Az LLM programok átfogó választékának része, a nemzetközi jog LLM lehetőséget kínál arra, hogy fejlett szinten tanulmányozza a nemzetközi jog alapjait, összekapcsolva az elméletet a gyakorlattal.

Megvizsgálja a nemzetközi jogi rendszer alapjául szolgáló legfontosabb jogi elveket és szabályokat, valamint a legfontosabb kérdések kontextuális és kritikai megértését a mai nemzetközi jogban. A tanulmány mélysége és szélessége jól felkészíti Önt arra, hogy a nemzetközi jogban vagy nemzetközi szervezetekben dolgozik.

Számok

 • Nemzetközi banki és pénzügyi törvény
 • Nemzetközi kereskedelem és gazdasági jog
 • Reklám jog
 • Környezetvédelmi törvény és fenntartható fejlődés

Különböző modulok választéka

Az LLM folytatása lehetővé teszi, hogy egy konkrét jogterületre koncentráljon, mélyen behatolva a témába és végezzen független kutatást és tanulást. A rendelkezésre álló modulok a jogi témák széles skáláját ölelik fel, lehetővé téve a kurzusnak a konkrét jogterületek felé történő igazítását.

Tanítás a legújabb kutatások segítségével

Az iskolának virágzó kutatási kultúrája van, és az LLM-ek legtöbb oktatója aktív kutató, vezető folyóiratokban publikál. Ugyanakkor a Bristol Law School oktatásának minőségét a Minőségbiztosítási Ügynökség „kiváló” elismerte. Ezért számíthat arra, hogy részt vesz egy gondosan megtervezett, élénk és nagyon informatív ülésen, amelynek célja az, hogy mély és alapos alapot adjon a választott jogi területen.

Rugalmas tanulmányi lehetőségek

Két lehetőség van az LLM-re, egy szeptemberben és egy januárban, és teljes vagy részmunkaidőben is velünk tanulhat.

Tartalom

A LLM a nemzetközi jogban összesen kilenc modulból áll, ideértve a legfeljebb 15.000 szóból álló disszertációt.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez három kötelező modult (kutatási módszerek, nemzetközi jog és intézmények) és két választható modult fog tanulni.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez kitölti a bizonyítvány megszerzéséhez szükséges modulokat (a fentiek szerint) és további négy opcionális modult.

A felsorolt opcionális modulok azok, amelyek leginkább rendelkezésre állnak, de ezek változhatnak.

Az LLM eléréséhez el kell készítenie a diploma megszerzéséhez szükséges modulokat (mint fentebb), és értekezését is meg kell írnia.

Kötelező modulok
 • A kutatás alapjai - Ebben a modulban meg fogja vizsgálni a kutatás alapvető módszertanát, és fejleszteni kell saját jogi kutatási és elemzési képességeit. Azt fogja fontolóra venni, hogy a kutatás hogyan kapcsolódik a jövőbeni tanulmányi és foglalkoztatási helyzetéhez azáltal, hogy feltárja a helyes tudományos gyakorlatot, a legfontosabb kutatási készségeket és a kutatási módszertant a szakmai fejlődés és a saját tudományos kutatási tevékenysége összefüggésében.
 • Kutatási módszerek - Ez a modul az Alapok a kutatáshoz épül, mélyebben feltárva a készségek fejlesztésének, a foglalkoztathatóságnak és a kutatási módszereknek a témáját. Különösen elemezni és kritizálni kell a kutatási módszertan alkalmazását az LLM tanulmányához kapcsolódó konkrét tudományágak összefüggésében. A modul során fejleszteni fogja a kritikus képességeit és elemző képességeit, módszertani eszközökkel elemezve saját és mások tudományos munkájának erejét.
 • Nemzetközi jog és intézmények - Ez magában foglalja a nemzetközi jog alapelveit és hatályát, valamint annak főbb intézményeit. Meg fogja vizsgálni a nemzetközi közösség dinamikáját és a nem kormányzati szereplők növekvő szerepét.

