LLM nemzetközi üzleti jog (DL)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

tanfolyam részletei

Ez a tanfolyam felkészíti Önt a nemzetközi jog speciális ismereteivel, mivel azok a globális gazdaságban folytatott kereskedelmi tevékenységekre vonatkoznak. Megvizsgálja azokat a kiegészítő jogi és üzleti témákat, amelyek befolyásolják a nemzetközi üzleti gyakorlatot, és egy szakértő jogi és üzleti ismeretekkel rendelkezik.

Az Ön központi moduljai középpontjában az állami és a magán nemzetközi kereskedelemre vonatkozó törvény lesz, hogy mélyítse el a Kereskedelmi Világszervezet szabályainak kritikai megértését és az országok kereskedelmét. A szupranacionális piacok fejlesztésére és működtetésére vonatkozó európai uniós szabályok kidolgozásával kapcsolatos szakértői ismeretek szilárd platformot nyújtanak Ön számára ahhoz, hogy feltárja a szabad kereskedelem jogi szabályozását az egész világon.

Mélyreható kutatási projektje segíti a szakmai ismeretek további specializálódását, és a vállalatok közötti áruk nemzetközi adásvételi szerződéseire alkalmazandó jogi szabályok fokozott ismerete felkészíti Önt a határokon átnyúló munkavégzésre.

Az értekezés lehetőséget ad arra, hogy kutatási érdeklődést folytasson, és ezáltal segítsen Önnek tovább specializálódni a választott karrieren.

A tanfolyam előnyei

Szakértői jogi ismereteit üzleti és kereskedelmi környezetbe helyezi, hogy javítsa a jog megértését és elemzését.

Az Egyetem virtuális tanulási környezetének (VLE) lehetővé teszi, hogy megtanuljon, amikor megfelel az ütemtervnek. Digitálisan hozzáférhet az iskola vendéghangszóró-sorozathoz, így kihasználhatja a beszélők szakmai elképzeléseit.

Távoktatás

Megértjük, hogy a teljes munkaidőben végzett tanulmány nem mindenkinek. Ezért kínálunk olyan kurzusokat, amelyek lehetőséget adnak Önnek arra, hogy eldöntsék, hol, mikor és hogyan lehet részt venni a tanulásban. A távoktatási kurzus megszerzése kényelmet és rugalmasságot biztosít az oktatás számára. Függetlenül attól, hogy tanulmányait a gyermekgondozás köré kívánja-e illeszteni, dolgozzon készségekkel dolgozni, vagy egyszerűen csak otthonról kényelmesen tanulni szeretne, segíthet neked egy olyan képesítés megszerzésében, amely megfelel az életmódodnak.

Akárcsak az egyetemi hallgatóink, ugyanolyan kiváló tanítási és tanulási erőforrásaik lesznek, ám ezeket az előadás színházi helyett online találja meg. Nem csak az összes modult online tanítják, hanem hozzáféréssel is rendelkeznek egy online közösséghez, valamint több mint 140 000 könyvhez és folyóirathoz az online könyvtárunkban.

Belépési követelmények

A pályázóknak vagy legalább egy második osztályú kitüntetéssel kell rendelkezniük, vagy egyenértékű tapasztalattal vagy képzéssel kell rendelkezniük, általában a munkakörnyezetből.

Minden pályázatot támogatni kell egy tudományos vagy szakmai referenciával.

Minden pályázónak meg kell felelnie az egyetemi angol nyelvi követelményeknek.

Angol nyelvi követelmények: IELTS 6.5 nem rendelkezik 5,5 alatti vagy azzal egyenértékű képesítéssel. Az egyetem kiváló támogatást nyújt bármely olyan pályázónak, aki további angol nyelvtanfolyamot igényelhet.

ÉRINTETT KÉRELMEZŐK

Egyetemünk fogadja az érett pályázók pályázatait, akik akadémiai potenciált mutatnak. Általában bizonyíték van a közelmúltbeli tanulmányokról, például egy hozzáférési kurzus befejezéséről, bár a legutóbbi releváns munkatapasztalat is figyelembe vehető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szakmai kurzusainknak minden pályázónak be kell tartania a megadott belépési feltételeket, és ebben az esetben a munkatapasztalat nem tekinthető helyben.

