LLM nemzetközi választottbírósági és üzleti jog

Általános információk

Program leírás

Nemzetközi Választottbírósági és Üzleti Jog LL.M. a diplomások egy egyedülálló nemzetközi választottbírósági készletet biztosít a nemzetközi üzleti jog szilárd szaktudásával együtt. A programot úgy alakították ki, hogy az kiterjedjen a nemzetközi vitarendezés mind eljárási, mind anyagi jogi vonatkozásaira.

Milyen szempontok fedezik a programot?

Nemzetközi választottbírósági eljárás

Miután sikeresen lezárta a kutatási és írási készségek modulját, teljes mértékben beleveti magát a nemzetközi választottbíráskodás világába. A tanév második blokkjában nemcsak a választottbírósági jog alapvető vonatkozásaival fogsz szembeszállni, hanem azzal is megkérdőjelezhető, hogy megértsük a nemzetközi választottbíróság elveit az összehasonlító jog szempontjából. A tavaszi időszakban Ön is kitéve a megkülönböztető határidős befektetési választottbírósági. Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen számos nemzetközi versenypályán.

A kurzusokat a nemzetközi választottbíráskodás területén tevékenykedő oktatók és szakemberek tanítják. A nemzetközi választottbíráskodás világát a jogi tanácsadók és a választottbíróságok szempontjából is megteheti.

Üzleti jog

A program nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi üzleti tevékenység ügyletére is. A 10 ECTS nemzetközi üzleti jog tanfolyam átfogó képet ad a nemzetközi társasági jogról és a nemzetközi szerződési jogról. Sőt, lehetősége nyílik arra, hogy a szerződéses szerkesztés során alkalmazza tudását (és javítsa jogi íráskészségeit). Emellett az egyik választott (például a szellemi tulajdonra vonatkozó törvény vagy a hajó törvénye) választásával lehetőséget kap arra, hogy szaktudást szerezzen érdeklődésének területén.

Miért válassza ezt a programot?

  • Ez az LL.M. program átfogó képet nyújt a nemzetközi választottbíróságról (beleértve a befektetési választottbíróságot is) és a nemzetközi ügyletek jogi vonatkozásairól;
  • Kiváló oktatói személyzet oktatja . A programban részt vevő tanárok mind szilárd (nemzetközi) tudományos háttérrel rendelkeznek, mind pedig a kereskedelmi és jogi gyakorlatokból származó rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Ezenkívül a program során megismerheti a nemzetközi választottbírósági eljárást a jogi tanácsadók, valamint a választottbírák szemszögéből;
  • Tanulmányokat folytat Európa egyik vezető kereskedelmi központjában és legnagyobb kikötőjében , ami azt jelenti, hogy gyakran „helyszíni” látogatást tesz, hogy megnézze, hogyan működnek a dolgok a gyakorlatban. Ezek a kirándulások a vezető választottbírósági intézmények, például az Állandó Választottbíróság és a Holland Választottbírósági Intézet látogatásait fogják tartalmazni.

Miért az Erasmus Jogi Iskola?

Az Erasmus Jogi Iskola kiváló minőségű oktatást kínál nemzetközi tanulási környezetben. Jogi Iskolánk interdiszciplináris megközelítést alkalmaz, amely ötvözi a jogi, gazdasági, társadalmi és politikai gondolkodást.

Ezen felül Rotterdamban található az Erasmus Jogi Iskola . Rotterdam Európa legnagyobb kikötőjével a holland gazdaság egyik legfontosabb hajtóereje. Ennek eredményeként ma Rotterdam ma egy élénk kozmopolita és multikulturális város, ahol több mint 160 nemzet lakik, és számos multinacionális és helyi vállalkozás, például Unilever és a Shell.

Tanulói tapasztalatok

Kattintson ide , ha többet szeretne megtudni hallgatóink tapasztalatairól!

Több információ?

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni erről a programról!

5431

Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

Erasmus School of Law is one of the schools of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking. Our LLM programmes combine a ... Tovább

Erasmus School of Law is one of the schools of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking. Our LLM programmes combine academic thinking with practical training. Kevesebb