LLM az általános jogi tanulmányokban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A program áttekintése

Kínálunk egy izgalmas és ösztönző posztgraduális jogi programok, amelyek mindegyike felkészíti a különféle karrier. Ha érdekli a jogtudomány az egyetemi diplomán túl, és fejleszteni szeretné analitikai, kutatási és jogi írási készségeit, akkor a Bristol LLM-et kihívásokkal teli és kifizetődő tapasztalatnak találja. Nagy és élénk nemzetközi közösségünk van, és LLM hallgatóink részesülnek a világszínvonalú szakértők által tanított kis osztályok előnyeiből.

LLM programjaink lehetőséget adnak arra, hogy egy adott területre szakosodjon, de választhat egy szélesebb és általánosabb egységválasztékra is. Minden esetben ösztönözni kell arra, hogy mélyebben vizsgálja meg a választott jogi területeket. Lesz esélyed látni, hogy ezek a jogi területek hogyan működnek különféle kontextusokban, figyelembe véve a releváns kérdéseket elméletileg és gyakorlatilag, és számos szempontból.

Ez a program egységek hatalmas választékát kínálja - négy közül választhat bármelyik közül, amelyeket a mi speciális LLM programjainkon kínálunk. A program lehetőséget ad a jogi területek széles körének felfedezésére, és ajtót nyit a különféle jogi és egyéb karrierek számára, mind az Egyesült Királyságon belül, mind azon túl.

Programszerkezet

Az LLM programokban kínált listából négy egységet választ ki (összesen 120 kreditpont, mindegyik 30 kreditpont) és egy kötelező disszertációt (60 kreditpont).

Lépjen ki a díjakból

Minden tanított mesterképzésnek, kivéve, ha a szenátus mentességet élvez, lehetővé kell tennie a hallgatók számára, hogy posztgraduális diploma vagy bizonyítvánnyal kilépjenek a programból.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell 120 kreditpontot, ebből 90-nek az M / 7 szintűnek kell lennie.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen el kell végezniük 60 kreditpontot, ebből 40 M / 7 szintűnek kell lennie.

Fokozat besorolások:

Érdemes vagy megkülönböztető díj megengedett a posztgraduális oktatott mesterek, oklevelek és bizonyítványok esetében, ha ezeket kifejezetten a belépési szintű képesítéseknek nevezik. Az érdem vagy a Megkülönböztetés díja nem engedélyezett a kilépési díjak esetében, ha a hallgatóknak akadémiai okokból kell kilépniük a programból. Érdemes vagy megkülönböztető díjjal történő kilépési díj engedélyezhető, ha a hallgatókat kivételes körülmények akadályozzák meg a tervezett díj kitöltését.

A díj besorolása a végső programjelhez képest a következő:

Díj megkülönböztetéssel *: legalább 100 a 100-ból a tanított alkotóelemért, és a mesterdíjak esetében legalább a 100-ból a disszertációért. ** A karok fenntartják a mérlegelési jogkörüket ezen küszöbérték növelésére.

Díj Merittel *: a 100-ból legalább 60 az oktatott alkotóelemért, és a mesterdíjak esetén a 100-ból legalább 60-ból a disszertációért. A karok fenntartják a mérlegelési jogkörüket e küszöbértékek növelése érdekében.

* A Jogi Főigazgatóság külön rendeleteket tartalmaz a megkülönböztetés és az érdemek odaítélésére.
** A Megkülönböztetés elnyeréséhez a Mérnöki Kar legalább 100-ból 70-et igényel a tanított komponensre, és a mesterdíjak esetében a 100-ból legalább 70-et igényli az értekezés.

Diploma / bizonyítvány szakaszai:

Az összes oktatott mesterképzésnek, kivéve, ha a szenátus mentességet élvez, lehetővé kell tennie a hallgatók számára a választást, vagy el kell hagyniuk a posztgraduális diploma vagy bizonyítvány szakaszában való távozást.

A posztgraduális diploma megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell 120 kreditpontot, ebből 90-nek az M / 7 szintűnek kell lennie.

A posztgraduális bizonyítvány megszerzéséhez a hallgatóknak sikeresen el kell végezniük 60 kreditpontot, ebből 40 M / 7 szintűnek kell lennie.

hammer, horizontal, courtsucco / Pixabay

Belépési követelmények

A második felső osztály felsőfokú jogi diplomát vagy a megfelelő jogi alkotóelemmel rendelkező fokozatot kap. Az egyenértékű képesítéssel rendelkező nemzetközi hallgatóknak be kell nyújtaniuk vizsgálati eredményeik átiratát (ennek hivatalos angol fordításnak kell lennie, ha az eredeti nem angolul).

Az elismert korábbi tanulás jelenleg nem elfogadott. Nincs szükség korábbi vagy szakmai tapasztalatra.

Angol nyelvi követelmények

Ha az angol nem az első nyelv, akkor meg kell felelnie a következő profilszintnek:

Profil B

El kell érnie a kívánt szintű angol nyelvet, hogy a választott kurzuson / programon helyet szerezzen.

A különböző tanfolyamok / programok eltérő szintű nyelvi készségeket igényelnek. Ezeket a képességi szinteket „profiloknak” nevezzük. A kiválasztott kurzus / program profilja megjelenik a tanfolyam / program oldalon.

A követelmények teljesítéséhez szükséges tesztek és szintek minden profiloldalon találhatók.

Az angol nyelvvizsga tesztnek a program / tanfolyam kezdetétől számított két éven belül meg kell szereznie.

Karrier

Ez az LLM program lehetőséget ad a jogi területek széles körének felfedezésére, és ezáltal megnyitja az ajtót a jogi és egyéb szakmák széles skálájához, mind az Egyesült Királyságon belül, mind azon túl. A diplomások ügyvédek, ügyvédek, ügyvédek és kutatókként járnak el nemzetközi és európai szervezetekben, például az Egyesült Nemzetek Szervezetében vagy az Európai Bizottságban. Számos munka a nem kormányzati szervezetek és más ügynökségek számára. Egyes diplomások tovább folytatják tanulmányaikat vagy kutatásokat más egyetemeken.

Utoljára frissítve May 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020.

Bristol is one of the most popular and successful universities in the UK, ranked in the world's top 50 in the QS World University Rankings 2020. Kevesebb
Látogasson el az iskola weboldalára