LLM nemzetközi jog

Általános információk

Program leírás

Az LLM programok átfogó választékának része, a nemzetközi jog LLM lehetőséget kínál arra, hogy fejlett szinten tanulmányozza a nemzetközi jog alapjait, összekapcsolva az elméletet a gyakorlattal.

Megvizsgálja a nemzetközi jogi rendszer alapjául szolgáló legfontosabb jogi elveket és szabályokat, valamint a legfontosabb kérdések kontextuális és kritikai megértését a mai nemzetközi jogban. A tanulmány mélysége és szélessége jól felkészíti Önt arra, hogy a nemzetközi jogban vagy nemzetközi szervezetekben dolgozik.

Számok

 • Nemzetközi banki és pénzügyi törvény
 • Nemzetközi kereskedelem és gazdasági jog
 • Reklám jog
 • Környezetvédelmi törvény és fenntartható fejlődés

Különböző modulok választéka

Az LLM folytatása lehetővé teszi, hogy egy konkrét jogterületre koncentráljon, mélyen behatolva a témába és végezzen független kutatást és tanulást. A rendelkezésre álló modulok a jogi témák széles skáláját ölelik fel, lehetővé téve a kurzusnak a konkrét jogterületek felé történő igazítását.

Tanítás a legújabb kutatások segítségével

Az iskolának virágzó kutatási kultúrája van, és az LLM-ek legtöbb oktatója aktív kutató, vezető folyóiratokban publikál. Ugyanakkor a Bristol Law School oktatásának minőségét a Minőségbiztosítási Ügynökség „kiváló” elismerte. Ezért számíthat arra, hogy részt vesz egy gondosan megtervezett, élénk és nagyon informatív ülésen, amelynek célja az, hogy mély és alapos alapot adjon a választott jogi területen.

Rugalmas tanulmányi lehetőségek

Két lehetőség van az LLM-re, egy szeptemberben és egy januárban, és teljes vagy részmunkaidőben is velünk tanulhat.

Tartalom

A LLM a nemzetközi jogban összesen kilenc modulból áll, ideértve a legfeljebb 15.000 szóból álló disszertációt.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez három kötelező modult (kutatási módszerek, nemzetközi jog és intézmények) és két választható modult fog tanulni.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez kitölti a bizonyítvány megszerzéséhez szükséges modulokat (a fentiek szerint) és további négy opcionális modult.

A felsorolt opcionális modulok azok, amelyek leginkább rendelkezésre állnak, de ezek változhatnak.

Az LLM eléréséhez el kell készítenie a diploma megszerzéséhez szükséges modulokat (mint fentebb), és értekezését is meg kell írnia.

Kötelező modulok
 • A kutatás alapjai - Ebben a modulban meg fogja vizsgálni a kutatás alapvető módszertanát, és fejleszteni kell saját jogi kutatási és elemzési képességeit. Azt fogja fontolóra venni, hogy a kutatás hogyan kapcsolódik a jövőbeni tanulmányi és foglalkoztatási helyzetéhez azáltal, hogy feltárja a helyes tudományos gyakorlatot, a legfontosabb kutatási készségeket és a kutatási módszertant a szakmai fejlődés és a saját tudományos kutatási tevékenysége összefüggésében.
 • Kutatási módszerek - Ez a modul az Alapok a kutatáshoz épül, mélyebben feltárva a készségek fejlesztésének, a foglalkoztathatóságnak és a kutatási módszereknek a témáját. Különösen elemezni és kritizálni kell a kutatási módszertan alkalmazását az LLM tanulmányához kapcsolódó konkrét tudományágak összefüggésében. A modul során fejleszteni fogja a kritikus képességeit és elemző képességeit, módszertani eszközökkel elemezve saját és mások tudományos munkájának erejét.
 • Nemzetközi jog és intézmények - Ez magában foglalja a nemzetközi jog alapelveit és hatályát, valamint annak főbb intézményeit. Meg fogja vizsgálni a nemzetközi közösség dinamikáját és a nem kormányzati szereplők növekvő szerepét.

