LAWSTUDIES.HU

A Legjobb Jogi Mesterképzések in Tirana Albániában 2019/2020

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

Azok, akik a szakmai jogi diplomát is folytatni fejlett tudományos fokozatot Masters of Law, ami rövidebb, mint LLM. Ahhoz, hogy a kurzus, akkor kell az első fokú jogi és tapasztalatokra. A felajánlott számos országban szerte a világon.

Felsőoktatás albán által kínált 13 állami egyetemek. A legutóbbi a University of Durres, amelyet szeptemberében nyitotta meg kapuit 2006-ban. A University of Sports Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranës) korábban az Akadémia Testnevelési és Sport, 2010-től. A University of Arts egyszer régen Szépművészeti Akadémia (Akademia e Arteve) 2011-től. Ezen kívül vannak olyan 46 magán egyetemek és karok működő Albániában. Minden egyetem több karán. Az úgynevezett "nem egyetemi iskolák " adni a felsőoktatási programokat két év.

A turisták általában talál Tirana érdekes és hangulatos város, élénk éjszakai élet. English gyorsan egyre gőz, mint a második nyelv Tirana a fiatalok, de sok idős lakos is beszélnek olaszul.

LL.M-k Keresése in Tirana Albániában 2019/2020

Találat Filter

A nemzetközi és kereskedelmi jog mestere (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Nappali Részidős oktatás 14 - 30 hónap Szeptember 2019 Albánia Tirana + 1 további

Ez a program a nemzetközi közösséget szabályozó törvényekre és jogi keretekre, valamint a globális piacokat érintő legfontosabb jogi kérdésekre összpontosít.