallgatók tanulmányozhatják a büntető igazságszolgáltatási folyamatok átfogó áttekintését, vagy olyan különféle aspektusokra szakosodhatnak, amelyek különbözőek, mint az elméletek, a rendőrség, a büntető igazságszolgáltatás egészségügyi vonatkozásai, vagy akár a bűnüldözési együttműködés nemzetközi vonatkozásai. Számos modul jött létre és tanítanak vezető tudósok az adott területen, és a diákok részesülnek a szoros kapcsolatot a kutatókkal.... [-]


LLM büntető igazságszolgáltatás

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság Nottingham + 1 további

A büntető igazságszolgáltatásra jellemző kontextuális megközelítést kínálva, ez a kurzus megvizsgálja a büntetőeljárás és a büntetőjogi rendszer elméleti, összehasonlító és nemzetközi vonatkozásait. [+]

Áttekintés

A büntető igazságszolgáltatásban alkalmazott, kifejezetten kontextuális megközelítést kínálva ez a kurzus a büntetőeljárás és a büntetőjogi rendszer elméleti, összehasonlító és nemzetközi vonatkozásait vizsgálja.

A büntetőjoggal és annak végrehajtásával kapcsolatos lényeges információkkal együtt lehetővé teszi a kutatás és az ösztöndíj módszertani alapjainak megismertetését, valamint a büntetőpolitika kialakításának és gyakorlatának a megértését.

A hangsúly a büntető törvények és politikák problémáinak, problémáinak, intézményeinek, folyamatainak és kultúráinak megértéséről szól, szemben a bűnözés és a bűnüldözés országhatárokon átívelő egyre növekvő globalizációjának hátterében.... [-]


LLM nemzetközi büntető igazságszolgáltatás és fegyveres konfliktus

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság Nottingham + 1 további

Megvizsgálva a fegyveres konfliktus előtt, alatt és után alkalmazandó jogot, ez a kurzus feltárja a háború és az igazságosságot körülvevő törvény és politika aktuális kérdéseit és modern kihívásait. [+]

Áttekintés

Megvizsgálva a fegyveres konfliktus előtt, alatt és után alkalmazandó jogot, ez a kurzus feltárja a háború és az igazságosságot körülvevő törvény és politika aktuális kérdéseit és modern kihívásait.

A globális terrorizmus felemelkedésével az államok közötti fegyveres konfliktusok és a belső fegyveres konfliktusok közötti hagyományos megkülönböztetés romlik. Közben a nemzetközi bűncselekményeket nap mint nap elkövetik. Hogyan kezelte ezt a törvény?

Ez a kurzus segít a holisztikus áttekintés kidolgozásában az állam által gyakorolt ​​erő alkalmazását szabályozó törvény, az ellenségeskedések végrehajtására alkalmazandó jog és a nemzetközi büntető igazságszolgáltatási rendszer. A háború és az igazságosság, valamint a nemzetközi bűnözés jogi és filozófiai válaszait figyelembe veszi a jelenlegi kérdések és a modern kihívások kérdésében.... [-]


LLM a globális büntetőjogban

University of Groningen
Campus Nappali 1 év September 2019 Hollandia Groningen

Hogyan akadályozzák, kivizsgálják és büntetőeljárás alá vonják a nemzetközi és transznacionális bűncselekményeket? A büntetőjog hatékony eszköz a globalizált bűnözés jelenlegi összefüggéseiben? A globális büntetőjogi LLM program a bűnözés - mind anyagi, mind procedurális - büntetőjog alkalmazására összpontosít, a globális bűnözés, beleértve a szervezett, transznacionális és nemzetközi bűnözést is. [+]

Keresse fel az LLM program oldalait itt .

Hogyan akadályozzák, kivizsgálják és büntetőeljárás alá vonják a nemzetközi és transznacionális bűncselekményeket? A büntetőjog hatékony eszköz a globalizált bűnözés jelenlegi összefüggéseiben? Ezek a kérdések a büntetőjog legnagyobb kihívásait jelentik majd az elkövetkező években, és a globális büntetőjogi LLM pálya középpontjában állnak, amely a büntetőjogi - mind anyagi, mind eljárási - büntetőjog alkalmazását vizsgálja a globális bűnözéssel összefüggésben. mint szervezett, transznacionális és nemzetközi bűnözés.

