Filter
Jogi Mester
Svájc A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Administrative Law Studies Jogi Mesterek Keresése Svájcban 2019

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Az adminisztratív jogtudományok olyan jogterületet foglalnak magukban, amely többféle jogi szakpolitikát és eljárást lefedhet. Például a társadalombiztosítási törvény, a közjog és a környezetvédelmi jog mind ebbe a kategóriába tartozik.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Administrative Law Studies Jogi Mesterdiplomák Svájcban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Nyugat-Európa

1 Találatok Administrative Law Studies, Svájc, Távoktatás

FernUni Schweiz

A mester program egy mélyreható tudományos oktatás a fejlett joggal és tudományágak és alkalmazások: International Law, büntetőeljárási törvény, kriminológia, jogfilozófi ... [+]

A mester program egy mélyreható tudományos oktatás a fejlett joggal és tudományágak és alkalmazások: International Law, büntetőeljárási törvény, kriminológia, jogfilozófia, nemzetközi magánjog, fehérgalléros bűnözés, ingatlan tervezés és a társadalombiztosítási jog

A hallgatók szerezzenek a kapacitás független, tudományos és gyakorlati munka.

A kurzus alapján a legújabb kutatási eredmények és a politikai döntéseket, valamint a korszerű oktatási módszerek. A Master of Law célja szerint az iránymutatások a jogi oktatás svájci jelenlétében egyetemek és megfelelően építik a bolognai reformok.

kötelező modulok M01 International Law M02 büntetőeljárási törvény Wahlmodule I (1 2) M03 kriminológia / jogszociológiát M04 Rechtsphilosopie / Legal Theory Wahlmodule II (6, 10) M05 Nemzetközi Magánjogi M06 közúti forgalom és narkotikumok M07 társadalombiztosítási jog M08 Collar Crime M09 Banki és Pénzügyi Jog M10 Familienvermögens- és válási jog M11 ingatlan tervezés M12 gyermekkori és felnőttkori védelem M13 European Law M14 versenyjog incl. Trösztellenes bejárat követelmények ... [-]
Svájc Switzerland Online
February 2020
Részidős oktatás
6 félév
On-line
Bővebben magyarul