LAWSTUDIES.HU

A Legjobb LLM Megtekintése Barbadoszon 2019/2020

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

LLM egy posztgraduális program joghallgatók, akik magas szintű képzés és tudás egy adott területen. Szakterület területek magukban foglalhatják a kereskedelmi jog, pénzügy, emberi jogok, adójog, és a nemzetközi üzleti jog.

Brit segítette az országot, hogy fejlessze oktatási rendszer fejlesztése révén a háromfázisú oktatás. Egyetemi oktatás a legmagasabb iskolai egy személy folytatni ebben az országban. Az Egyetem Nyugat-India rendelkezik a magas oktatási színvonalat. Ez vonzza a tanulók a különböző országok, mint Kanada, USA és az Egyesült Királyságban

Kérj Információt A Legjobb Jogi Mesterek Barbadoszon 2019/2020

Találat Filter

LLM a nemzetközi gazdasági jogban (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Nappali 2 év Október 2019 Egyesült Királyság Glasgow Németország Lüneburg Barbados Bridgetown + 4 további

A kétéves LLM-tanulmányi program mélyreható tanulmányt nyújt a nemzetközi gazdasági jogról, a németországi Lüneburgi Leuphana Egyetemen, valamint a skóciai Glasgow-i Egyetemen, illetve a Barbados Nyugat-Indiai Egyetemen.