LLM jogi gyakorlat (ügyvédek)

Általános információk

7 locations available

Program leírás

Az LLM jogi gyakorlat magában foglalja a BPP University Jogi BPP University nagyra értékelt jogi gyakorlata tanfolyam, amely az alapvető képzési kell válni képzett ügyvéd. Ezenkívül számos olyan modul közül választhat, amelyek segítenek Önnek abban, hogy további ismereteket szerezzen, és új készségeket fejlesszen ki, amelyeket a szakma nagyon keresett a foglalkoztathatóság növelése érdekében.

Az LLM jogi gyakorlata 10,280 GBP-ig terjedő posztgraduális hitelfelvételnek minősül a Student Loans Company-tól.

Az LLM jogi gyakorlataink többet fognak felmutatni Önnek, mint a jogi ismereteknek és a készségeknek - összpontosítunk a mindentudó szakmai készségekre, amelyeket a munkáltatók keresnek.

Ez a híd az akadémiai világ és a szakmai élet egy ügyvédi iroda, amely a szükséges jogi ismeretek, készségek és a kereskedelmi megértés, hogy boldoguljon a mai piacon. Ha úgy dönt, hogy tanulmányozza az LLM jogi gyakorlatát a BPP University Jogi BPP University , akkor a lehető legjobban elkezdheti jogi karrierjét.

LLM jogi gyakorlatunk a BPP University magasan elismert LPC-jét foglalja magában. Nem véletlen, hogy a mi LPC az első választás számos vezető ügyvédi iroda, akik kizárólag a gyakornokság ügyvédjeit küldenék velünk tanulni. Ezeket a cégeket más jogtudományok fölött választjuk ki, mivel az oktatásunk szakmai jelentősége és tanításunk, felszereltségeik és anyagaink irigylésre méltóan magas színvonala.

Ha úgy dönt, hogy tanulmányozza velünk az Ön LLM jogi gyakorlatát, akkor a lehető legjobban elkezdheti jogi karrierjét:

 • Innovatív és kihívásokkal teli program, melynek célja a jogi szakma által megkövetelt kulcsfontosságú készségek és attribútumok kifejlesztése
 • Ösztöndíjak és finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve a diákhitel-társaságok posztgraduális kölcsönfinanszírozását
 • Rugalmas tanulmány az ütemtervnek megfelelően: teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben hét városközpontban
 • Ismerje meg a képzett ügyvédeket, ügyvédeket és bírákat, akik segíthetnek a jogi karrier fejlesztésében - sok oktatónk még mindig gyakorolja és gyakorolja
  linkek kamarákra, ügyvédi irodákra és házon belüli csapatokra minden szinten
 • Használja ki a jogi szakmával való szoros kapcsolatainkat éves programunkon keresztül a hálózati események és a karrier mentorálással
 • Próbálja ki a gyakorlati munkát a díjnyertes Pro Bono Központunkkal
 • Hozzon értéket és összpontosítson az Ön LLM jogi gyakorlatára azzal, hogy ingyenes vezető szakemberekkel együttműködve ingyenes workshopokat szervez, amelyek biztosítják, hogy Ön készen áll a gyakorlatra, és csúcspontja a rendkívül sikeres Foglalkoztatási Hétünknek

Az LLM Jogi Ügyeket (Solicitors) a BPP University ítéli oda, és a Solicitors 'Regulatory Authority (SRA) engedélyezi.

Az LLM Jogi Ügyek (Solicitors) kérelmezéséhez:

 • A teljes munkaidős alkalmazásokat a Central Applications Board (CAB)
 • A részidős pályázatokat közvetlenül a BPP University kell elvégezni

Felkészülés a gyakorlatra

Az LLM jogi gyakorlat integrálja a BPP University Kar piacvezető LPC-jét azzal a szakmai hozzáértéssel, amelyet a gyakornokoknak a modern jogi világban sikerrel kell elérniük. A vezető jogi cégekkel és jogi szakemberekkel közösen létrehozott LLM jogi gyakorlat szigorú és ösztönző és gyakorlatias.

Az LLM jogi gyakorlatban megtanulod, hogy alkalmazod a törvényt szimulált, reális esettanulmányokra. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az LLM jogi gyakorlatából, kis csoportokban tanítunk tapasztalt oktatóknak, akik képzett ügyvédek. Hiszünk abban, hogy magas színvonalú oktató-hallgatói interakciót kínálunk, és a tanulmányaid során egy dedikált személyes tanár támogatásával támogathatod az egyéni mentorozást.

