LLM nemzetközi jog és emberi jogok

Általános információk

Program leírás

Az emberi jogok központi szerepet játszanak a mai politika és a nemzetközi kormányzás terén. A politikai harc domináns nyelvévé váltak, amelyben a kormányok és más intézmények cselekedeteit megítélik, indokolják és kihívják.

Ez az LLM fejlett fogalmi és gyakorlati megértést nyújt a nemzetközi jog emberi jogok előmozdítására és azok megsértésére. A kurzus a nemzetközi emberi jogokat szélesebb filozófiai, történelmi és társadalmi kontextusukban határozza meg, és a hallgatókat interdiszciplináris tanulmányba hozza a megvalósításuk biztosítására irányuló nemzetközi jogi folyamatokról. Arra is ösztönzi a tanulókat, hogy kritikusan gondolkodjanak a nemzetközi emberi jogi mozgalom korlátairól, kétértelműségeiről és ellentmondásairól.

Miért tanulmányozza a Keele-ben a nemzetközi jogot és az emberi jogokat?

A Keele Jogi Iskolának a nemzetközi jog és az emberi jogok területén hosszú távú tudományos szakértelemmel rendelkeznek. Ezeket a témákat a világhírű szakértők, például Michael Akehurst és Patrick Thornberry tanították Keeleben. Az elmúlt években a Keele Jogi Iskola nagymértékben befektetett a nemzetközi jog és az emberi jogok területén. A diákokat a dinamikus tudományos személyzet tanítja, akik széles körű szakértelemmel és kutatási érdekekkel rendelkeznek.

Keele úttörő és vezető szerepet tölt be az interdiszciplináris oktatásban. A Nemzetközi Jog és Emberi Jogok LLM-ben részt vevő diákok modulokat fognak tartani mind a jogi iskolában, mind a politikai, nemzetközi kapcsolatok és a környezetvédelmi iskolában (SPIRE). A hallgatóknak lehetőségük van a korszerű nyelvek - köztük a legfontosabb ENSZ-nyelvek - tanulmányozására, fokozva a szakmai készségek körét. A Keele jelenleg arab, kínai, francia, német, japán, orosz és spanyol nyelvtanfolyamokat kínál.

Pályaépítés

A program 12 hónapos teljes vagy 24 hónapos részmunkaidőben teljesíthető. Lehetőség van arra is, hogy a tanfolyamot moduláris alapon végezzük el, a modulokat 2-5 év alatt terjesszük, ami maximális rugalmasságot tesz lehetővé.

Akadémiai belépési követelmények

Első vagy második osztályú kitüntető diplomával (vagy külföldi egyenértékűséggel) kell rendelkeznie a törvényben vagy a kapcsolódó tudományágban. A pályázatokat a jelenlegi jogászok vagy bármely más, megfelelő szakmai képesítéssel és / vagy tapasztalattal rendelkező személy fogadja.

Angol nyelvű belépési követelmények a nemzetközi diákok számára

Azoknak a pályázóknak, akiknek az angol nem az első nyelve, bizonyítékot kell szolgáltatniuk az angol nyelvű képesítésről. Az LLM-be való belépés minimális pontszáma az IELTS 6.5 (vagy a TOEFL 91). Azok a hallgatók, akik az angol nyelvtudást vették igénybe, de nem érik el a szükséges fokozatot, felvehetik a programba, feltéve, hogy tanulmányaikat megelőzően angol nyelvtanfolyamot tanulnak.

Keele University jelenleg elfogadja az Egyesült Királyságon kívüli Tofel iBT teszteket. Az összes Tofel iBT tesztet legfeljebb két évvel kell megkezdeni a kezdőnapot megelőzően a Keele-ben, és az ETS-vel ellenőrizhetőnek kell lennie. Ha az Egyesült Királyságban bevette a Tofel iBT tesztet, további információért forduljon a felvételi csapathoz.

Karrier

A Nemzetközi Jog és Emberi Jogok LLM a foglalkoztatási lehetőségek széles köre. Ide tartoznak az emberi jogi nem kormányzati szervezetek, a jótékonysági szervezetek, a nemzetközi szervezetek, például az ENSZ, a szakpolitikai gondolkodók, az érdekképviseleti csoportok, a kormány és az egyetemek karrierje. A CSR (vállalati társadalmi felelősségvállalás) és az üzleti és emberi jogi normák gyors fejlődésének köszönhetően a magánszektor egyre inkább olyan embereket keres, akik erős háttérrel rendelkeznek az emberi jogokkal.

Utoljára frissítve márc. 2019

Az iskoláról

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Tovább

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Kevesebb