LLM külföldi jogi végzettségűek számára

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az LL.M. A külföldi jogi egyetemi diplomások diplomája egy egyéves, nappali tagozatos program azoknak a hallgatóknak, akik egy alapfokú jogi diplomával rendelkeznek egy elismert nemzetközi jogi iskolából. A hallgatók beiratkozott ebbe a szakra kell teljesítenie 24 óra hitel, beleértve a szükséges két kredit kurzus perspektívái az amerikai jogi rendszer. A fennmaradó kurzusok választhatóak és széles választékot kínálnak. A diákok szabadon választhatnak az osztályok széles skálájából, és meg tudják tervezni az LL.M. hogy kielégítsék igényeiket és céljaikat az Egyesült Államokban folytatott tanulmányokban. A Texasban, New Yorkban vagy Kaliforniában tanfolyamot kívánó hallgatók olyan osztályokat vehetnek fel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vizsgákon részt vegyenek. Más hallgatók esetleg szakosodhatnak nemzetközi tanulmányok, vagy a törvény más területein.

21434_IMG_4238_1.jpgfotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából


A program elsődleges célja a nemzetközi hallgatói jogi készségek fejlesztése annak érdekében, hogy hatékonyabb ügyvéd és a társadalom tagja legyen. E tekintetben a program célja:

 • a jog szerepe a nemzeti és nemzetközi fejlődésben
 • az a képesség, hogy összehasonlító és nemzetközi tanulmányok segítségével megkülönbözteti a különféle jogi szabályok politikai szempontjait
 • az ügyvéd szerepe a társadalmi és gazdasági változásokban
 • jogi elemzés és problémamegoldó képességek, amelyek lehetővé teszik a hallgató számára, hogy megfeleljen modemünk komplex igényeinek
 • az amerikai jogrendszer alapvető megértése, összehasonlító perspektívából
 • egy referenciakeret az üzleti és jogi érdekek kezelésére transznacionális környezetben

Tudjon meg többet a SMU Dedman School of Law .

Az online LL.M. külföldi jogi egyetemi diplomások felvételi prospektus CLICK HERE

Hogyan kell alkalmazni

Felvételi kritériumok

Az LL.M felvételi jelentkező A külföldi jogi iskola végzettségének elismert külföldi jogi iskolában diplomával kell rendelkeznie. A pályázónak a hallgatói felsőoktatási nyilvántartásnak igazolnia kell tudományos jogi alkalmasságát. A jelentkezőnek, akinek az angol nyelve a második nyelv, bizonyítékot kell benyújtania az angol nyelv idegen nyelvvizsgájáról (TOEFL) vagy a nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszerről (IELTS). Az Egyesült Államokban képzett jogi hallgatók nem pályázhatnak erre a fokozatra.
21437_SMU_Law_Graduation_2013_-_Thomas_Garza_Photography-230.jpg fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

jelentkezési követelmények

Jelentkezők az LL.M. a programoknak a következőket kell benyújtaniuk:

 1. kitöltött jelentkezés,
 2. személyes nyilatkozat,
 3. önéletrajz (önéletrajz),
 4. két ajánlólevél angolul,
 5. 75 USD (USA dollár) vissza nem térítendő pályázati díj fizetendő az SMU Dedman School of Law , amelyet a nemzetközi hallgatók kérésére lemondnak, és
 6. tanúsított egyetemi és jogi iskola átiratai.

Az átiratokat közvetlenül az iskoláinak SMU Dedman School of Law Irodájához kell továbbítani.

Nemzetközi pályázók

Azoknak a jelentkezőknek, akiknek az angol nem az elsődleges nyelve, meg kell vesznie az angol nyelv mint idegen nyelv vizsgáját (TOEFL) vagy a nemzetközi angol nyelvvizsga rendszerét (IELTS). A két teszttel kapcsolatos információk a www.ets.org vagy a www.IELTS.org weboldalon érhetők el. A TOEFL SMU intézményi kódja 6660, osztálykód: 03. Az IELTS számára nincs intézményi kód. A TOEFL vagy IELTS eredményt közvetlenül az SMU-nak kell jelenteni.

Jelentkezési határidő

Jelentkezés LL.M. a programokat folyamatosan dolgozzuk fel. Az ön érdekében áll, hogy a pályázatot a lehető legkorábban nyújtsa be. Az őszi (augusztus) belépési jelentkezőket április 1-ig kell postai bélyegzővel ellátni. Az összes alátámasztó dokumentációt április 15-ig kell megküldeni.

A tavaszi (januári) belépési pályázatokat október 1-jéig kell elküldeni. Minden igazoló dokumentációt október 15-ig kell megkapni. A késedelmes pályázatokat eseti alapon fogadják el. A pályázatokat a kitöltés után felülvizsgálják, a döntéseket pedig röviddel ezután hozzák meg.

