LLM, posztgraduális diploma vagy posztgraduális bizonyítvány a technológia, a média és a távközlés területén távoktatással (Queen Mary London University)

Általános információk

Program leírás

A Guardian University Guide 2018 által az Egyesült Királyságban a harmadik helyen végzett Jogi Iskola minősítése

Tanfolyam áttekintése

  • Vegyünk egy rugalmas, alternatív tanulmányi megoldást a hagyományos egyetemi programokra, amelyek az alábbiakban felsorolt területeken a szakemberek számára készültek, és 100% -ban online tanulmányoztak.
  • Javítsa karrierlehetőségeit magas szintű képesítés megszerzésével anélkül, hogy veszélyeztetné a munkakörülményeit, és megszerezheti azokat a szakmai készségeket és gyakorlati tapasztalatokat, amelyeket a vállalkozások ma keresnek.
  • Használja ki az oktatást, amely magában foglalja az iparág tapasztalatait, és amelyet a világ vezető kutatói tájékoztatnak.
  • Válassza ki a modulokat és a disszertációt, hogy a programot pontosan az Ön igényeihez és az Ön üzleti igényeihez igazítsa, és biztosítsa a legjobb lehetőségeket a pályafutása során.

A program különböző szinteken történő megvalósításával az igények valóban változatos hallgatói testülettel találkoznak. A nagy munkahelyi verseny miatt további képzés és oktatás lehet igazi előnyt jelenteni, függetlenül attól, hogy egy új karrier piacán vagy éppen a meglévő pozíciónkban halad.

Pályaépítés

Ez az egyedülálló távoktatási program a CCLS megállapított oktatási erősségeire és vezető kutatási hírnevére támaszkodik a digitális IP-jog, a médiajog, a távközlési törvény és az informatikai jog területén.

Az LLM, posztgraduális diploma vagy bizonyítvány tanulmányozásával:

  • Szerezzen szaktudást a számítógépes és kommunikációs technológia kínálatát és használatát szabályozó jogi rendszerekben.
  • Vizsgálja meg a számítógépes és kommunikációs technológiával kapcsolatos nemzeti és nemzetközi joggal és politikával kapcsolatos összetett kérdéseket.
  • Elemezze, hogyan befolyásolta a számítógépes és kommunikációs technológia a hagyományos jogi elvek alkalmazását.

Program a nem jogi diplomások számára

Létrehoztunk egy Pathway a nem jogi diplomások számára, hogy részt Pathway a Technológiai, Média- és Távközlési Jogprogramunkban.

Ezek a diplomások teljesítik a jogrendszerek előzetes moduljait, a kutatási készségeket és az informatikai törvény írását (2020 januárjától májusig tanulmányozva (csak 2020 januárjában) .Thy ezután csatlakozik a meglévő Technológiai, Média és Távközlési Jogprogramhoz. kötelező jogszabályi elvek és fogalmak a számítógépes jogban.

Ezután további krediteket kapnak az opcionálisan tanított online modulok, a disszertációk (10.000 vagy 20.000 szó) és a szeminárium előadások kombinációjával.

A cél az, hogy a nem jogi végzettségű hallgatók alapját képezzék a jogi írásban, a kutatási készségekben és a jogrendszerekben, és lehetővé tegyék számukra, hogy hozzáférjenek és megértsék a jogi erőforrásokat, és ezeket az ismereteket a számítógépes és kommunikációs jog programjához alkalmazzák.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Tovább

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Kevesebb