VIZSGÁLNI KÉPESÍTÉSÉT

Ha nemzetközi tanuló vagy, akkor segíthetünk a képesítések összehasonlításában és igazolásában. Kérjük, forduljon nemzetközi irodánkhoz a 44 (0) 113 812 1111 09.00-17.00 óráig, vasárnap / 09.00-16.30 között, péntek vagy e-mailben: internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

SZÜKSÉG NÖVELÉSE AZ ANGOL NYELVVIZSGÁLATAINAK?

Ne aggódjon, ha nincs elegendő angol nyelv az adott tanfolyamhoz. A tanfolyamok széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy javítsák képzettségét és angol nyelvtudását, amelyek nagy részét a British Council akkreditálja.

Job Prospektusok

Számos vállalat elismeri az LLM-et haladó képzésként, és inkább e képesítéssel rendelkező jelölteket részesíti előnyben. A kurzus befejezése a Leeds Law School-ban lehetővé teszi, hogy növelje foglalkoztatási esélyeit a versenyképes jogi világban, és olyan ügyvédi, üzleti menedzser vagy politikai döntéshozó állást eredményezhessen.

  • Globális Jutalomkezelő
  • Nemzetközi kereskedelmi tanácsadó
  • In-house jogi tanácsadó
  • Jogi ügyvezető

Karrier tanácsadás

Megbízott munkakörök és karrier csapatunk szakértői tanácsot és számos erőforrást kínál, amelyek segítenek Önnek a munkalehetőség és a munkakeresés kiválasztásában. Függetlenül attól, hogy Ön az első vagy utolsó évében van, beszélhet a Karrier Hivatal munkatársaival, akik felajánlhatják Önnek, hogy írjon egy önéletrajzot munkakeresés céljából.

Tanítás és tanulás

A Leeds Law School több távoktatási támogató partnerrel dolgozik, akik tanácsokat és útmutatást kínálhatnak a távoktatási tanfolyamokról. A partnerek a következők:

  • A Chancery Lane Szakmai Szakmai Intézet (Dubai)
  • Kérdések és válaszok tanácsadói (Pakisztán)
  • London College of Legal Studies (Banglades).

Teljes munkaidõ

Ha úgy dönt, hogy ezt a tanfolyamot távoktatással végzi, iránymutatásként hetente kb. 10 órát kell felosztania az egyes modulok befejezéséhez, valamint további öt órát a további olvasáshoz és feladatokhoz. Ez a 10 órás tanítás és tanulás interaktív források széles skálájával érhető el, ez jellemzően audio- és videotartalmakat, csoportos beszélgetéseket, reflektív gyakorlatokat, kvízeket, online olvasmányokat és még sok mást. Mindezen erőforrások a virtuális tanulási környezetünkön keresztül érhetők el, és elérhetők egy olyan időben és helyen, amely megfelel Önnek.

Díjak és finanszírozás

Brit és uniós diákok

A 2018/19-ben belépő diákok számára az évre fizetett tandíj 3100 £. Az Ön által fizetendő összeg minden évben növelhető az infláció hatásainak figyelembevétele érdekében.

Nemzetközi diákok

A 2018/19-ben belépő diákok számára az évre fizetett tandíj 3100 £. A fizetendő összeg az adott tanfolyam minden évében ezen a szinten van rögzítve.

Felszerelés

Könyvtár

Könyvtárunk napi 24 órában, a hét minden napján, az év minden napján nyitva áll, amely hozzáférést biztosít szakkönyvekhez és folyóiratokhoz, taneszközökhöz, számítógépekhez, multimédiás eszközökhöz és médiaeszközök bérléséhez. Könyvtárunk digitális forrásainak több tízezer könyvét, ideértve az e-könyveket, az e-folyóiratokat és az adatbázisokat, elérhetővé válik az Ön számára egy időben és helyen.

Virtuális tanulási környezet

A VLE hozzáférést biztosít a tananyagokhoz, például videókhoz, e-könyvekhez és egyéb dokumentumokhoz. Azt is használja, hogy küldje el feladatait és visszajelzést kapjon.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Kevesebb