LLM az adózásban

Általános információk

Program leírás

LLM az adózásban

120676_USD-Coast.jpg

Program leírása

A University of San Diego School of Law adózási LLM programjának öregdiákjai több mint 40 éve sikeresen gyakorolnak Kaliforniában, az Egyesült Államokban és az egész világon. Magas rangú LLM programunk biztosítja a hallgatók számára az elméleti és gyakorlati keretet, hogy képzett vezetőkké váljanak az adójog területén.

Annak érdekében, hogy alkalmazni ezt a Master of Laws programot, meg kell kapnia a JD diplomát egy amerikai jogi iskolában, vagy meg kell szereznie a jogi diplomát (például a Bachelor of Laws) egy akkreditált intézmény egy másik országban, mint az Egyesült Államok .

Az LLM adózás fokához 24 kredit tanfolyam elvégzéséhez van szükség, beleértve a három kötelező tanfolyamot: társasági adó (3 kredit), partnerségi adó (3 kredit) és nemzetközi adó (3 kredit). A kötelező tanfolyamokról az igazgató lemondhat, ha bármely hallgató azt indokolja. A fennmaradó szükséges hitelórákat az adó tanfolyamok széles választékából és (az igazgató engedélyével) más kapcsolódó tanfolyamokból választhatjuk ki.

120671_36155075092_dab2fe9226_o.jpg

jelentkezési követelmények

A jelentkezési folyamat támogatása érdekében kérjük, olvassa el a jelentkezési ellenőrző listánkat. További információt szerezhet és hozzáférhet online alkalmazásunkon a weboldalunkon.

Az őszi félévben az LLM programok bejutásának elsőbbségi határideje: június 1. A tavaszi félév első napja: november 1. A Graduate Programs Office "rolling admissions" folyamatot használ, így amint a fájl befejeződik azt a felvételi bizottság elé terjesztik.

120672_AdobeStock_240916513.jpeg

Oktatás

Az LLM oktatási díja a 2019-2020-as tanévre vonatkoztatott adózási programban 1 885 dollár hitelenként. A tandíjak és díjak változhatnak; a jelenlegi tandíjak elérhetőek a Jogi Iskola Pénzügyi Támogatás weboldalán. Az LLM az adózási programban 24 kreditet igényel.

A Posztgraduális Program Iroda érdemi ösztöndíjat kínál LLM hallgatóknak, ideértve az LLM adójelölteit is. Ezt az ösztöndíjat azoknak a nappali tagozatos hallgatóknak ítélhetik meg, akik belépnek az őszi vagy a tavaszi félévbe, és a felvételi fájl tartalma alapján ítélik oda. Ehhez az ösztöndíjhoz további jelentkezés nem szükséges.

A Jogi Pénzügyi Segítségnyújtási Irodája válaszokat adhat a pénzügyi támogatással kapcsolatos kérdésekre, beleértve a megfelelő forrásokat a végzős hallgatók felé.120677_150429na-0015-copy.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 9 ... Tovább

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 900 Juris Doctor and graduate law students from throughout the United States and around the world. We are also extremely pleased to report that Princeton Review recently ranked USD as the #1 most beautiful campus in the United States. Kevesebb