Állj ki a tömegből

Az LLM jogi gyakorlata lehetőséget kínál arra, hogy fejlessze a cégek által igényelt fejlett készségeket, kereskedelmi tudatosságot és speciális ismereteket. Tanulmányozza az összes alapvető területet a szabványos LPC-ben, és választhat a választani széles választékától, attól függően, hogy milyen típusú jogot szeretne szakosodni. Akkor is választhat egyet három készre szabott Gyakorlati kész modul közül: Tárgyalás és esettanulmány; Klinikai jogi oktatás; vagy üzleti menedzsment

Ezenkívül a kötelező törvényes felülvizsgálat és reform modul tanulmányozásával eredeti kutatást végez a jogterületre vonatkozóan, amely reformokat igényel, és megtanulja látni, hogy a törvény inkább a felhasználó szemszögéből működik, mint akadémikus.

Növelje a foglalkoztathatóságot

Attól a pillanattól kezdve, hogy elfogadja a helyét, hozzáférhet a karrier szolgáltatásunkhoz, amely a következőket kínálja:

 • Alkalmazás-áttekintés elismert szakképzési időszakokra vagy az ügyvédi irodákban, vállalatoknál és a non-profit szektorban való elhelyezésre
 • Támogatás kutató cégekkel
 • Tanácsok az önéletrajzokról és a betűkről
 • Segítség az interjúk elkészítéséhez és az értékelő központ tanácsadásához
 • Mock interjúk
 • Tanácsadás az alternatív karrierekre

Soha nem hagyja el a tanácsadást üres kézzel. Együtt elkészítünk egy karrier cselekvési tervet, amely részletezi, milyen lépéseket kell tennie ahhoz, hogy elérje karriercéljait.

Ön is kap egy oktatót, aki tanácsot adhat a kurzus megkezdése előtt. Szakmai tapasztalatuk előnyös lehet abban az esetben, ha az elismert képzési időszakot az LLM jogi gyakorlati program megkezdése előtt kívánja alkalmazni.

Tájékoztatjuk Önnel a menetrend szerinti foglalkoztathatósági hétünket is, amely nagy lehetőség arra, hogy fejlessze szakmai készségeit, és javítsa személyes márkáját, hogy felkészítse Önt a jogi karrierjére. Minden LLM Jogi Gyakorlat hallgatóinak ütemterve lesz, hogy részt vegyen három kötelező munkahelyen, amelyek alapvető ötleteket nyújtanak arról, hogyan kezeljék az ügyvédi irodában az első hetet és fejlesszék kereskedelmi tudatosságukat.

Ezenkívül lehetőséged lesz arra, hogy a vezető ügyvédi irodákkal együttműködve számos, választható munkaértekezleten részt vegyen.

Rugalmas lehetőségek az Ön életmódjának illeszkedésére

Kiválaszthatja, hogy tanulmányait teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben. Ha teljes munkaidőben tanul, normális esetben 12 hónap alatt befejezi az LLM jogi gyakorlatot, de 9 hónap alatt lehetőség van befejezni. Ha részmunkaidőben tanul, normális esetben 24 hónap alatt elvégezheti az LLM jogi gyakorlatot, de 21 hónap alatt lehetőség van befejezni. A részmunkaidős és a teljes munkaidős módokról szóló ideiglenes határidő dokumentumok részletesebben bemutatják a program szerkezetét és a várható befejezési időpontokat. Minden központunk teljes munkaidőben és részmunkaidőben indul szeptemberben. Teljes munkaidőben is tanulhat januárban Londonban, Leedsben és Manchesterben.

A teljes munkaidős és a részmunkaidős programokat úgy terveztük, hogy illeszkedjenek az Ön életstílusához. Attól függően, hogy melyik központot választja és a kezdő dátumát, különböző módokból és menetrendekből választhat.

Egyes központokban a nappali programunk lehetővé teszi, hogy heti két, három vagy négy napot tanulmányozhasson, és a részmunkaidős programunk úgy van kialakítva, hogy megfeleljen más kötelezettségvállalásainak, például a munka és a család számára, a nap, az est és a hétvégi lehetőségekkel minden online előadás a maximális rugalmasság érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a menetrendek a rendelkezésre állás függvényében vannak, és a központ és a mód között változhatnak.

