LLM az alkalmazott emberi jogokban

Általános információk

Program leírás

Fejlessze készségeit, építsen hálózatot és váljon foglalkoztatható szakembergé az emberi jogok területén az élő projektek során a kurzus során.

Ez a posztgraduális diploma megalapozza az emberi jogi törvénybe való beillesztést és a meglévő diplomáját. Az emberi jogi elméletek és gyakorlatok széles skálájával foglalkozik, és szakképzett, jól képzett és alkalmazható szakemberként végzett.

 • Szerezzen szakértelmeket a nemzetközi vagy a hazai emberi jogok területén.
 • Alkalmazza készségeit az emberi jogi szakemberek mellett az egész tanfolyamon.
 • Az emberi jogi törvények, elvek és politika mély megértése, a meglévő képesítésekre építve.
 • Munka a valódi emberi jogi kérdésekkel a külső ügynökségekkel
 • Növelje karrierjét, és az átmenetet egy kifizetődő szerepre tegye.

Az LLM Alkalmazott Emberi Jogok a Helena Kennedy Nemzetközi Igazságügyi Központban kerülnek megrendezésre.

Jogi készségeit az akadémikusokkal, az önkéntesekkel és a szakemberekkel való együttműködésen keresztül alkalmazza, így az elméleti megalapozottság mellett valós tapasztalatokat szerezhet.

106416_DS-097-Law-Criminology.jpg

Tanfolyam tartalom

A központi modulok tartalmazhatnak:

Értekezés

Ön kiválasztja saját emberi jogi területét a kutatáshoz, és egy olyan felügyelőhöz tartozik, aki szakterületének szakértője, és támogatni fogja a kutatást. A kutatás végezhető a területen, vagy korábban publikált tanulmányokon alapul, és sok lehetőség nyílik a meglévő kutatási projektekkel való együttműködésre.

Emberi jogi képviselet

Fedezze fel az érdekképviselet azon módszereit és technikáit, amelyek számos környezetben fejlesztik az emberi jogokat számos alkalmazott tanulási környezetben, beleértve a valós életet és szerepjáték példákat, valamint átfogóbb szimulált tanulási gyakorlatokat. A modulot olyan nem kormányzati szervezetekkel együttműködve szervezik, akik a tanári csapatot szakmai gyakorlati példákkal támogatják. A tartalom a gyakorlatban az érdekképviseletre összpontosul, ahol helyi, országos és nemzetközi szinten különböző környezetekben alkalmazhatja az érdekképviseleti készségeket.

Emberi jogok és jogi ösztöndíj

Bevezetés az emberi jogok és a jogi kutatások módszereihez és technikáihoz, amelyek olyan workshopokat tartalmaznak, amelyek lefedi a jogi ösztöndíj alapjait és az emberi jogi területen az akadémiai jogalkotást. A workshopok a gyakorlati kutatási, vitarendezési és írásbeli tevékenységekre összpontosítanak, amelyeket csak néhány nappal megelőzően terveznek, hogy ösztönözzék a nagyobb intenzitást a készségek alkalmazására.

Emberi jogok a 21. században

A háborús bűncselekmények (nemzetközileg és nemzetileg) büntetőeljárása, az államok elleni erőszak (pl. Irak), a környezetvédelem, az emberi jogok védelme (pl. A terror elleni háború) felhasználásának jogszerűsége és a gazdasági hatások az olyan intézmények, mint a Világkereskedelmi Szervezet munkája által támogatott globalizáció csak néhány olyan terület, amelyet ebben az izgalmas modulban fognak megvitatni. A hallgatók rendelkeznek azzal a megértéssel és képességgel, hogy lehetővé tegyék számukra, hogy pozíciókat szerezzenek kormányokban, kormányközi szervezetekben (például az Egyesült Nemzetek Szervezetében), nem kormányzati szervezetekben és ügyvédi irodákban, amelyek mindegyike aktívan keres olyan ügyvédeket, akik képesek vállalni a globális jog és igazságosság új és összetett kérdéseinek kifinomult jogi és egyéb társadalomtudományi elemzését.

