LLM jogi gyakorlat (kereskedelmi jog) Reg. 252956

Ez az önálló mesterképzés értékes betekintést nyújt az angol jogrendszer működésébe, különös tekintettel a kiválasztott kereskedelmi szakterületre (252956 sz . Rendelet) . Ez a minősítés olyan gyakorlati készségekkel látja el Önt, amelyek segítenek Önnek abban, hogy a szakterületen jogi vagy kereskedelmi kapacitást kapjon. Ha már dolgozik ezeken a területeken, az LLM javítja az önéletrajzát és segít abban, hogy vezető szerepet vállaljon.

Ezeket a kurzusokat a Hong Kong Non-Local Courses Registry (NCR) regisztrálja. Az egyes munkáltatók számára mérlegelési jogkört kell felismerni minden olyan képesítést, amelyhez ezek a tanfolyamok vezethetnek.

Tanfolyam követelmények

  • Egyesült Királyság beutazási követelményei: A diákoknak rendelkezniük kell egy brit főiskolai fokozattal minden olyan tantárgyban, amely 2: 2 vagy annál magasabb, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel rendelkezik.
  • Miközben elfogadjuk az angol jogi diplomások által benyújtott pályázatokat, valószínűleg sok témát ismételsz az egyetemi diplomájától. Javasoljuk, hogy a tanfolyam online verzióját tekintse meg elsőként, amelyet a jogi képesítéssel rendelkező személyek számára terveztek. A Jogi Egyetem LLB programjainak hallgatói nem jogosultak erre a kurzusra.
  • Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5 vagy annál magasabb nyelvi szint, minden egyes komponens legalább 6,0.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

6 további kurzus U Law Hong Kong »

Utoljára frissítve Május 25, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
okt. 2020
Duration
12 hónapok
Nappali
Price
100,000 HKD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date