LLM az orvosi jog és etika területén (ONLINE TANULÁS)

Általános információk

Program leírás

A program leírása

Az orvosi jogi és etikai tudomány felsőoktatási intézménye az Edinburgh Law School szakértelmére és hagyományára támaszkodva olyan nemzetközileg összpontosított, interdiszciplináris programot kínál, amely a rugalmas tanulást és a legmodernebb oktatást ötvözi az orvostudomány, a jog és az orvoslás minden fontos kérdése tekintetében. etika ma.

Az orvosi jog egy lenyűgöző tanulmányi terület, hiszen az orvosi kutatások előrehaladása és az új technológiák megváltoztatják az orvostudomány határait. Új egészségügyi problémák jelentkeznek, és a betegek joga egyre inkább központi szerepet játszik. Új és összetett orvosi jogi dilemmák jelentkeznek a klinikai gyakorlatban, az emberi egészség valóságában, valamint a betegek és az egészségügyi szakemberek közötti kapcsolatokban.

A program lehetővé teszi az orvosi törvény és az etika nemzetközi és interdiszciplináris dimenzióinak feltárását. Lehetősége lesz arra, hogy megvizsgálja az egészségügyi politikát és az orvostudomány szabályozását a világ különböző részein. Ön is értékeli a válaszokat a technológia és vitát lehetséges futures az orvosi törvény.

Az alkalmazásokat a jogi szakemberek és az egészségügyi szakemberek, köztük az orvosok és az ápolónők, valamint az e területet érdeklő összes személytől üdvözölik.

Programszerkezet

Ahhoz, hogy elnyerjék az LLM orvosi törvényét és etikáját, hat kurzust kell elvégeznie, amelyek közül négy kötelező tanfolyamot és 10 000 szóbeli értekezést kell választania az Ön által kiválasztott időtartam alatt.

A tanulmányai során lehetőséget kap arra, hogy akár két kurzust is tanulhasson különböző témákról, mint például az információtechnológia, a szellemi tulajdonjog vagy a nemzetközi kereskedelmi jog.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tanfolyamok adott kurzusai változhatnak.

Tanulási eredmények

Miután tanulmányozta a programot, akkor nemcsak a jogi kontextusban, hanem az etikai, társadalmi és elméleti kontextusokban is jól megismerhetővé válik az orvos-jogi kérdések megértése.

Ez a program alkalmas arra, hogy felkészítse a hallgatókat a fejlett kutatásokra.

Karrierlehetőségek

Az on-line távoktatási programot végző hallgatók a jog és a kapcsolódó jogi területek közötti karriert vesznek részt, beleértve a helyi és nemzetközi cégek munkáját, kormányzati jogi osztályokat, egyéb állami intézményeket, nemzetközi szervezeteket és egyetemeken.

A programok egyben ideális platform a fejlett kutatásokhoz.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es kitüntetése, vagy nemzetközi megfelelője. Az ön végzettségének nem kell a törvény tárgya, de elismert felsőoktatási intézménytől kell származnia.

A pályázat részeként figyelembe veszik a többi képesítést és szakmai tapasztalatot is.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

  • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
  • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
  • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
  • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
  • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
  • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Edinburgh Law School angol nyelvvizsga

Az Edinburgh Law School az egyetemi angol nyelvoktatással közösen kifejlesztett egy alternatív angol nyelvvizsgát a pályázóknak az online távoktatási jogi programokra, amelyek a 2017/18-as tanévre való belépéshez szükségesek.

A teszt az egyetem által jelenleg elfogadott angol nyelvvizsga alternatívája, mint például az IELTS, a TOEFL-iBT, a PTE (A), a CAE és a CPE.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a tesztet csak az angol nyelvű követelményeknek való megfelelésre lehet felhasználni a posztgraduális program jogi úton történő bejutásának az online távoktatással az Edinburgh-i Egyetem, az Edinburghi Jogú Iskolán.

Jelentkezési határidők

  • A program kezdete: 2019. január 14
  • Jelentkezési határidő: 2018. november 13

Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb nyújtsa be a kitöltött kérelmet, különösen akkor, ha finanszírozást igényel, vagy vízumkötelezettséget igényel. A késői alkalmazásokra is számíthatunk, ha rendelkezésre állnak a helyek.

Figyelmesen figyelemmel kísérjük az alkalmazási számokat annak érdekében, hogy képesek legyenek mindazok elhelyezésére, akik fogadnak ajánlatokat. Ezért szükség lehet a program bezárására a közzétett határidőkön belül. Ha ez a helyzet, négyhetes figyelmeztetést teszünk fel.

Hogyan kell alkalmazni

Adjon hivatkozást az alkalmazásával.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Kevesebb
Edinburgh , UK Online + 1 Több Kevesebb