Tanulás és tanítás

A tanfolyam rugalmas jellege lehetővé teszi, hogy teljes vagy részmunkaidőben tanuljon velünk. A tanfolyam magában foglalja a kiterjedt független kutatásokat és a workshopok keretében folytatott megbeszéléseket is, amelyek célja a kritikai, elemző és reflektív készségek fejlesztésének ösztönzése. Várják, hogy felkészüljenek minden műhelyre, és aktívan részt vegyenek az oktatókkal és társaikkal folytatott megbeszélésekben.

Az online Blackboard rendszeren keresztül is hozzáférhet a tanfolyamhoz és a modulokhoz.

Értékelés

Az LLM Nemzetközi Jogi Tanfolyam tanított moduljait írásbeli kurzusfeladatok és szóbeli prezentációk kombinációjával értékelik. A kurzus csúcspontja egy legfeljebb 15 000 szóból álló disszertáció, amely eredeti hozzájárulást jelent a jogi ismeretek köréhez a nemzetközi jog területén.

Belépési követelmények

Neked kellene:

 • 2: 2 vagy annál magasabb jogdíjak a törvényben; vagy
 • 2: 2 vagy magasabb kitüntetés, plusz egy GDL vagy a közös szakmai vizsga (CPE); vagy
 • A kapcsolódó tantárgy (például üzleti, politikai vagy nemzetközi kapcsolatok) és / vagy releváns tapasztalatok 2: 2 vagy magasabb kitüntetési fokozat: kérjük, adja meg részletesen az alkalmazásban.

Ha az angol nem az első nyelv, akkor meg kell mutatnia az angol nyelvtudását is. Neked kellene:

 • Összesen IELTS 6.5, minden komponensben legalább 5,5

Lásd az angol nyelv követelményeinek további részleteit.

UWE Bristol Nemzetközi Főiskola
Azok a nemzetközi hallgatók, akik nem felelnek meg az egyetemi vagy angol nyelvi követelményeknek ahhoz, hogy tanulmányozzák ezt a kurzust, elnyerhetik az előkészítő tanulmányunkat Nemzetközi Kollégiumunkon.

Angol nyelvű támogatás

Ha megfelel az akadémiai követelményeknek, de további támogatásra van szüksége ahhoz, hogy nyelvi készségeit a kívánt szintre emelje, akkor részt vehet az egyik ülés előtti angol nyelvtanfolyamunkon. Azok a hallgatók, akik sikeresen elvégezték az előzetes ülés előtti kurzust, tovább léphetnek a választott diplomájukra, anélkül hogy megismételnék az IELTS-t vagy annak megfelelőjét.

Karrier / További tanulmány

Az LLM tanulmányozása ideális lehetőséget biztosít a szakképzettség fejlesztésére, amelyet a munkáltatók előnyben részesítenek mind a jogi világban, mind azon túl. Számos karrierlehetőséget nyit meg, és a diákjaink számára előnyös a többi diplomások körében.

A részletes ismeretek, amelyeket egy adott jogterületen szerezhet, alapos alaposságot nyújtanak a témában, és növelik a foglalkoztathatósági kilátásait, lehetővé téve Önt, hogy szakembergé váljon a szervezeten belül. Ez az oka annak, hogy sok LLM diplomásunk úgy dönt, hogy folytat egy PhD, vagy megy a tanítás és a kutatás.

Tekintettel a jog egyre inkább transznacionális jellegére, ez a kurzus célja, hogy olyan ismeretekkel és készségekkel járjon, amelyek vonzóvá tehetik a munkáltatókat mind az Egyesült Királyságban, mind azon túl. A Bristol Law School legfrissebb hallgatói pozíciókat szereztek az önkormányzatokban, ügyvédi irodákban, a Védelmi Minisztériumban és más szervezetekben, köztük a Marks and Spencer plc, a Direct Line és a Lloyds TSB.

Díjnyertes karrierszolgálatunk segíti a foglalkoztatási potenciál fejlesztését karrier-tanácsadással, szakmai gyakorlatokkal, munkahelyekkel, munkahelyekkel, globális lehetőségekkel, önkéntességgel és közösségi tevékenységekkel, valamint vállalkozói tevékenységek támogatásával és a munkáltatói rendezvényeken való részvétellel.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve Szeptember 6, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
szept. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
13,250 GBP
Kezdőlap / Teljes munkaidő: 7000 £ | Nemzetközi teljes munkaidő: £ 13250 | Home / EU-részidő: 583 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

szept. 2020