Tanulás és tanítás

A tanfolyam rugalmas jellege lehetővé teszi, hogy teljes vagy részmunkaidőben tanuljon velünk. A tanfolyam magában foglalja a kiterjedt független kutatásokat és a workshopok keretében folytatott megbeszéléseket is, amelyek célja a kritikai, elemző és reflektív készségek fejlesztésének ösztönzése. Várják, hogy felkészüljenek minden műhelyre, és aktívan részt vegyenek az oktatókkal és társaikkal folytatott megbeszélésekben.

Az online Blackboard rendszeren keresztül is hozzáférhet a tanfolyamhoz és a modulokhoz.

Értékelés

Az LLM Nemzetközi Jogi Tanfolyam tanított moduljait írásbeli kurzusfeladatok és szóbeli prezentációk kombinációjával értékelik. A kurzus csúcspontja egy legfeljebb 15 000 szóból álló disszertáció, amely eredeti hozzájárulást jelent a jogi ismeretek köréhez a nemzetközi jog területén.

Belépési követelmények

Neked kellene:

 • 2: 2 vagy annál magasabb jogdíjak a törvényben; vagy
 • 2: 2 vagy magasabb kitüntetés, plusz egy GDL vagy a közös szakmai vizsga (CPE); vagy
 • A kapcsolódó tantárgy (például üzleti, politikai vagy nemzetközi kapcsolatok) és / vagy releváns tapasztalatok 2: 2 vagy magasabb kitüntetési fokozat: kérjük, adja meg részletesen az alkalmazásban.

Ha az angol nem az első nyelv, akkor meg kell mutatnia az angol nyelvtudását is. Neked kellene:

 • Összesen IELTS 6.5, minden komponensben legalább 5,5

Lásd az angol nyelv követelményeinek további részleteit.

UWE Bristol Nemzetközi Főiskola
Azok a nemzetközi hallgatók, akik nem felelnek meg az egyetemi vagy angol nyelvi követelményeknek ahhoz, hogy tanulmányozzák ezt a kurzust, elnyerhetik az előkészítő tanulmányunkat Nemzetközi Kollégiumunkon.

Angol nyelvű támogatás

Ha megfelel az akadémiai követelményeknek, de további támogatásra van szüksége ahhoz, hogy nyelvi készségeit a kívánt szintre emelje, akkor részt vehet az egyik ülés előtti angol nyelvtanfolyamunkon. Azok a hallgatók, akik sikeresen elvégezték az előzetes ülés előtti kurzust, tovább léphetnek a választott diplomájukra, anélkül hogy megismételnék az IELTS-t vagy annak megfelelőjét.

Karrier / További tanulmány

Az LLM tanulmányozása ideális lehetőséget biztosít a szakképzettség fejlesztésére, amelyet a munkáltatók előnyben részesítenek mind a jogi világban, mind azon túl. Számos karrierlehetőséget nyit meg, és a diákjaink számára előnyös a többi diplomások körében.

A részletes ismeretek, amelyeket egy adott jogterületen szerezhet, alapos alaposságot nyújtanak a témában, és növelik a foglalkoztathatósági kilátásait, lehetővé téve Önt, hogy szakembergé váljon a szervezeten belül. Ez az oka annak, hogy sok LLM diplomásunk úgy dönt, hogy folytat egy PhD, vagy megy a tanítás és a kutatás.

Tekintettel a jog egyre inkább transznacionális jellegére, ez a kurzus célja, hogy olyan ismeretekkel és készségekkel járjon, amelyek vonzóvá tehetik a munkáltatókat mind az Egyesült Királyságban, mind azon túl. A Bristol Law School legfrissebb hallgatói pozíciókat szereztek az önkormányzatokban, ügyvédi irodákban, a Védelmi Minisztériumban és más szervezetekben, köztük a Marks and Spencer plc, a Direct Line és a Lloyds TSB.

Díjnyertes karrierszolgálatunk segíti a foglalkoztatási potenciál fejlesztését karrier-tanácsadással, szakmai gyakorlatokkal, munkahelyekkel, munkahelyekkel, globális lehetőségekkel, önkéntességgel és közösségi tevékenységekkel, valamint vállalkozói tevékenységek támogatásával és a munkáltatói rendezvényeken való részvétellel.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Tovább

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Kevesebb