Üzleti tanulmányok Jogi Tanulmányok Áttekintése Európában 2020

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.Az üzleti tanulmányokat a vállalkozások részletei iránt érdeklődő hallgatóknak szánják. A képzés során olyan általános és szakirányos… Tovább

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.

Az üzleti tanulmányokat a vállalkozások részletei iránt érdeklődő hallgatóknak szánják. A képzés során olyan általános és szakirányos témákkal találkozhatunk, amelyek segítik a hallgatókat a szakmai pályafutásukra való felkészülésben.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Üzleti tanulmányok LLM Diplomák Áttekintése Európában 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 

University Of Zurich - Faculty of Law
Zürich, Svájc

LL.M. fúziók és felvásárlások és vállalati jog

LL.M. fúziók és felvásárlások és vállalati jog -
LLM
Részidős oktatás
4 félévek
Angol, Német
Campus
 
Frankfurt School of Finance & Management
Frankfurt, Németország

Ismerje meg céljait a nemzetközi M

Ismerje meg céljait a nemzetközi M -
LLM
Részidős oktatás
4 félévek
Német
okt. 2020
Campus