Read the Official Description

Ez az innovatív program a jog és a politika komplex kölcsönhatását vizsgálja a nemzetközi ügyekben. A Jogtudományi Egyetem és a Politikai, Filozófiai, Nemzetközi Kapcsolatok és Környezetvédelmi Iskola (SPIRE) közösen nyújtja az LLM lehetőséget arra, hogy a diákok kritikus megértését fejlesszék ki arról, hogy a politika miként alakítja a nemzetközi jogot, és hogyan alakítja ki a törvény a az államok magatartása egymással és más szereplőkkel. Mint minden posztgraduális programunk, az LLM ösztönzi a globális kormányzás integrált elméleti és interdiszciplináris megközelítését, ahol a törvényt szélesebb filozófiai, történelmi és társadalmi kontextusban tanulmányozzák. Ez a megközelítés különösen alkalmas azok számára, akik olyan nemzetközi intézményekben kívánnak dolgozni, mint az ENSZ, a nem kormányzati szervezetek, a kormányzati szervek vagy a nemzetközi ügyvédi irodák.

Miért tanulmányozza a Keele-i nemzetközi jogot és üzletet?

A Keele Jogi Iskola a nemzetközi jog területén sokáig hagyománya van a tudományos szakértelmnek. Ezeket a témákat a világhírű szakértők, például Michael Akehurst és Patrick Thornberry tanították Keeleben. Az elmúlt években a Keele Jogi Iskola jelentős mértékben fektetett be a nemzetközi jog területére. A diákokat a dinamikus tudományos személyzet tanítja, akik széles körű szakértelemmel és kutatási érdekekkel rendelkeznek.

Keele úttörő és vezető szerepet tölt be az interdiszciplináris oktatásban. A Nemzetközi Jog és Emberi Jogok LLM-ben részt vevő diákok modulokat fognak tartani mind a jogi iskolában, mind a politikai, nemzetközi kapcsolatok és a környezetvédelmi iskolában (SPIRE). A hallgatóknak lehetőségük van a korszerű nyelvek - köztük a legfontosabb ENSZ-nyelvek - tanulmányozására, fokozva a szakmai készségek körét. Jelenleg Keele kurzusokat kínál: arab, kínai, francia, német, japán, orosz és spanyol.

Pályaépítés

A program 12 hónapos teljes vagy 24 hónapos részmunkaidőben teljesíthető. Lehetőség van arra is, hogy a tanfolyamot moduláris alapon végezzük el, a modulokat 2-5 év alatt terjesszük, ami maximális rugalmasságot tesz lehetővé.

Akadémiai belépési követelmények

Első vagy második osztályú kitüntető diplomával (vagy külföldi egyenértékűséggel) kell rendelkeznie a törvényben vagy a kapcsolódó tudományágban. A pályázatokat a jelenlegi jogászok vagy bármely más, megfelelő szakmai képesítéssel és / vagy tapasztalattal rendelkező személy fogadja.

Angol nyelvű belépési követelmények a nemzetközi diákok számára

Azoknak a pályázóknak, akiknek az angol nem az első nyelve, bizonyítékot kell szolgáltatniuk az angol nyelvű képesítésről. Az LLM-be való belépés minimális pontszáma az IELTS 6.5 (vagy a TOEFL 91). Azok a hallgatók, akik az angol nyelvtudást vették igénybe, de nem érik el a szükséges fokozatot, felvehetik a programba, feltéve, hogy tanulmányaikat megelőzően angol nyelvtanfolyamot tanulnak.

Keele University jelenleg elfogadja az Egyesült Királyságon kívüli Tofel iBT teszteket. Az összes Tofel iBT tesztet legfeljebb két évvel kell megkezdeni a kezdőnapot megelőzően a Keele-ben, és az ETS-vel ellenőrizhetőnek kell lennie. Ha az Egyesült Királyságban bevette a Tofel iBT tesztet, további információért forduljon a felvételi csapathoz.

Karrier

A nemzetközi jog és a politika LLM-je a foglalkoztatási lehetőségek széles köre. Ide tartoznak a nemzetközi nem kormányzati szervezetek, jótékonysági szervezetek, nemzetközi szervezetek, például az ENSZ, a politikai gondolkodók, az érdekképviseleti csoportok, a kormány, az újságírás és az egyetemek karrierje.

Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by Keele University »

Last updated February 8, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
14,320 GBP
Nemzetközi | UK / EU - £ 7,415
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Explore the Keele Difference