Kis csoportos foglalkozások (SGS) - a szakmai gyakorlat elindítása

A Magatartási területek (Üzleti Jog és Gyakorlat, Tulajdonosi Jogok, Gyakorlat és Peres ügyek), a Készségek és egyéb Core Modulok és a Szakmai Választási modulok oktatásának többsége az SGS-k (általában 2 óra), kiegészítve a saját önálló magán tanulmány. Az SGS-ek számos különböző tanulási és oktatási technikát magukban foglalnak, kombinálva az egyéni és a csapatmunkát, valamint a következők bevonásával:

 • Előadások

 • Szokatlan meghallgatások

 • tárgyalások

 • Szerkesztési feladatok

 • Problémamegoldás

Online oktatóanyagok

A Practice Ready Module és a Law Review és Reform modul tanításának többségét szinkron (élő) vagy aszinkron (rögzített) online oktatóanyagokkal vagy előadásokkal egészítik ki, melyeket önálló, önálló magán tanulmánya is kiegészít. Az oktatók is ott lesznek, hogy konstruktív tanácsokat és útmutatást nyújtsanak, miközben ápolják és fejleszti kritikai gondolkodásukat és önállóságukat a modulok végrehajtásakor.

Független magántanulás

Ön köteles független magánoktatást folytatni az LLM jogi gyakorlat minden moduljára vonatkozóan. Az LLM jogi gyakorlatának kezdetétől támogatjuk Önt az önálló tanulás képességének ápolásában és a tanulás és / vagy a gyakorlati területek tükrében a teljesítményének javítása érdekében.

Ügyfélportfóliók

Meg fogja tanítani a Magatartási területeket három konkrét "kliens" kontextusában. Három ügyfelek üzleti tevékenységének megfontolása révén értékelni fogja, hogyan működnek együtt a vállalkozások, és hogyan befolyásolhatják az ingatlan vagy az üzleti tranzakció keretében hozott döntések a folyamatban lévő peres ügyeket. Az ügyfelek portfólióinak használata azt is szemlélteti, hogy az ügyfeleket gyakran képviselik a vállalat különböző részlegei, amelyek szorosan reprodukálják a valós életet.

Amikor kiválasztja a szakmai választási modulokat és a Gyakorlat-kész modulot, az ügyfelek széles választékát választja, amely a gyakorlati tapasztalatok sokféleségét tükrözi. Ez tovább fog fejleszteni nemcsak a jogi akenciát, hanem a kereskedelmi tudatosságot is.

Tanulmányi anyagok

Az LLM Jogi gyakorlatban tanulni kívánt modulok többségénél a tanulmányok megkezdése előtt egy (kemény) anyagcsomagot kapsz. Ez általában a következőket tartalmazza:

 • Modul vázlat

 • Fejezet kiadványok

 • SGS leírások

 • A modulok értékeléséhez szükséges engedélyezett anyagok (adott esetben)

Mindegyik fejezetet egy rögzített (aszinkron) online előadás kísérte. Az előadások jellemzően 1 órát tartanak.

A tantermi anyagokat olyan oktatók készítik el, akik gyakorlatilag képzett ügyvédekként dolgoztak. Ez biztosítja, hogy az SGS-kben, gyakorlatokban vagy független tanulmányokban végzett gyakorlati tevékenységek mindennemű esettanulmányok keretében valósuljanak meg, amelyek alaposan felkészítik Önt a gyakorlatban való munkavégzésre.

Online tananyagok

Mind a nappali, mind a részmunkaidős hallgatók különböző formátumokban kapják meg a kiváló minőségű online előadást, hogy annyiszor nézhessenek, amennyit csak szeretne a felkészülés és a felülvizsgálat során. Minden SGS verziója elérhető online, és a szinkronizált online oktatóanyagaink is rögzítésre kerülnek, és interneten is elérhetővé válnak, így bármikor és bárhol megszerezhessenek és módosíthatók.

Karakter és alkalmasság

Az elismert képzési idő megkezdése előtt és a Solicitors 'Regulatory Authority által az ügyvédként történő felvétel előtt köteles feltüntetni a jellegével és alkalmasságával kapcsolatos kérdéseket. Ha aggódik amiatt, hogy karakteres és alkalmassági problémája lehet, akkor a korai értékelési eljárást kell követnie, mivel a képzés nem kezdődhet meg az értékelés megtörténtéig.


Látogatás a BPP University Iskolába/>

Ha érdeklődik a BPP University Jogoktatási Iskolától a GDL tanulmányozásához, látogasson el hozzánk azáltal, hogy részt vesz az egyik nyitott estén, vagy kérünk egy építtetőt és egyéni oktatót a kívánt központban.

díjak

2018. szeptember kezdete, teljes munkaidős és részidős programok:

 • Birmingham: £ 12,740
 • Bristol: 12.740 £
 • Cambridge: £ 12,740
 • Leeds: £ 11 930
 • Liverpool: 11 930 £
 • London Holborn: £ 16.200
 • Manchester: 11 930 £
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Tovább

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Kevesebb
Manchester , London , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Több Kevesebb