28 LLM Programok ban ben Amerikai jog ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

LLM Programok ban ben Amerikai jog ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ezt a programot azoknak a diákoknak tervezték, akik jogi diplomájukat egy idegen ország iskolájában szerezték. A program teljes mértékben testreszabható, és a hallgatók választhatnak olyan kurzusokat, amelyek jobban kapcsolódnak érdeklődésükhöz és céljaikhoz.

    • Dallas, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LL.M. a külföldi jogi egyetemi diplomások program célja, hogy a jogi diákok megértsék az Egyesült Államok jogi rendszerét, adjon referenciakeretet a transznacionális üzleti és jogi érdekek kezelésére, felajánlják a jog szerepe a nemzeti és belső fejlesztés és felszerelés őket a világ komplex igényeinek kielégítéséhez szükséges elemzési és problémamegoldási készségekkel.

    • Philadelphia, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Erős rangsor. Személyes figyelmet. Legmagasabb érték. Keress egy LL.M. a Temple University Beasley School of Law , ahol a JD hallgatókkal együtt tanfolyamokat vesz, egy 1974-ben létrehozott szoros közösség részévé válnak, és megfizethető Philadelphia városában élnek, stratégiailag New York és Washington DC között. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon a Temple családhoz, hogy elősegítse karrierjét.

    • Dayton, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    2019 januárjától a(z University of Dayton School of Law teljesen online lehetőséget kezdett kínálni azon hallgatók számára, akik érdeklődnek az LL.M tanulmányok elvégzése iránt. amerikai és transznacionális jogból szerzett diplomát.

    • Columbia, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Mizzou LL.M. az American Law bemutatja az amerikai jogrendszert és az Egyesült Államok jogi gyakorlatát a diákok számára, akik elsőként szerzett diplomát az Egyesült Államokon kívül.

    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Flex-LLM az Egyesült Államok jogában egy intenzív tanulmányi kurzus, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a DC ügyvédi kamarai pozícióhoz szükséges magas követelményeknek. Lefedi az Egyesült Államok kormányának és jogrendszerének felépítését, és olyan anyagi jogi területeket tartalmaz, amelyek megfelelnek a DC ügyvédi vizsga tantárgyi kreditkövetelményeinek. A januári vagy májusi nappali tagozatos tanulmány felkészíti Önt arra, hogy a következő évben, februárban vagy júliusban ügyvédi vizsgára tegyen.

    • Sacramento, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LLM az amerikai jogban és politikában kifejezetten olyan nemzetközi ügyvédek vagy jogi diplomások számára készült, akik általános bevezetőt szeretnének az Egyesült Államok törvényeihez. Meg fogja vizsgálni az amerikai jog alapjait, és készen áll arra, hogy bizonyítsa az amerikai jog ismereteit a munkavállalók és az ügyfelek számára.

    • Hartford, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Egyéni odafigyelés, integráció az Egyesült Államok joghallgatóival, kiterjedt tanulmányi program és kivételes oktatók: ez csak néhány szempont az LLM in US Legal Studies programból, amelyet a nemzetközi jogot végzettek a UConn School of Law-tól várhatnak.

    • Champaign, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A Master of Studies in Law (MSL) program egy nem professzionális, terminális képzési program azoknak, akik nem terveznek jogi gyakorlatot vagy ügyvédi vizsgát tenni, de szeretnék jobban megérteni a jogot és a jogi elemzést.

    • Bloomington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Sok nemzetközi hallgató szeretne gyakorlati tapasztalatot szerezni az Egyesült Államok jogrendszerében, miközben LLM-diplomáját szerzi. A Maurer School of Law új JOGI (tanulás és munka) LLM programja éppen ezt teszi. A JOGI program gyakorlati, valós tapasztalatokat ad a jog tanulmányozása közben.

    • Cincinnati, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az LLM program célja, hogy nemzetközi képzett ügyvédeket vezessenek be az amerikai jogrendszerbe, miközben lehetőséget ad minden diák számára arra, hogy tanulmányozza a UC Törvényt, amely legjobb előrelépést jelent a szakmai napirenden. A programot teljesítő diákok jobban képesek képviselni az amerikai ügyfeleket, és jobban felkészültek az amerikai pártokkal folytatott tárgyalásokra és peres ügyekre. Ön kiválasztja a fókusz területet!

    • New York, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program a diákok a rugalmasságot, hogy dolgozzon ki egy tananyag az amerikai jog témák, amely megfelel a különleges igényeit és érdekeit. Ez a fokozat célja a diákok, akik megkapták az elsődleges jogi oktatás a polgári jog országok, akik tervezik, hogy visszatérnek hazájukba, néhány éven belül az átvevő a LLM fokozatot.

    • Cleveland, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program azoknak a hallgatóknak szól, akiket érdekel az amerikai és a nemzetközi jog, és akik remélik, hogy javítják jogi kutatási, írási és elemzési képességeiket. Ez a legjobb diploma az amerikai ügyvédi vizsgára való felkészüléshez. A hallgatók koncentrációt igazolást is szerezhetnek az általuk választott tantárgy területén.

    • Oklahoma, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az amerikai LL.M törvény külföldi Pályakezdő program tartalmaz egy teljes tanfolyam több mint két félév. Hogy megfeleljen az igényeinek a nemzetközi LLM hallgató, a College of Law kínál speciális kurzusok az Egyesült Államok jogi oktatás és az amerikai jogi írás, elemzés és módszertan a külföldi ügyvéd.

    • Chapel Hill, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az egyéves LL.M. (Master of Laws) diplomát külföldi ügyvédek, akik már megszerzett elsődleges jogi diploma az egyetemek a saját országokban. A program nemzetközi jogászok a lehetőséget, hogy dolgozzon elsajátítása kulcsfontosságú területein az amerikai jog az egyik az ország legjobb jogi egyetemen.