Ez az innovatív program a jog és a politika komplex kölcsönhatását vizsgálja a nemzetközi ügyekben. A Jogtudományi Egyetem és a Politikai, Filozófiai, Nemzetközi Kapcsolatok és Környezetvédelmi Iskola (SPIRE) közösen nyújtja az LLM lehetőséget arra, hogy a diákok kritikus megértését fejlesszék ki arról, hogy a politika miként alakítja a nemzetközi jogot, és hogyan alakítja ki a törvény a az államok magatartása egymással és más szereplőkkel. Mint minden posztgraduális programunk, az LLM ösztönzi a globális kormányzás integrált elméleti és interdiszciplináris megközelítését, ahol a törvényt szélesebb filozófiai, történelmi és társadalmi kontextusban tanulmányozzák. Ez a megközelítés különösen alkalmas azok számára, akik olyan nemzetközi intézményekben kívánnak dolgozni, mint az ENSZ, a nem kormányzati szervezetek, a kormányzati szervek vagy a nemzetközi ügyvédi irodák.

Miért tanulmányozza a Keele-i nemzetközi jogot és üzletet?

A Keele Jogi Iskola a nemzetközi jog területén sokáig hagyománya van a tudományos szakértelmnek. Ezeket a témákat a világhírű szakértők, például Michael Akehurst és Patrick Thornberry tanították Keeleben. Az elmúlt években a Keele Jogi Iskola jelentős mértékben fektetett be a nemzetközi jog területére. A diákokat a dinamikus tudományos személyzet tanítja, akik széles körű szakértelemmel és kutatási érdekekkel rendelkeznek.

Keele úttörő és vezető szerepet tölt be az interdiszciplináris oktatásban. A Nemzetközi Jog és Emberi Jogok LLM-ben részt vevő diákok modulokat fognak tartani mind a jogi iskolában, mind a politikai, nemzetközi kapcsolatok és a környezetvédelmi iskolában (SPIRE). A hallgatóknak lehetőségük van a korszerű nyelvek - köztük a legfontosabb ENSZ-nyelvek - tanulmányozására, fokozva a szakmai készségek körét. A Keele jelenleg arab, kínai, francia, német, japán, orosz és spanyol nyelvtanfolyamokat kínál.

Pályaépítés

A program 12 hónapos teljes vagy 24 hónapos részmunkaidőben teljesíthető. Lehetőség van arra is, hogy a tanfolyamot moduláris alapon végezzük el, a modulokat 2-5 év alatt terjesszük, ami maximális rugalmasságot tesz lehetővé.

Akadémiai belépési követelmények

Első vagy második osztályú kitüntető diplomával (vagy külföldi egyenértékűséggel) kell rendelkeznie a törvényben vagy a kapcsolódó tudományágban. A pályázatokat a jelenlegi jogászok vagy bármely más, megfelelő szakmai képesítéssel és / vagy tapasztalattal rendelkező személy fogadja.

Angol nyelvű belépési követelmények a nemzetközi diákok számára

Azoknak a pályázóknak, akiknek az angol nem az első nyelve, bizonyítékot kell szolgáltatniuk az angol nyelvű képesítésről. Az LLM-be való belépés minimális pontszáma az IELTS 6.5 (vagy a TOEFL 91). Azok a hallgatók, akik az angol nyelvtudást vették igénybe, de nem érik el a szükséges fokozatot, felvehetik a programba, feltéve, hogy tanulmányaikat megelőzően angol nyelvtanfolyamot tanulnak.

Keele University jelenleg elfogadja az Egyesült Királyságon kívüli Tofel iBT teszteket. Az összes Tofel iBT tesztet legfeljebb két évvel kell megkezdeni a kezdőnapot megelőzően a Keele-ben, és az ETS-vel ellenőrizhetőnek kell lennie. Ha az Egyesült Királyságban bevette a Tofel iBT tesztet, további információért forduljon a felvételi csapathoz.

Karrier

A nemzetközi jog és a politika LLM-je a foglalkoztatási lehetőségek széles köre. Ide tartoznak a nemzetközi nem kormányzati szervezetek, jótékonysági szervezetek, nemzetközi szervezetek, például az ENSZ, a politikai gondolkodók, az érdekképviseleti csoportok, a kormány, az újságírás és az egyetemek karrierje.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus Keele University »

Utoljára frissítve Március 30, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 30, 2019
Duration
1 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
14,320 GBP
Teljes munkaidős tandíj: Nemzetközi £ 14,320 UK / EU £ 7,415. További díjak vonatkozhatnak.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 30, 2019
End Date
Június 12, 2020
Jelentkezési határidő

szept. 30, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 12, 2020

Explore the Keele Difference