Speciális tanfolyamok

SMU Dedman School of Law gazdag tantervet kínál a nemzetközi hallgatók jogi ismereteinek fokozása érdekében, hogy hatékonyabb ügyvéd legyen. A kínált tanfolyamok sokfélesége és mélysége megtalálható az SMU Dedman School of Law tanfolyamkatalógusában vagy a SMU Dedman School of Law felsorolásában .

Fokozat követelményei

A) A diákok az őszi és a tavaszi időszakban kezdhetik tanulmányaikat. A SMU Dedman School of Law tartott orientációs programban részt kell venni az augusztus közepén (ősszel) vagy január elején (tavaszi ciklusonként) az órák kezdete előtt.

B) Az LL.M. A külföldi jogtudományi végzettséggel rendelkező hallgatóknak 24 órás hitelnyújtást kell biztosítani a kurzusokat vagy szemináriumokat a hallgatói tanácsadókkal folytatott konzultáció során, akiket a tájékozódás során rendelnek hozzá. Azok a karok, akik ilyen fokú jelölteket tanítanak, minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a hallgató tanulmányi tervét saját meghatározott posztgraduális céljaira szabják meg. Mindazonáltal minden diáknak el kell végeznie a tanfolyamot az Amerikai Jogi Rendszer perspektíváiról. Általában egy egyszerű JD tanfolyamra is sor kerül, mint például a szerződések. A SMU Dedman Törvény odaítéli azoknak a hallgatóknak a diplomáját, akik a C-t vagy 1,70-öt egyenértékű összes kurzusra átlagban teljesítik a tanfolyamot. Egy diák nem kap hitelet egy olyan tanfolyamra vagy szemináriumra, amelynél a besorolási fokozat D vagy 1.00 alatt van. Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angol a második nyelv, további időt vehetnek igénybe az írásbeli záróvizsga befejezéséhez.

ösztöndíjak

Az SMU korlátozott számú részleges ösztöndíjat ítél oda az LL.M számára. jelöltek. Nincs külön alkalmazás az LL.M számára. ösztöndíj. A felvételi jelentkezés ösztöndíj iránti kérelemként szolgál.

Bar Vizsga alkalmasság

Azok a nemzetközi hallgatók, akik jogot akarnak gyakorolni ebben az országban, és akik valamelyik államban vagy a Columbia körzetben a bárba beléphetnek, meg kell ismerkedniük az adott joghatósági területen a felvételi követelményekkel, ahol azt tervezik. A belépési követelmények országonként eltérőek. Egyes államok megkövetelik a pályázók számára, hogy JD diplomával rendelkezzenek, mások pedig csak egy bizonyos számú kurzuskötelezettséget igényelnek ebben az országban. Texas jelenleg engedélyezi a külföldön képzett, külföldön képzett ügyvédeket, akik elvégezték az LL.M. hogy a Texas Bar vizsgáján üljön.

A Texas állambeli ügyvédi kamarába való felvételre vonatkozó teljes szabályokért kattintson ide

A külföldi képzettséggel rendelkező pályázók és külföldi ügyvédek jogosultságát összefoglaló ténylevel a Texas bárvizsga megszervezéséhez kattintson ide.

21435_22519D_079_HR_RT1.jpgfotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

Ról ről

1925-ben alapították, a SMU Dedman School of Law egy legmagasabb rangú tier-egy magán jogi iskolában található Dallas, Texas, és található egy fákkal szegélyezett környéken, pár percre a városközponttól. 1949-ben alapították, a jogtudományi diploma jogi programjai fontos szerepet játszottak a világ legfontosabb vezetői képzésében. Büszkék vagyunk a globális alumni hálózatunkra - több mint 2000 diplomás 80 országból, akik világszerte kiemelkedő pozíciókat töltenek be a kormányzás, a jogi gyakorlat, az üzleti élet, az igazságszolgáltatás és a jogi oktatás területén.

SMU Dedman Alumni Networkfotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

Kivételes Graduate Degree programok

SMU Dedman School of Law kínál posztgraduális képzési programokat mind az amerikai, mind a külföldi képzett ügyvédek számára. és az SJD programok fokozzák a karriereket a magánjogi gyakorlatban, a tanításban és a közszolgálatban az elemzés és a problémamegoldó készségek oktatása révén, hogy megfeleljen világunk összetett igényeinek. A programok növelik a hallgatók megértését a jogi elmélet és politikák, bővíti a hallgató jogi szemszögéből, és ösztönzi a jogi kutatás és az írás készségek.

Tanulni Vibrant Dallasban, Texasban

A SMU Dedman Törvény a nemzetközi diákoknak lehetőséget kínál arra, hogy egy dinamikus, változatos, tudományos közösség részévé váljanak, és Dallasban tanulhassanak - nem csak egy nemzetközi üzleti központ, hanem dinamikus kulturális központ, amely az Egyesült Államok keleti és nyugati partjainál középen helyezkedik el. Olyan régiókban, ahol enyhe, napos éghajlat van. Dallas a kilencedik legnagyobb város és a Dallas / Ft. A Worth metroplex az Egyesült Államok negyedik legnagyobb nagyvárosi területét alkotja. Ez egy kifinomult város, amely virágzó munkaerőpiaccal, magas életminőséggel és viszonylag alacsony életszínvonalmal rendelkezik. Nagyszerű hely élni és tanulni!

