LLM az innováció, a technológia és a törvény

Általános információk

Program leírás

A program leírása

A program célja a legszélesebb értelemben vett, a jog, a technológia, a kereskedelem és a társadalom közötti kapcsolatok fejlett tudása és megértése.

Vizsgálja a jog szerepét az új és feltörekvő technológiák megválaszolásában, szabályozásában és előmozdításában, valamint hangsúlyozza a technológia szerepét a jogi és bírósági folyamatok támogatásában és irányításában.

A fokozat a tárgy nemzetközi jellegére összpontosít, és minden kurzus összehasonlítja a jelenlegi jogi fejlődést.

Programszerkezet

Ez a program a technológiai, a kommunikációs, az IP és az orvosi jog területén nemzetközi szemszögből kínál számos kurzust, így lehetőséget ad arra, hogy a programot az Ön igényeihez és érdekeihez igazítsa.

A program 180 kreditből áll, mely 120 kredites (60 kredit félévenként) tanfolyamot és 60 000 kredit értékű 10 000 szóbeli értekezést tartalmaz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az előre nem látható körülmények vagy az egyes kurzusok iránti kereslet hiánya miatt nem tudjuk az összes tanfolyamot olyan módon működtetni, amilyennek a meghirdetettek a tanév kezdetét jelzik.

A 2018/19-re tervezett programstruktúra és tanfolyamok részleteit megtalálhatja a Jogi Iskola honlapján.

Tanulási eredmények

Miután befejezték a programot, a diákok a jogi folyamatokkal kapcsolatos technológiával kapcsolatos jog és technológiai támogatás megértésében fognak megjelenni, nemcsak jogi, hanem kereskedelmi, társadalmi, etikai és kulturális kontextusukban is.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság 2: 1-es díjazása, vagy annak nemzetközi megfelelője, a jog.

A társadalomtudományi tantárgyban egy brit 2: 1-es kitüntetést vagy nemzetközi megfelelőjét is figyelembe lehet venni.

Angol nyelvi követelmények

Minden pályázónak az alábbi képesítéssel kell rendelkeznie az angol nyelvtudás bizonyítékaként:

  • egyetemi vagy mesterképzés, amelyet angol nyelven tanítottak és értékeltek többségi angol nyelvű országban, ahogy azt az Egyesült Királyság vízumai és bevándorlása meghatározza
  • IELTS: összesen 7,0 (minden egyes modulban legalább 6,5)
  • TOEFL-iBT: összesen 100 (minden egyes modulban legalább 23)
  • PTE (A): összesen 67 (legalább 61 a "kommunikációs készségek" szakaszokban)
  • CAE és CPE: összesen 185 (minden egyes modulban legalább 176)
  • Trinity ISE: ISE III mind a négy komponensen

Az angol nyelvtanítással és -értékeléssel rendelkezőknek legfeljebb három éveseknek kell lenniük a szakok kezdetén. A nyelvvizsgáknak legfeljebb kétévesnek kell lenniük a szakok kezdetén.

Jelentkezési határidők

Javasoljuk, hogy alkalmazzon legalább egy hónappal a belépés előtt, hogy elegendő idő álljon rendelkezésére az alkalmazás feldolgozásához. Ha Ön is pályázik a finanszírozásra, vagy vízumkötelezettséget igényel, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb alkalmazzuk. Késői jelentkezéseket lehet fontolóra venni, ha rendelkezésre állnak a helyek, de először tanácskozni kell az illetékes felvételi hivataltal.

Hogyan kell alkalmazni

Adjon hivatkozást az alkalmazásával.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Kevesebb
Edinburgh , UK Online + 1 Több Kevesebb