A globális büntetőjogi LLM program a bűnözés - mind anyagi, mind procedurális - büntetőjog alkalmazására összpontosít, a globális bűnözés, beleértve a szervezett, transznacionális és nemzetközi bűnözést is. Ez a szám kétszeres lehetőséget kínál arra, hogy az érdemi és eljárási büntetőjogot összehasonlító és nemzetközi szempontból tanulmányozza, de szakosodjon a konkrét bűnözői magatartás tanulmányozására is: szervezett és pénzügyi bűncselekmények, internetes bűncselekmények és nemzetközi bűncselekmények.... [-]


LLM a büntetőjogban és a büntető igazságszolgáltatásban

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh + 1 további

Ez a program ideális lehetőséget kínál a kortárs viták mind a büntetőjogban, mind a büntető igazságszolgáltatásban való előrehaladott vizsgálatára. A tanfolyamok széles körű portfóliója segít megérteni a büntetőjogot és a büntetőjogot alátámasztó kulcsfogalmakat és elméleteket, valamint a gyakorlatban való működésüket. [+]

A program leírása

Ez a program ideális lehetőséget kínál a kortárs viták mind a büntetőjogban, mind a büntető igazságszolgáltatásban való előrehaladott vizsgálatára.

A tanfolyamok széles körű portfóliója segít megérteni a büntetőjogot és a büntetőjogot alátámasztó kulcsfogalmakat és elméleteket, valamint a gyakorlatban való működésüket.

Alkalmas olyan hallgatók számára, akik az egyetemi szintű jogot tanulmányozták, és különösen a büntető igazságszolgáltatás megértését szeretnék fejleszteni. Felkészíti Önt további munkára ezen a területen, akár szakmai, akár tudományos.

Programszerkezet

Teljesen 180 kreditet kell elvégeznie - 60 kredit a kötelező értekezésben, a fennmaradó 120 kredit a tanított kurzusokon.... [-]


LL.M a nemzetközi büntetőjogban

UNH School of Law
On-line Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Concord

A New Hampshire-i Egyetem Jogtudományi Egyeteme 100% -os online büntetőjogi és igazságügyi okleveles program az LLM-ben [+]

Áttekintés

A New Hampshire-i Egyetem Jogtudományi Egyeteme 100% -os online büntetőjogi és igazságügyi okleveles program az LLM-ben

Az ügyvédek, szakemberek, diákok és tudósok gyakorlása a diplomáciai, büntető igazságszolgáltatási, katonai és bűnüldözési közösségek világszerte betekintést nyer a program többnemzeti megközelítéséből. A hallgatók elsajátítják a nemzetközi vonatkozású nemzetközi bűncselekményekkel foglalkozó transznacionális jogi kurzusokat. És tanulmányozzák a nemzetek hatásait belföldi büntető törvényeik elérésére, a Nemzetközi Büntetőbíróság és a Különleges Törvényszékek létrehozására, valamint az ENSZ-egyezményeket bi- és többoldalú szerződésekkel.... [-]


Büntetőjog ll.m.

University at Buffalo School of Law
Campus Nappali 1 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Buffalo

Mint az általános tanár, az LL.M. Olyan embereknek szánták, akik már jogi diplomával rendelkeznek, és akik "mélyebbre akarnak menni". A büntetőjog LL.M. A büntetőjogi multidiszciplináris vizsgálatra alapozva a jogtudományi iskola elismert erejét alapozza meg, hogy lehetővé tegye a fejlett projektek kialakítását. [+]

Azok a jogászok, akik karrierjüket a következő szintre kívánják vinni, kihívást, választást és rugalmasságot találnak a Jogi Karon.

A Büntetőjog LL.M. Program A büntetőjog interdiszciplináris tanulmányozásán alapszik a Jogi Iskola erejére. Az egyik csak a post-szakmai programok az Egyesült Államokban, amely kizárólag a tanulmány a büntetőjog, ez a program felkeltette az ügyvédek a világ minden tájáról, akik kívánnak tanítani, nem politikai munkához, vagy munkát ügyészek vagy bírák hazájuk joga . Ők azt tanácsolják, professzor Luis Chiesa, nemzetközileg ismert büntetőjogi tudós nagy tapasztalattal rendelkező Spanyolországban és Latin-Amerikában.... [-]