LLM az összehasonlító törvényben

Általános információk

Program leírás

LLM az összehasonlító törvényben120675_Campus-Coast-best.jpg

Program leírása

Az LLM az Összehasonlító Jog program kifejezetten az ügyvédek és a jogi végzettségű diplomások kívül az Egyesült Államokban.

Az LLM összehasonlító törvényben való részvételre jelentkezőknek két kötelező kurzusra van beiratkozva, az USA jogi és jogi írása és kutatása. E két kötelező tanfolyam kivételével az összehasonlító jogi programban résztvevők a kurzusokat ugyanabból a tantervből választják, mint a JD-hallgatók és más LLM-hallgatók.

Azok a hallgatók, akiknek az anyanyelve nem angol, szintén jogosultak extra időt kapni a vizsgákon és a fordítási szótár használatán, feltéve, hogy a felvételkor TOEFL / IELTS pontszámot nyújtanak be.

Miközben a diákok ugyanazokat a kurzusokat vehetik igénybe, mint a JD és más LLM jelöltek, előnye, hogy hozzáférést kapnak a két kötelező tanfolyamhoz és a vizsgahelyhez. Ezenkívül a Jogtudományi Kollégium örömmel kínálja az LLM-ben az Összehasonlító Jogon belül specializált koncentrációs területeket:

  • Üzleti és társasági jog
  • Bűnügyi törvény
  • Nemzetközi törvény
  • Szellemi tulajdonra vonatkozó törvény
  • Környezeti
  • Adózás

A fent felsorolt ​​koncentrációk egyikének opcionális választása; a hallgatók nem kötelesek koncentrációt folytatni.

120671_36155075092_dab2fe9226_o.jpg

Alkalmazási igények

A jelentkezési folyamat támogatása érdekében kérjük tekintse át alkalmazást ellenőrző listáinkat. Az online alkalmazás elérhető a weboldalunkon. Szeretnénk, ha a pályázók az LSAC online szolgáltatását használják.

A nemzetközi pályázóknak hivatalos TOEFL vagy IELTS pontszámot kell benyújtaniuk. A pályázóknak rendelkezniük kell az oktatási tesztelési szolgáltatásokkal, hogy a TOEFL hivatalos beszámolóját közvetlenül az irodájukba küldje. A TOEFL minimális ajánlata 93. Az IELTS vizsga esetében a pontszámot közvetlenül az irodánkba kell benyújtani a Nemzetközi Angol Nyelvvizsgáló Rendszer segítségével. A minimális ajánlott IELTS pontszám 7,0.

Az LLM programokra való belépésre a jelentkezési határidő november 1.. Az őszi félévre való jelentkezés határideje június 1. A gördülő felvételi folyamatot használjuk, így amint a fájlt befejeztük, azt a felvételi bizottság elé terjesztjük.

120672_AdobeStock_240916513.jpeg

Oktatás

Az LLM oktatási díja az összehasonlító jog programjában a 2019-2020-as tanévre 1 885 USD / kredit. Az LLM az összehasonlító jog programban 25 kreditből áll. A tandíjak és díjak változhatnak; a jelenlegi tandíjak elérhetőek a Jogi Iskola Pénzügyi Támogatás weboldalán.

Minden teljes munkaidős LLM pályázó automatikusan figyelembe veszi a Merit ösztöndíjakat. Nincs szükség további alkalmazásra. Az ösztöndíjat a felvételi fájl tartalma alapján ítélik oda. A Jogi Pénzügyi Támogatási Hivatal további információkat nyújt a pénzügyi támogatásokról, beleértve a megfelelő forrásokat a nemzetközi diákok felé.

120673_150429na-0015.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 9 ... Tovább

The University of San Diego (USD) School of Law is recognized for the excellence of its faculty, depth of its curriculum, and strength of its clinical programs. Each year, USD educates approximately 900 Juris Doctor and graduate law students from throughout the United States and around the world. We are also extremely pleased to report that Princeton Review recently ranked USD as the #1 most beautiful campus in the United States. Kevesebb