LLM salzburgban Ausztriában

A Legjobb Jogi Mesterképzések salzburgban Ausztriában 2018

LLM

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Azok, akik a szakmai jogi diplomát is folytatni fejlett tudományos fokozatot Masters of Law, ami rövidebb, mint LLM. Ahhoz, hogy a kurzus, akkor kell az első fokú jogi és tapasztalatokra. A felajánlott számos országban szerte a világon.

Ausztria, hivatalosan az Osztrák Köztársaság, a szövetségi köztársaság, és a tenger nélküli ország mintegy 8.470.000 ember Közép-Európában.

Főiskolák és egyetemek egyre gyakrabban tapasztalható ebben a városban, a közelmúltban. Például, Salzburg Egyetem, amely megosztja a nevet ebben a városban, specializálódott főleg külföldi tanulmányi programokat. Diákok akár USA jönnek ide tanulni.

Jogi Diplomák Keresése salzburgban Ausztriában 2018

Mutass többet

Master Of Business Törvény (MBL)

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Részidős 3 félév October 2018 Ausztria Salzburg

Változó piaci és versenyképes feltételek mellett, a foglalkoztatási kilátások az ügyvédek az utóbbi években rányomta bélyegét. Okozta a mulasztást az állami szektor, az új ... [+]

Master of Business Law (MBL)

Kialakult egyetemi programot vállalati jogászok egy új tanterv!

&nbsp

Változó piaci és versenyképes feltételek mellett, a foglalkoztatási kilátások az ügyvédek az utóbbi években rányomta bélyegét. Okozta a mulasztást az állami szektor, az új, jövő-orientált szakmai területek metszéspontjában között jog és a közgazdaságtan. Ott a posztgraduális kurzus "Master of Business Law", amely már felkészült a 2000-es gazdasági jövőjét ügyvédek a különböző feladatok irányítása és kereskedelmi jog területén a tevékenységet.

&nbsp

Annak szükségességét, hogy az illetékes gazdasági jogászok, akik a megnövekedett vezetési feladatokat ellátó vállalatoknál nő: jogászok kereskedelmi jog szakértelem a kereslet irányításában szintek és személyzeti osztályok, valamint az igénylő a nagy ügyvédi irodák egyre nagyobb gazdasági jogi szakértelem és vezetési ismeretek. Az ezekre a kihívásokra, a tanulmányok, hogy csak ius általános alapon. Célja a "MBL" is közvetíteni mély gazdasági és jogi-orientált tréning nagy gyakorlati jelentősége. A master program lehet kitölteni a részmunkaidőben hétvégén és bezárja a tudományos fokozat "Master of Business Law" a University of Salzburg. A nemzetközileg elismert címet "MBL" nyit vonzó karrierlehetőségeket a nemzeti és nemzetközi jogi munkaerőpiacon. ... [-]


LL.M. A Transznacionális Kereskedelmi Gyakorlatban

Center for International Legal Studies
Campus Részidős 1 év October 2018 Ausztria Salzburg

Négy intézmény szervezi az LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban. A Center for International Legal Studies (Salzburg, Ausztria) több mint 5000 ügyvédi tagot szerzett az egész világon. A Lázársi Egyetem Jogi Karának (Varsó, Lengyelország) az elmúlt hét évben első helyen állt a lengyel egyetemi karokon. Az 1635-ben alapított Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest, Magyarország) Magyarország vezető jogtudományi karává vált. A Boston University of Law (Boston, Massachusetts) 1872-ben jött létre, és az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált több mint 200 jogtudományi iskola felső 25-ben rangsorolja. [+]

Négy intézmény szervezi az LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban . A Center for International Legal Studies (Salzburg, Ausztria) több mint 5000 ügyvédi tagot szerzett az egész világon. A Lázársi Egyetem Jogi Karának (Varsó, Lengyelország) az elmúlt hét évben első helyen állt a lengyel egyetemi karokon. Az 1635-ben alapított Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest, Magyarország) Magyarország vezető jogtudományi karává vált. A Boston University of Law (Boston, Massachusetts) 1872-ben jött létre, és az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált több mint 200 jogtudományi iskola felső 25-ben rangsorolja.

A közép-európai helyszínek ( Budapest és Varsó ) és a kéthetes munkamenetforma nagy előnyt nyújtanak azoknak, akik nem vehetnek egy évet a munkájuktól, különösen az aktív szakemberektől, azoktól, akik nem engedhetik meg maguknak a külföldön töltött időt vagy költséget és / vagy azoknak, akik nehézségekbe ütköznek ahhoz, hogy tanulmányokat szerezzenek az Egyesült Államokban. A program célja a tapasztalt ügyvédek bevonása a szakértői kollégákkal, és a szeminárium struktúra aktív résztvevőként részt vehet a résztvevők között. Harminckét ügyvéd 13 országból , 25 és 65 év közötti korosztályból vett részt a 2017-es kéthetes LL.M. ülés.... [-]