LLM a vitarendezésben

Általános információk

Program leírás

A vitarendezéssel foglalkozó LLM a vitarendezés elsődleges programjának tekinthető, és a lehető legtöbb rugalmasságot kínálja a diákoknak a vitarendezési oktatásban. Ez a 26 egységprogram az elmélet és a gyakorlat egyensúlyával van felépítve; A diákok különféle alternatív vitarendezési mechanizmusokra fognak összpontosítani, beleértve a tárgyalásokat, a közvetítést és a választottbírósági eljárásokat, valamint a szükséges közvetítési klinika és externship program segítségével.

A hallgatók általánosan tanulmányozhatják koncentrációjukat, vagy koncentrálhatják a közvetítést, a választottbírósági eljárást vagy a peres ügyeket.

Elérhető koncentrációk

Közvetítés

Az LLM vitarendezési hallgatói koncentrációt folytathatnak a közvetítésben. Ez a koncentráció lehetővé teszi a diákok számára, hogy választani tudják a mediációs folyamat aspektusait.

A közvetítői koncentrációban részt vevő hallgatókat felkérik, hogy állítsák össze a koncentrációjukat a diploma megszerzése előtt, és tartalmazniuk kell az alábbi három tanfolyamot:

 • Fejlett közvetítés
 • Közvetítő Klinika
 • Keresztközi kulturális konfliktusok és vitarendezés
 • Válás és családi közvetítés
 • Környezetvédelmi és közpolitikai vitarendezés
 • Választott kérdések a vitarendezésben: bocsánatkérés, megbocsátás és megbékélés
 • Kapcsolódó tézis vagy független tanulmány a tanácsadó jóváhagyásával

döntőbíráskodás

A jogviták rendezésében részt vevő diákok a Választottbírósági eljárásban koncentrációt folytathatnak. Ez a koncentráció rugalmasságot biztosít a diákoknak a hazai és a nemzetközi választottbírósági kérdések egyeztetése érdekében.

A választottbírósági koncentrációban részt vevő hallgatókat arra kérik, hogy állítsák össze a koncentrációjukat az érettségi előtt, és tartalmaznia kell az alábbi három tanfolyamot:

 • Választottbírósági törvény vagy Választottbírósági gyakorlat és Advocacy
 • Nemzetközi kereskedelmi választott bírálati elmélet és doktrína
 • Nemzetközi kereskedelmi választottbírósági eljárás és gyakorlat
 • Nemzetközi befektetési viták
 • Választottbírósági törvény és az értékpapír-ipar
 • Kapcsolódó tézis vagy független tanulmány a tanácsadó jóváhagyásával

Pereskedés

A jogviták rendezésében részt vevő LLM diákjai a peres ügyekben koncentrálhatnak. Ez az összefonódás az amerikai jogi folyamat megértésére összpontosít, és lehetőséget ad a diákok számára, hogy hagyományos gyakorlati orientációjú kurzusokat vegyenek igénybe.

A liturgiai koncentrációban részt vevő hallgatókat az érettségi előtt be kell jelenteniük a koncentrációjuknak, és az alábbi három tanfolyamot kell tartalmaznia:

 • Próba-gyakorlat és elszámolás
 • Gyakorlati gyakorlat
 • Haladó próbaüzem
 • Fellebbezési tanácsadás
 • Komplex jogviták
 • Nemzetközi ligázás
 • Törvényhozási folyamat
 • Kapcsolódó tézis vagy független tanulmány a tanácsadó jóváhagyásával

Miért kap egy LLM-et Pepperdine-ből?

Jóváhagyja a NY vagy a CA sávot, miközben az ADR-re összpontosít

A vitarendezés fokozottabb használatával több nemzetközi ügyvéd és bíráló úgy dönt, hogy tárgyalásokra, közvetítésre vagy választottbíráskodásra szakosodott, miközben megfelel a Kaliforniai vagy a New York-i vizsga-vizsga követelményeinek

Executive formátum, amely rugalmas ütemezést kínál

Az egyhetes, két hétvégén és a hagyományos teljes félév formátumban elérhető kurzusok segítségével a szakemberek részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben folytathatják a programot az elfoglalt ütemüknek megfelelő ütemben.

Most kínálja az LLM a JD Transfer programot

A Pepperdine LLM hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a JD Programot a LSAT (Law School Admission Test, LSAT) bevonása nélkül átszállóként alkalmazzák.

Nyári jogi angol képzési program

Ez a négyhetes képzési program célja, hogy erősítse a jogi beszédet, hallgatást, olvasási és írás képességeket a nem anyanyelvi beszélők számára, és júliusban négy hétig találkozik.

Díjnyertes vitarendezési oktatás

Amellett, hogy US News

Fordítsd az elméletet a gyakorlatba

Gyakoroljon gyakorlati tapasztalatot tárgyalási, közvetítési és döntési tanulással. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a klinikai és externship programokon keresztül fejlesszék készségeiket, amelyek valós eseteket közvetítenek.

A legtágabb vitarendezési tanterv

A Pepperdine a legszélesebb körű tananyagot kínálja több mint 50 különböző vitarendezési kurzussal a Tanúsítvány, Mesterek és LLM számára a Vitarendezési Programokban, beleértve számos vitarendezési klinikát és externships-et.

ösztöndíjak

Az oktatáshoz való hozzáférés iránti elkötelezettségének köszönhetően a Straus Intézet hagyományosan nagylelkű ösztöndíjakat kínált a hallgatóknak érdemeik és szükségleteik alapján, és büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ig továbbra is ösztöndíjakat kínálunk. további dokumentáció szükséges. Ezen túlmenően a Straus Intézet tanévenként egy teljes tandíj ösztöndíjat kínál.

A világ legnagyobb konfliktuskezelési könyvtára

A Pepperdine az American Arbitration Association könyvtár és információs központ gyűjteményének otthona. Az 1954-ben alapított AAA könyvtár a konfliktusokkal foglalkozó anyagok legnagyobb gyűjteménye, több mint 24 000 címvel.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law ... Tovább

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law career the way no other school can by exploring our unique attributes. Kevesebb