LLM az európai üzleti jogban

Általános információk

Program leírás

A program alapos megértést nyújt mind az Európai Unió üzleti jogának gyakorlati, mind elméleti szempontjairól, valamint arról, hogy a belső piac hogyan működik globális összefüggésekben. A hallgatók elsajátítják az EU alkotmányjogi ismereteit is, mint az európai üzleti jog teljes megértésének szükséges alapját. A tanfolyam folyamán a hallgatók széles körű lehetőséget kapnak tudásuk gyakorlati megvalósítására, valamint tanulmányozására mind az akadémikusoktól, mind a gyakorlóktól.

Az European Business Law kétéves program, de a hallgatóknak lehetősége van az első év végén diplomamunkát írni, majd egyéves végzettséggel befejezni a programot. A kétéves mesterképzésben részt vevő hallgatók testreszabhatják a programot úgy, hogy választható kurzusokat választanak, amelyek megfelelnek érdeklődésüknek és karrier-ambícióiknak. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a személyre szabott specializációt, és versenyképességet biztosít a munkaerő-piaci jövőbeli pozíciókra való jelentkezéskor.

Karrier kilátások

Az üzleti jog, valamint a gazdasági és kereskedelemmel kapcsolatos kérdések hagyományos jogi tanulmányainak egyedülálló kombinációjával és az uniós jog alkotmányos felépítésének szilárd alapjára építve ez a program ideális felkészülést jelent a magángyakorlaton belüli karrierre, a házon belüli jogi munkára vagy álláshelyek nemzeti vagy EU intézményekben. Ezenkívül jó alapot nyújt a tudományos karrier folytatása iránt érdeklődő hallgatók számára.

További információkért lépjen kapcsolatba a master program koordinátorával, Anders Tröjer-rel , anders.trojer@jur.lu.se.

További információ a https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-JAEHA oldalon található.

Miért Lund University ?

Lund University 1666-ban alapították, és Észak-Európa egyik legrégebbi, legszélesebb és legfinomabb egyeteme. Az egyetem a világ 100 legfontosabb egyeteme közé tartozik a QS World University Rankings 2020-ban, és ez az első választás a nemzetközi hallgatók számára, akik Svédországba érkeznek - a világ egyik leginnovatívabb, fenntarthatóbb és demokratikusabb országa.

Ha nemzetközi hálózatát globális tantermi környezetbe kívánja építeni, akkor a Lund University nagyszerű lehetőség. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. A csoportmunka és az informális tanár-hallgatói kapcsolatok megkönnyítik a mélyreható tanulást.

Az egyetem Lund-ban található, egy bájos és kompakt egyetemi város Dél-Svédországban, mindössze 35 percre Dánia koppenhágai repülőtértől. A város híres élettel teli hallgatói életéről, és számos világhírű kutatási létesítmény és nemzetközi vállalat számára is otthont ad.

Tudjon meg többet a Lund University a www.lunduniversity.lu.se címen

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Tovább

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Kevesebb
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Több Kevesebb