LLM banki és pénzügyi jogban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A program áttekintése

Ez egy jellegzetes LLM program, amely figyelembe veszi a banki és pénzügyi törvényeket és szabályozásokat. Lehetősége van széles körű kérdések megvizsgálására, amelyek a törvények, a szabályozás, a politika és a gyakorlat banki és pénzügyi hatásait érintik. A vezető tudósok oktatják Önt, akik nemzetközileg elismert kutatási profilokkal rendelkeznek erről a témáról.

A program különféle banki és pénzügyi joggal foglalkozó szakos egységeket foglal magában. Ez alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik jogi, pénzügyi, üzleti vagy szabályozási pályafutást keresnek. Az ezen LLM-hez való tanulás előnyei között szerepel az általa kínált tantárgy-lefedettség és az általa elősegíthető átadható készségek. Úgy tervezték, hogy javítsa a gyakorlati beállítások és a karrier széles skáláját.

Nagy és élénk nemzetközi közösségünk van, és a Bristoli Egyetemen LLM hallgatók részesülnek a világ vezető szakértői által tanított kis osztályokból.

Programszerkezet

Ön négy egységet vesz igénybe (összesen 120 kreditpont, mindegyik 30 kreditpont) és egy kötelező disszertációt (60 kreditpont). Lehetősége van három speciális banki és pénzügyi egység kiválasztására, majd egy további egység kiválasztására a többi LLM programunk közül.

Lépjen ki a díjakból

Minden tanított mesterképzésnek, kivéve, ha a szenátus mentességet élvez, lehetővé kell tennie a hallgatók számára, hogy posztgraduális diploma vagy bizonyítvánnyal kilépjenek a programból.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell 120 kreditpontot, ebből 90-nek az M / 7 szintűnek kell lennie.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen el kell végezniük 60 kreditpontot, ebből 40 M / 7 szintűnek kell lennie.

Fokozat besorolások:

Érdemes vagy megkülönböztető díj megengedett a posztgraduális oktatott mesterek, oklevelek és bizonyítványok esetében, ha ezeket kifejezetten a belépési szintű képesítéseknek nevezik. Az érdem vagy a Megkülönböztetés díja nem engedélyezett a kilépési díjak esetében, ha a hallgatóknak akadémiai okokból kell kilépniük a programból. Érdemes vagy megkülönböztető díjjal történő kilépési díj engedélyezhető, ha a hallgatókat kivételes körülmények akadályozzák meg a tervezett díj kitöltését.

A díj besorolása a végső programjelhez képest a következő:

Díj megkülönböztetéssel *: legalább 100 a 100-ból a tanított alkotóelemért, és a mesterdíjak esetében legalább a 100-ból a disszertációért. ** A karok fenntartják a mérlegelési jogkörüket ezen küszöbérték növelésére.

Díj Merittel *: a 100-ból legalább 60 az oktatott alkotóelemért, és a mesterdíjak esetén a 100-ból legalább 60-ból a disszertációért. A karok fenntartják a mérlegelési jogkörüket e küszöbértékek növelése érdekében.

* A Jogi Főigazgatóság külön rendeleteket tartalmaz a megkülönböztetés és az érdemek odaítélésére.
** A Megkülönböztetés elnyeréséhez a Mérnöki Kar legalább 100-ból 70-et igényel a tanított komponensre, és a mesterdíjak esetében a 100-ból legalább 70-et igényli az értekezés.

Diploma / bizonyítvány szakaszai:

Az összes oktatott mesterképzésnek, kivéve, ha a szenátus mentességet élvez, lehetővé kell tennie a hallgatók számára a választást, vagy el kell hagyniuk a posztgraduális diploma vagy bizonyítvány szakaszában való távozást.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell 120 kreditpontot, ebből 90-nek az M / 7 szintűnek kell lennie.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen el kell végezniük 60 kreditpontot, ebből 40 M / 7 szintűnek kell lennie.

lady justice, legal, lawjessica45 / Pixabay

Belépési követelmények

A második felső osztály felsőfokú jogi diplomát vagy a megfelelő jogi alkotóelemmel rendelkező fokozatot kap. Az egyenértékű képesítéssel rendelkező nemzetközi hallgatóknak be kell nyújtaniuk vizsgálati eredményeik átiratát (ennek hivatalos angol fordításnak kell lennie, ha az eredeti nem angolul).

Az elismert korábbi tanulás jelenleg nem elfogadott. Nincs szükség korábbi vagy szakmai tapasztalatra.

Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nem az első nyelv, akkor meg kell felelnie a következő profilszintnek:

Profil B

El kell érnie a kívánt szintű angol nyelvet, hogy a választott kurzuson / programon helyet szerezzen.

A különböző tanfolyamok / programok eltérő szintű nyelvi készségeket igényelnek. Ezeket a képességi szinteket „profiloknak” nevezzük. A kiválasztott kurzus / program profilja megjelenik a tanfolyam / program oldalon.

A követelmények teljesítéséhez szükséges tesztek és szintek minden profiloldalon találhatók.

Az angol nyelvvizsga tesztnek a program / tanfolyam kezdetétől számított két éven belül meg kell szereznie.

Karrier

Ez a tartalom és a tanításhoz való megközelítés e programban meg fogja fejleszteni a megértését és az átruházható készségeket, amelyek viszont változatos pályafutásokat nyitnak meg a törvény, a pénzügy, az üzleti vagy a pénzügyi szabályozás területén. Ez az LLM lehet ugródeszka az ilyen karrierek számára, vagy megfelelő tanulmányi program lehet az ezeken a területeken már dolgozó emberek számára.

Az érdeklődésre számíthat majd a jogi, politikai, politikai és rokon szakterületű diplomások, vagy pedig kutatói karrier folytatása terén.

Utoljára frissítve May 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára