LLM nemzetközi jog és üzlet

Általános információk

Program leírás

Egy egyre globalizáltabb gazdaságban szinte minden vállalkozás nemzetközi szinten működik. A kereskedelem, a befektetések és a pénzügyek határokon átnyúlik, és a transznacionális törvények és rendeletek összetett hálózata szabályozza. Ennek eredményeképpen a szakemberek iránti kereslet, amely gazdag megértéssel rendelkezik arról, hogy a törvény és az üzleti tevékenység globális szinten működik, tovább nő. Ez az LLM a nemzetközi jogban és az üzleti életben lehetővé teszi a jog- vagy üzleti egyetemi végzettséggel rendelkező hallgatók számára, hogy mindkét tudományágban fejlett tanulmányokat folytassanak, és előkészíti őket a vállalatok, kormányok és más intézmények tanácsadásának kihívásaira olyan kérdésekben, mint a nemzetközi kereskedelem szabályozása, külföldi befektetők jogai és a nemzetközi peres eljárások.

Miért tanulmányozza a Keele-i nemzetközi jogot és üzletet?

A Keele Jogi Iskola a nemzetközi jog területén sokáig hagyománya van a tudományos szakértelmnek. A nemzetközi jogot a világhírű szakértők, például Michael Akehurst és Patrick Thornberry tanították Keeleben. Az elmúlt években a Keele Jogi Iskola jelentős mértékben fektetett be a nemzetközi jog területére. A diákokat a dinamikus tudományos személyzet tanítja, akik széles körű szakértelemmel és kutatási érdekekkel rendelkeznek.

Keele úttörő és vezető szerepet tölt be az interdiszciplináris oktatásban. A Nemzetközi Jog és Üzleti LLM-ben részt vevő diákok modulokat fognak venni mind a jogi iskolában, mind az üzleti iskolában. A hallgatóknak lehetőségük van a modern nyelvek tanulmányozására, fokozva a szakmai készségek körét. A Keele jelenleg arab, kínai, francia, német, japán, orosz és spanyol nyelvtanfolyamokat kínál.

Az LLM tartalmaz egy tanulmányútot Genfbe, ahol a diákok meglátogatnak olyan nemzetközi intézményeket, mint az ENSZ, a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet és a Kereskedelmi Világszervezet.

Pályaépítés

A program 12 hónapos teljes vagy 24 hónapos részmunkaidőben teljesíthető. Lehetőség van arra is, hogy a tanfolyamot moduláris alapon végezzük el, a modulokat 2-5 év alatt terjesszük, ami maximális rugalmasságot tesz lehetővé.

Akadémiai belépési követelmények

Első vagy második osztályú kitüntető diplomával (vagy külföldi egyenértékűséggel) kell rendelkeznie a törvényben vagy a kapcsolódó tudományágban. A pályázatokat a jelenlegi jogászok vagy bármely más, megfelelő szakmai képesítéssel és / vagy tapasztalattal rendelkező személy fogadja.

Angol nyelvű belépési követelmények a nemzetközi diákok számára

Azoknak a pályázóknak, akiknek az angol nem az első nyelve, bizonyítékot kell szolgáltatniuk az angol nyelvű képesítésről. Az LLM-be való belépés minimális pontszáma az IELTS 6.5 (vagy a TOEFL 91). Azok a hallgatók, akik az angol nyelvtudást vették igénybe, de nem érik el a szükséges fokozatot, felvehetik a programba, feltéve, hogy tanulmányaikat megelőzően angol nyelvtanfolyamot tanulnak.

Keele University jelenleg elfogadja az Egyesült Királyságon kívüli Tofel iBT teszteket. Az összes Tofel iBT tesztet legfeljebb két évvel kell megkezdeni a kezdőnapot megelőzően a Keele-ben, és az ETS-vel ellenőrizhetőnek kell lennie. Ha az Egyesült Királyságban bevette a Tofel iBT tesztet, további információért forduljon a felvételi csapathoz.

Karrier

A Nemzetközi Jog és Üzleti LLM egy sor foglalkoztatási lehetőség. Ezek közé tartoznak a vezető nemzetközi ügyvédi irodák, a nagy multinacionális vállalkozások belső tanácsadói, a nemzetközi intézmények, például a Világbank, az Európai Bizottság vagy a Világkereskedelmi Szervezet, a vezetői tanácsadás, a kormányzati jogi szolgálat vagy az egyetemek karrierje.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Tovább

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Kevesebb