LLM nemzetközi jogban

Általános információk

Program leírás

Érdekli az aktuális ügyek? Érdekes-e az a gondolat, hogy Afrika legélénkebb városában tanulmányozza a nemzetközi jogot? Szeretné tovább folytatni tanulmányait a vibráló és dinamikus jogi területen?

Az egyre globalizálódó világban már nem elegendő a nemzeti jog ismerete. A háborús bűncselekmények üldözése vagy a globális felmelegedés iránt érdeklődik, a University of Johannesburg Jogi Kar által kínált nemzetközi jog LLM lehetőséget nyújt a szakterületre specializálódásra, amely nemcsak érdekes, hanem egyre inkább hasznos és releváns. Az egyéves kurzus interdiszciplináris megközelítést alkalmaz, és a nemzetközi jogi kérdéseket a nemzetközi jog szempontjából, valamint egy regionális afrikai szemszögéből értékeli.

Az előadási stílus interaktív. A hallgatóknak előnye van az előadókkal és a megfelelő jogi terület szakértőivel való szoros kapcsolat. Az LLM programban résztvevők sokszínűsége jelentősen hozzájárul az oktatási tapasztalatokhoz. A University of Johannesburg remek könyvtárral és elektronikus forrásokkal rendelkezik.

A tanfolyam a következő három modulból áll:

  • Az emberi jogok nemzetközi védelme
  • Nemzetközi büntetőjog / Nemzetközi humanitárius jog
  • Nemzetközi környezetvédelmi törvény

A hallgatóknak elvárniuk kell egy kisebb disszertáció kitöltését a nemzetközi jog bármely témájáról. A hallgatók részesülnek a kutatási workshopokból, amelyeket a hallgatók írásbeli folyamatának irányítása céljából tartanak.

A diplomát teljes vagy részidős tanulmányként lehet elvégezni. Az előadásokra 18 óra után kerül sor, hogy befogadhassák a nap folyamán dolgozó hallgatókat.

Oktatók

A kurzus előadásait Mia Swart prof. És egy kiválasztott csoport szakértő helyi és külföldi előadó tartja elő. Swart professzor a nemzetközi jog nemzetközileg elismert szakértője.

Felvételi követelmények

Általánosságban elmondható, hogy a felvételi minimumkövetelményként a hallgatóknak átlagosan 65% -ot kell elérniük az LLB-fokozatú jogi tantárgyaknál.

ösztöndíjak

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre. Azok a hallgatók, akik diplomájukat egy éven belül teljesítik, jogosultak a tandíj visszatérítésére (kivéve a regisztrációs díjat és az IKT-illetéket, és bizonyos feltételek mellett).

Karrierlehetőségek

Sok karrierlehetőség létezik az LLM nemzetközi joggal rendelkező hallgatók számára. Ezen lehetőségek némelyike magában foglalja a karrierjét egy olyan nemzetközi szervezetnél, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete, a Vöröskereszt, a nemzetközi büntetőbíróság és a bíróságok, valamint számos helyi és nemzetközi nem kormányzati szervezet, például az Human Rights Watch és az Amnesty International. Nemzetközi ügyvédi irodák egyre inkább érdekli a nemzetközi jogban jártas diplomások. Swart professzor proaktívan tanácsadja a hallgatókat e tekintetben. A szakmai gyakorlatokat olyan szervezetekben lehet megszervezni, mint például az Amnesty International.

A felvételi követelményekkel és a jelentkezési eljárással, valamint a kurzus tartalmával kapcsolatos további információkkal és kérdésekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a karral:

Mrs. P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus
Tel: 011 559 3843, e-mail: phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law

Prof. Swart: Auckland Park Kingsway Campus
Tel: 011 559 3214, e-mail: mswart@uj.ac.za,

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb