LAWSTUDIES

3 Bevándorlási törvény Jogi Mesterdiploma Összevetése

A jogi területen hasznos lehet a szakértelem, amely a törvény egyéni aspektusairól tudósít. Azok a diákok, akik szeretnék pályát folytatni a területen, dönthetnek úgy, hogy beiratkoznak egy LLM programra, hogy megszerezzék azokat a speciális ismereteket, amelyeknek sikerülniük kell.

Mi az a LLM a Bevándorlási Törvényben? Ez a fajta program általában felkészíti a hallgatókat a jövőbeli jogvédett karrierekre, olyan átfogó ismeretekkel, mint a határbiztonság, a technológia, a számítógépes biztonság, a magánélet védelme, valamint a katonai műveletek és az intelligencia. A hallgatók tanulmányozhatják az igazgatási jogot, a közlekedésbiztonságot és a szövetségi szerződést is, hogy teljes körűen megismerjék a tantárgyat.

A diákok általában kritikus készségfejlesztést fejlesztenek ki, mialatt LLM programba kerülnek. A kommunikáció és a nyelvi készségek segíthetnek az ügyfelekkel való kapcsolattartásban és üzleti hálózatok létrehozásában, és potenciálisan a jövőbeni munkahelyi fejlődéshez vezethetnek. Erős problémamegoldó készségek hasznosak lehetnek az élet számos területén.

Az LLM-program árának meghatározásához a legjobb cselekvési terv általában az érdekelt iskolák közvetlen kapcsolatba lépése. Mivel minden iskola eltérő, és saját tandíjat állapít meg, a program költsége drasztikusan eltérő.

Mivel több ember vesz részt különböző országokban, mint valaha, a bevándorlási joggal rendelkező munkavállalók iránti kereslet növekszik. Egyes diákok bevándorlási ügyvédekké válnak, míg mások technológiai szakemberként dolgoznak, bevonva a bevándorlók háttérellenőrzését. Sokan vámtisztviselőként dolgoznak. Mások karriert folytatnak bevándorlási tisztviselőként és más bevándorlási és belföldi biztonsági ügynökségeknél dolgozó kormányzati tisztviselők számára.

Az LLM programot fel lehet ajánlani az egyetemen vagy az interneten. A tanfolyamok on-line lehet egy nagyszerű lehetőség a diákok próbálják egyensúlyt az oktatás a családok és a karrier. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő iskolát, keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával.

3 Találatok Bevándorlási törvény Filter

LL.M. a menekültügyi és bevándorlási törvényben

Brooklyn Law School
LLM
aug. 2020
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

A növekvő globalizáció idején és a nemzetbiztonsági kérdésekkel kapcsolatos aggodalmakkal a menekültügyi és bevándorlási jog soha többé nem számított. Menekültügyi és bevándor ...

Tovább

Jogi Master: Nemzetközi Migrációs és Menekültügyi Jog

Vrije Universiteit Amsterdam
LLM
szept. 2020
<
Nappali
Angol
Campus

A szír polgárháború menekülteit, akik elmenekültek a hadviselésbõl, késõbb kényszerítik, hogy sürgõs és összetett jogi kérdésekben keressenek. Egy filippínó anya családjával E ...

Tovább

LLM haza és a nemzeti biztonság

Western Michigan University, Cooley Law School
LLM
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus
On-line

WMU-Cooley Law School az egyik első törvény iskola az országban kínál egy LL.M. fokozatot Homeland és a nemzetbiztonsági törvény. Ez a Master of Laws mértékben tartalmazza az ...

Tovább