Az emberi jogok és a társadalmi igazságosság elvei

Kérdezd meg a jelenlegi és felmerülő témákat, vitákat, ellentmondásokat és az emberi jogokkal és a társadalmi igazságossággal kapcsolatos kérdéseket, és próbáljatok kihúzni azokat a mítoszokat, amelyek néhány alapelvre vonatkoznak, amelyeken ezek a fogalmak alapulnak. A modul kiemeli azokat az egymással versengő érdekeket, prioritásokat és véleményeket, amelyek az emberi jogok és a társadalmi igazságosság menetét Nagy-Britanniában és világszerte alakítják. Az egyenlőségről, az igazságosságról, a tisztességességről, a társadalmi befogadásról és a globális etikáról szóló kérdések megvitatásra kerülnek az elszámoltathatóság, a "jogállamiság", az átláthatóság és az életkor, nem, etnikai hovatartozás, fogyatékosság és más "védett jellemzők" miatt felmerülő kérdésekkel együtt.
106415_DS-150-Law-Criminology.jpg

Élő projektek

A tanfolyam során lehetőséget kap arra, hogy olyan élő projektekkel vegyen részt, amelyek lehetővé teszik, hogy megértsük a mai emberi jogi ügyeket és kérdéseket. Ez magában foglalhatja a nem kormányzati szervezetekkel való együttműködést, a nemzetközi emberi jogi szervek látogatását Európában, a nemzeti és nemzetközi ügynökségekhez intézett írásos beadványok készítését, illetve a kutatási elhelyezést.

Hálózati lehetőségek

Az emberi jogokkal foglalkozó szakemberek, szakemberek és szervezetek - köztük a Shami Chakrobarti és Trevor Phillips - rendszeresen foglalkoznak a munkahelyi hálózatépítéssel, szakmai gyakorlattal és az események tervezésében való részvétellel. Az Emberi Jogok és Társadalmi Igazságosság és a Szociális-Jogi Kutatócsoportok, valamint a Jogi és Kriminológiai Osztály munkatársaival rendszeresen együttműködik.

Jövőbeli pályafutás

Ez a kurzus felkészíti Önt egy karrierre

 • emberi jogi jog vagy fejlesztési munka
 • emberi jogi érdekképviselet
 • akadémia vagy tanítás
 • nem kormányzati szervezetek (NGO-k)
 • helyi és központi kormányzati szolgáltatások
 • kutatási és fejlesztési szervezeteket

Belépési követelmények

Jellemzően 2,2-es vagy mesterséges törvény vagy azzal egyenértékű. Tudjon meg többet az országspecifikus képzettségről, amit elfogadunk a nemzetközi képesítések oldalon.

Ha az angol nem az első nyelved, akkor IELTS 6.5-es pontszámmal kell rendelkeznie, legalább 6,0-val írásban és 5,5-en minden más területen, vagy azzal egyenértékű területen.

Ha nincs ilyen tudományos képzettsége, az Ön személyes, szakmai és munkatapasztalata és egyéb formális képzettsége alapján egyénileg megvizsgálhatjuk kérelmét.

Időtartam és díjak

 • Kezdési időpontok: szeptember, január
 • Időtartam: Egy év
 • díjak:
  • EU-diákok 2019/20 tanévben 7.200 £ a tanfolyamra
  • Nemzetközi diákok 2019/20 tanév 13.500 £ a tanfolyam
 • Határidő: Kérjen információt
Utoljára frissítve feb. 2019

Az iskoláról

Sheffield Hallam University is a welcoming community of students and staff from more than 120 countries. We offer exceptional teaching across 700 programmes at foundation, undergraduate, postgraduate ... Tovább

Sheffield Hallam University is a welcoming community of students and staff from more than 120 countries. We offer exceptional teaching across 700 programmes at foundation, undergraduate, postgraduate and research degree level. With more than 31,000 students, we are among the largest universities in the UK. Kevesebb