LLM az információs technológiában és a szellemi tulajdonjogban

Általános információk

Program leírás

A törvény jövője digitális. Ez az innovatív LLM kritikus és intellektuális specializációt kínál Önnek ezen a gyorsan fejlődő területen.

Tanulhat a mai vezető ügyvédektől, és kutatásaink alátámasztják tanításunkat. Meg fogja vizsgálni azokat a kérdéseket, amelyek felelősek a jogrendszer előtérbe helyezésében az internet irányításában. Emellett elméleti és gyakorlati betekintést kap, amely lehetővé teszi az információtechnológia és a szellemi tulajdonjog összefonódott területeinek elsajátítását.

A Sussex Jogi Iskola valóban nemzetközi, ösztönző és magával ragadó tanulási környezetet kínál az Ön számára gazdag tudásbázis létrehozásához. Felkészítjük Önt jövőbeli karrierjére - kurzusaink célja a készségek képzése, amelyek megtanítják, hogy logikusan gondolkodjon a jogi problémákról.

A Brightonban található szilikonparttól néhány percre, Londonból mindössze egy órás vonatúttal elérhető a digitális ügyvédi irodák munkája, valamint az európai intézményekben és az Egyesült Nemzetek Szervezetében a jogszabályok kialakítása.

Belépési követelmények

Egyesült Királyság követelményei

Fokozat követelményei: Általában kell rendelkeznie felső, második osztályú (2.1) felsőfokú diplomával vagy annál magasabb fokozattal.

Tárgy-specifikus követelmények: A képesítésnek törvényben kell lennie. A kurzusra akkor is számíthat, ha más szakmai képesítéssel vagy azzal egyenértékű tapasztalattal rendelkezik.

Nemzetközi követelmények

IELTS (akadémiai): Normál szint (6,5 összesen, beleértve legalább 6,0 minden komponensben).

Felvételi információk a pályázók számára

Jelentkezés: A posztgraduális pályázati rendszerünkkel jelentkezik Sussexre.

Személyes nyilatkozat: Igen. A jelentkezés részeként személyes nyilatkozatot kell benyújtania.

Jelentkezési határidők

 • 2020. augusztus 1. (nemzetközi)
 • 2020. szeptember 1. (Egyesült Királyság / EU)

tanfolyam részletei

Teljes munkaidős és részmunkaidős tanulmány

Válassza ezt a kurzust teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben, a munka és a személyes élet körül. A nappali tagozatos modulok felsorolása az alábbiakban található.

A részidős kurzus részleteivel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az lps@sussex.ac.uk címen

modulok

Ezek a modulok a 2020/21 tanévben futnak. Ezekben a modulokban azonban változások történhetnek a személyzet rendelkezésre állása, a hallgatói igények vagy a tantervünk frissítései miatt. Gondoskodunk arról, hogy a lehető leghamarabb értesítsük pályázóinkat a modulok változásáról.

Core modulok

A fő modulokat a tanfolyamon lévő összes diák veszi át. Ők szilárd alapot nyújtanak a kiválasztott témában, és felkészítenek arra, hogy feltárja a leginkább érdeklő témákat.

 • LLM értekezés
 • Fejlett jogi kutatás és írás
 • A szellemi tulajdonjog szempontjai
 • Az információs törvény kritikus megközelítései

Lehetőségek

Az alapmoduljai mellett választhat olyan lehetőségeket is, amelyek szélesítik a látóhatárat és a kurzust az érdeklődésetekhez igazítják.

 • Cyber Law
 • Digitális szellemi tulajdonjog
 • A szellemi tulajdon és a technológia szabályozásának nemzetközi szempontjai
 • Adatvédelmi és adatvédelmi törvény
 • A kreatív iparágak szabályozása

Tanulmányút

Lehetősége van felkeresni az Európai Unió intézményeit Brüsszelben és Luxemburgban, valamint a Szellemi Tulajdon Világszervezetét (WIPO) és az ENSZ más szerveit Genfben.

Mennyibe kerül?

díjak

 • Egyesült Királyság / EU hallgatók: évi 9 250 font
 • Csatorna-szigetek és a Man-sziget hallgatói: évi 9 250 font
 • Nemzetközi hallgatók: £ 18 500 évente

További költségek

Felhívjuk figyelmét, hogy minden költség a legjobb becslés a jelenlegi piaci értékek alapján. A költségeket a tanfolyam kezdetén kell megfizetni, hacsak másképp nincs megadva. Minden évben felülvizsgáljuk a becsléseket, és ezek az inflációtól függően változhatnak.

Informatikai és szellemi tulajdonjogi szövegek

Javasoljuk, hogy vásároljon bizonyos opcionális szövegeket mintegy 70 fontért. Ezek a szövegek elérhetők az egyetemi könyvesboltban, online és más üzletekből.

Ajánlott szövegek

A tanfolyam választható, de ajánlott szövege 20 és 50 font között kerül.

Hogyan tudom finanszírozni a tanfolyamomat?

Posztgraduális Masters kölcsönök

Legfeljebb 11 222 font kölcsönt kölcsönözhet a díjak és a megélhetési költségek fedezésére, ha a kurzus 2020. augusztus 1-jén vagy azt követően kezdődik. a Mesterek.

ösztöndíjak

Célunk annak biztosítása, hogy minden diák, aki velünk akar tanulni, képes a pénzügyi akadályok ellenére, hogy továbbra is vonzzuk a tehetséges és egyedi egyedeket.

Karrier

Akkor azzal a készséggel jár, hogy digitális ügyvédré váljon, és képes gyakorolni egy nagy ügyvédi irodában (rendes vagy kormányzati). Majd elsajátítja mind a tartalmi, mind a szállítási kérdéseket, hogy valóban összehangolt digitális ügyvédré váljon.

Felkészülnek a további doktori szintű tanulmányi készségekre, valamint az informatikai és szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos szakmai gyakorlatra Londonban, Brüsszelben és az egész világon.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent en ... Tovább

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Kevesebb