LLM Diploma Costa Ricában

A Legjobb Jogi Mesterdiploma Megtekintése Costa Ricában 2018/2019

LLM

Az LLM-ben Coast Rica egyik legfontosabb választás sok külföldi diákoknak. Costa Rica vonzza az embereket az egész világon a lenyűgöző strandok, kiváló szörfözés, erdők, vulkánok, és a vadon élő, de van még néhány magas színvonalú posztgraduális jogi szakon. Az LLM-ben Coast Rica izgalmas kombinációja szakmai előmenetel, a kaland és a kulturális növekedés.

Costa Rica egy ideális hely megszerzése szakértelem egy olyan területen, mint például a környezetvédelmi törvényt. Vannak programok egy LLM Costa Rica témakörökben, mint a nemzetközi jog, az emberi jogok, a vitarendezés, egészségügyi jog, gazdasági jog és a. A diákok részt vesz egy LLM Costa Rica élményben lesz kihívást tanterv általában áll a tanfolyam, a kutatás, és a diplomamunkám. Vizsgálata révén esettanulmányok, elméletek és szimulációk segítségével az esetben, a diákok kapnak egy átfogóbb megismerésére törvény az adott érdeklődési terület.

Ha egy LLM Costa Rica hangzik, mint amit keres, akkor böngéssze végig az alábbi programokat és megtalálni a következő lépés a karriered!

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra LLM LLM Costa Rica.  Próbáld meg inkább ezt: LLM!

Search for similar programs here