Globálisan elismert kar

A tudomány különböző területeken tudósokat és újítót foglal magában, ideértve az alkotmányjogot, a társasági jogot, a büntetőjogot, a környezetvédelmi jogot, az egészségügyet, a szellemi tulajdonot, a nemzetbiztonsági törvényt, az olaj- és gázjogot, a közérdekű jogot és az adótörvényt. Ezek a tudósok rendszeresen bekapcsolódnak a világba a kongresszusi bizottságok előtt, az állami és szövetségi szabályozó ügynökségekkel együttműködve, az állami és szövetségi bíróságok előtt, a vállalati vezetőkkel és nonprofit szervezetekkel együttműködve, és rendszeresen megjelennek a médiában, hogy lefordítsák kutatásukat, napja. A jogi tanulmányok a SMU-ban a diákok számára hozzáférést biztosítanak egy kivételes karhoz, amely időszerű és élvonalbeli kutatással foglalkozik.

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpgfotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

Tanulási tapasztalat

A különféle tanterv mellett a diákokat arra is felkérték, hogy kihasználják az osztályteremen kívüli számos tevékenységet. A SMU Dedman Törvényben a tanulási tapasztalat egész évben nemzetközi konferenciákon és előadásokon keresztül gazdagodik, és kiemelkedő nemzetközi személyeket hoz az egyetemen az aktuális globális jogi kérdések megvitatására. Nemzetközi LL.M. hallgatók osztályok amerikai JD diákok, és részt vesznek a Bíróság Program - olyan program, amely során bevezetett tájékozódást, ahol a diákok csatlakozni kis csoportokban osztálytársai, a kar hallgatói vezetők, pályaválasztási tanácsadók, és öregdiákok egy közösségi élmény egész idejüket SMU Dedman School of Law . Egy kari tag lesz az Ön személyes tudományos tanácsadója. A Dallas Bar Association nemzetközi jogi részlegének ügyvédjei szintén mentorokként szolgálnak diákjaink számára.

Nemzetközileg kiemelkedő alumínium

A SMU Dedman School of Law nemzetközi diplomások hatással voltak a világ minden tájára. Nemzetközi alumni hálózatunk több mint 2000 diplomás több mint 80 országban. Ezek a szakemberek a legmagasabb kormányzati, joggyakorlat és üzleti életben találhatók. A SMU nemzetközi alumnija a jogrendszerek széles spektrumát képviseli, köztük Közép- és Dél-Amerika, Mexikó, Kanada, Európa, Afrika, India, Délkelet-Ázsia, Kína, a Közel-Kelet és a Csendes-óceáni térség. A globális földrajzi sokféleségre törekszünk a hallgatói beiratkozásokban, és nagyfokú egyéni figyelmet és támogatást biztosítunk minden nemzetközi hallgató számára.

Sobchok Sukharomna '81

Legfelsőbb Bíróság elnöke, Thaiföld

Dr. Shen Shiaoming '81

Nemzetközi jogi tanácsadó a Mackenzie & Albritton LLP számára

A tiszteletreméltó SM Krishna '59

India külügyminisztere (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

Főtanácsos, a Chevron Europe, Eurázsia és a Közel-Kelet Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Tanácsadó, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Mexikó volt amerikai nagykövete

Dr. Helmut Sohmen '66

Elnök és elnök, a BW Group

Dr. Hassan Okour '07

A volt dekán, a katari jogi egyetem

Jinsung Lee '88

Igazságszolgáltatás, Koreai Alkotmánybíróság

Yukio Horigome '71

A Legfelsőbb Bíróság Japánja

Hans Heppe'97

Nemzetközi partner, Locke Lord LLP tiszteletbeli német konzul

Diákélet

A jogi iskola a SMU fő campusának északnyugati sarkán található - a tantermi épületekkel, az adminisztrációs épületgel és a törvénykönyvtárat alkotva, amit a "Law Quad" -nek hívnak. Ez az ideális helyszín könnyű hozzáférést biztosít a SMU sok csodálatos diákforrásához, többek között éttermi szolgáltatásokat, premier fitneszközpontot és egészségügyi központot kínál.

21430_28439363.jpgfotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Establi ... Tovább

Founded in 1925, SMU Dedman School of Law is a top-ranked tier-one private law school located in Dallas, Texas, and is situated in a tree-lined neighborhood, just minutes from the city center. Established in 1949, the law school's graduate degree law programs have played an important role in training some of the foremost leaders around the world. Kevesebb