Filter
Jogi Mester
Albánia Tirana A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Jogi Mesterképzések in Tirana Albániában 2019/2020

LLM vagy Master of Laws bevezetést nyújt új területek az őket érdeklő, valamint a lehetőséget, hogy tovább szakosodni területén a jelenlegi gyakorlat, és általában csak azok számára, akik el tiszteletére státuszt a korábbi jogi tanulmányait.

Azok, akik a szakmai jogi diplomát is folytatni fejlett tudományos fokozatot Masters of Law, ami rövidebb, mint LLM. Ahhoz, hogy a kurzus, akkor kell az első fokú jogi és tapasztalatokra. A felajánlott számos országban szerte a világon.

Felsőoktatás albán által kínált 13 állami egyetemek. A legutóbbi a University of Durres, amelyet szeptemberében nyitotta meg kapuit 2006-ban. A University of Sports Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranës) korábban az Akadémia Testnevelési és Sport, 2010-től. A University of Arts egyszer régen Szépművészeti Akadémia (Akademia e Arteve) 2011-től. Ezen kívül vannak olyan 46 magán egyetemek és karok működő Albániában. Minden egyetem több karán. Az úgynevezett "nem egyetemi iskolák " adni a felsőoktatási programokat két év.

A turisták általában talál Tirana érdekes és hangulatos város, élénk éjszakai élet. English gyorsan egyre gőz, mint a második nyelv Tirana a fiatalok, de sok idős lakos is beszélnek olaszul.

LL.M-k Keresése in Tirana Albániában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Albánia
Tirana
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of New York - Tirana (UNYT)

Ez a program a nemzetközi közösséget szabályozó törvényekre és jogi keretekre, valamint a globális piacokat érintő legfontosabb jogi kérdésekre összpontosít. ... [+]

A világkereskedelem és a globális közösség növekvő fontossága mellett a közgazdászok, az üzleti szakemberek és a gyakorló ügyvédek pontosan és bizalmon nemzeti joghatóságok. Ez a program a nemzetközi közösséget szabályozó törvényekre és jogi keretekre, valamint a globális piacokat érintő legfontosabb jogi kérdésekre összpontosít. A New York-i Egyetem Nemzetközi és Kereskedelmi Jogi Tanszéke (Tirana) a University of Greenwich (Egyesült Királyság) közreműködésével nyitott egy multidiszciplináris program mind a gyakorló ügyvédek, mind a Társadalomtudományi, üzleti és közgazdasági szakemberek számára. Az LLM célja, hogy megfeleljen a sokféle szakmai posztgraduális diplomás minden tudományos háttérrel a társadalomtudományok, beleértve a közgazdaságtan, az üzleti és a jog. A diplomások lesz felszerelve a készségek szükségesek a különböző karriert a nemzetközi jog területén. A befejezés után a diplomások képesek lesznek: • Megérteni az anyagi jogi elveket az állami nemzetközi és társasági jogban; • Megérteni az anyagi jogi alapelveket a programon belül kínált kiválasztott területeken; • Jelenítse meg a megállapításokat és a következtetéseket egy független tudományos kutatás segítségével.... [-]

Albánia Tirana
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
14 - 30 hónap
Campus
Bővebben magyarul