81 LLM Programok ban ben Üzleti jogi tanulmányok ban ben Egyesült Királyság for 2024

LLM Programok ban ben Üzleti jogi tanulmányok ban ben Egyesült Királyság for 2024Filter
    • City of Carlisle, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    A Nemzetközi Üzleti Jog Online Master of Law (LL.M) az ügyvédek és vezetők elsődleges vezetői képesítése, akik jogi ismereteiket erősíteni kívánják; kutatások azt mutatják, hogy az LL.M az erős karriervágyakkal rendelkező egyének katalizátora. A Cumbriai Egyetem most lehetőséget kínál a hallgatóknak az LL.M megszerzésére vegyes tanulással, lehetővé téve számukra, hogy folytassák a munkát.

    • Brighton, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Megtudhatja a kereskedelmi tevékenységeket és a határokon átnyúló ügyleteket szabályozó jogi keretet. Ön részt vesz az élvonalbeli kutatásokban. A Sussex nemzetközileg elismert tudósokkal rendelkezik a nemzetközi kereskedelmi jog területén. Megtanulja, hogyan kell alkalmazni a törvényt a kereskedelmi környezetben, és kidolgozza a kritikus perspektívákat. Ön képes lesz felmérni a legmodernebb forgatókönyveket és a nemzetközi kereskedelmi jogban a közelmúltban végrehajtott reformokat.

    • Belfast, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az LLM Nemzetközi Kereskedelmi és Üzleti Jog egy kutatás által vezetett program a jogi és kapcsolódó tudományterületeken végzett hallgatók számára, akik a kereskedelmi jogra, a nemzetközi kereskedelemre és a határokon átnyúló üzleti ügyletekre szakosodnak társadalmi-jogi szempontból. Segít megérteni és elsajátítani a rendkívül dinamikus és összetett jogi és szabályozási rendszereket, amelyek a nemzetközi üzleti életet és a globális gazdaságot szabályozzák. Ha társasági, pénzügyi vagy kereskedelmi jogi karriert szeretne,

    • Online United Kingdom

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Ahogy az üzleti tevékenység egyre inkább a nemzetközi határokon átnyúlik, úgy a joggyakorlatnak is ugyanúgy változnia kell, hogy a globális gazdaságon belüli kereskedelmi tevékenységeket is befogadja. Ezzel a 100% -os online és részmunkaidős LLM segítségével mélyen megértheti a nemzetközi üzleti jogot és a transznacionális üzleti interakciók összetettségét. Ezen az online LLM nemzetközi üzleti jogon keresztül számos ösztönző témába fog beleásni magát, beleértve a transznacionális szerződési jogot, a versenyjogot nemzeti és nemzetközi szinten, valamint feltárja a Kereskedelmi Világszervezet feladatkörét, eljárásait és működését. Ez a program felvértezi Önt a speciális jogi ismeretekkel és készségekkel, hogy felkészüljön a globális üzleti jogon belüli karrierre.

    • Bristol, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    • London, Egyesült Királyság

    Részidő

    24 hónapok

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A médiajog, adatvédelem és rágalmazás területén szerzett jogi mester (LLM) egy posztgraduális diploma, amelyet jogi és nem jogi végzettségűek számára terveztek tudományos jogi ismereteik bővítésére. Ez a nemzetközileg elismert mesterkurzus készségeket ad a médiajogi ágazatban való előrehaladáshoz, és Pathways nyithat meg a barrister, a solicitor, a jogi tanácsadó, a jogi ügyvezető és még sok más karrier előtt.

    • Dundee, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    • Manchester, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A globális üzleti jog és szabályozás területén szerzett jogi mesterképzésünket jogi és nem jogi végzettségűek számára tervezték, hogy bővítsék tudományos jogi ismereteiket az üzleti szervezetekről és az üzleti gyakorlatról. A program elmerül a globális üzleti jog és szabályozás részletes aspektusaiban, olyan kortárs témákat lefedve, mint a mesterséges intelligencia és a pénzügyi bűnözés, valamint széles körű jogi kutatási készségeket és fontos átadható készségeket fejleszt, amelyek felkészítik Önt a foglalkoztatásra.

    • Lincoln, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy mélyreható ismereteket fejlesszenek ki a vállalati és kereskedelmi tevékenységeket országhatárokon átívelő törvényekről és rendeletekről. Célja, hogy felkészítse őket arra, hogy reagáljanak a vállalatok, az egyének és az államok közötti jogi kapcsolatok változó és dinamikus természetére, és lehetőséget ad számukra, hogy elmélkedjenek a világgazdaság irányításához szükséges jogi szabályok magán- és állami dimenzióiról.

    • Bradford, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az új LLM in International Commercial Law speciális ismereteket ad a nemzetközi kereskedelem szabályozásáról, és alapos megértést nyújt a modern kereskedelmi jogot és gyakorlatot meghatározó szélesebb társadalmi, gazdasági és politikai összefüggésekről.

    • London, Egyesült Királyság
    • Online

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A kurzus mindenkinek szándékozik, aki bizonyítani kívánja, hogy elkötelezett az állami és magánjogi nemzetközi és kereskedelmi jogi keretek között. A program tanított része olyan modulokat tartalmaz, amelyek a vitarendezési folyamat három fő formáját tükrözik, nevezetesen az ítélet (peres és választottbírósági eljárás), az alternatív vitarendezés (ADR - elsősorban közvetítés) és a tárgyalások.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A nemzetközi kereskedelmi és gazdasági jog SOAS LLM- SOAS olyan diplomásoknak és gyakorló jogászoknak tervezték, akik mélyreható ismereteket szeretnének szerezni a kereskedelmi világról. Akár be akar lépni egy kereskedelmi ügyvédi irodába, akár egy multinacionális vállalat belső tanácsadójává szeretne válni, vagy csak többet szeretne megtudni a nemzetközi kereskedelmi és gazdasági jogról, ez a program megadja a szükséges ismereteket a lehetőségeinek eléréséhez.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Nemzetközi és kereskedelmi jogi LLM-ünkkel többet megtudhat a nemzetközi közösséget szabályozó jogi keretről és a globális piacokat körülvevő jogi kérdésekről. A világkereskedelem – és az azt körülvevő jogi keret – ismerete soha nem volt még fontosabb. Ezen a tanfolyamon túlmutat a nemzeti joghatóságokon, és megbirkózik a nemzetközi közjog és a nemzetközi kereskedelmi jog kérdéseivel.

    • Online

    Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Ennek a programnak az a célja, hogy mélyebben megértse a nemzetközi kereskedelmi jog gyakorlati működését. A programon belüli kurzusok számos témakörben vizsgálják a kereskedelmi jog kortárs kérdéseit, amelyek célja, hogy felvértezzék Önt a jog, az elmélet és a politika alapos megértésével, valamint a jog gyakorlatának megértésével.

    • Belfast, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Belfasti Queen's University jogi karának szellemi tulajdonjogi LLM-je egy innovatív program, amely egyedülállóan a globalizáció, a kreatív iparágak, az egészség- és élettudományok, az új technológiai kihívások és az alapvető jogok metszéspontjára helyezi a hangsúlyt. szellemi tulajdonjog. A program három alapvető modulon és egy rugalmas struktúrán keresztül általános áttekintést nyújt a hallgatóknak a szellemi tulajdonjogról, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanulmányaikat sajátos érdeklődési körükhöz és karriercéljukhoz igazítsák három fő pályán, beleértve az IP-t és a globális kereskedelmet, az IP-t és a digitális technológiát. , globális innováció és közérdek. A program globális perspektívát nyújt a szellemi tulajdonjogok védelmével és előmozdításával kapcsolatos jogi kérdésekről, valamint mélyrehatóan feltárja, hogy ezek a jogok miként keresztezik egymást a technológiai kihívásokkal, a versengő alapvető jogokkal és a szellemi tulajdon társadalmi funkciójával.